Jeigu jau kurį laiką pastebite, kad jūsų oda atrodo kiek pavargusi, o veide išryškėjusios rūpesčio žymės – turime jums sprendimą! Vilniaus „Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centro gydytoja dermatovenerologė Jurgina Ūselienė pasidalino TOP 5 procedūromis, kurios per gražiausias metų šventes jums padės suspindėti bei suteiks dar daugiau pasitikėjimo savimi.

„Kas gali būti geriau nei procedūros, akivaizdžiai pagerinančios odos būklę, panaikinančios rūpestį veide? Bent trumpam pamirškite šurmulį, patikėkite savo odos problemas mums ir galėsite džiaugtis rezultatais dar iki gražiausių metų švenčių“, – sako gydytoja dermatovenerologė J. Ūselienė.

1. Botulino toksino injekcijos

Ne veltui, tai – viena populiariausių estetinės dermatologijos procedūrų, kuri ne tik išlygina raukšles, bet ir „moko“ nesiraukyti, suvaldyti mimikas, todėl pasižymi profilaktiniu poveikiu prieš raukšlių formavimąsi.

Gydytoja dermatovenerologė Jurgina Ūselienė

Gydytoja procedūrą rekomenduoja atlikti pacientams nuo 25 metų, kurie kalbėdami daug mimikuoja ir/arba turi „nuostabos“ raukšlių kaktoje, „rūpesčio“ tarp antakių, akių kampučiuose, virš viršutinės lūpos ar „apelsino žievelę“ smakre.

Gydytoja dermatovenerologė Aistė Audickaitė

Botulino toksino pilnas efektas matomas po 2 savaičių ir veikia 2-6 mėn., o kartais išlieka ir ilgiau.

Pacientai tą pačią dieną gali grįžti į įprastą gyvenimo ritmą, tik po procedūros reikėtų 2 val. vengti būti vertikalioje padėtyje, mimikuoti, porą dienų nevartoti alkoholio, neiti į pirtį, baseiną ir nesideginti.

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Karolis Gailius

Taip pat svarbu paminėti, jog botulino toksino injekcija nėra tik raukšlių „gydytoja“ – ja taip pat galima išspręsti padidėjusio prakaitavimo problemą.

2. Hialurono rūgšties užpildai

Hialurono rūgštis randama žmogaus organizme – jos dėka ląstelėse yra išlaikoma drėgmė. Laikui bėgant, hialurono atsargos mažėja, oda tampa mažiau stangri, ima formuotis raukšlės, išryškėja paakiai, siaurėja lūpos – būtent tuomet praverčia šios rūgšties užpildai. Hialurono rūgštis ne tik padeda išlaikyti odos drėgmę, švytėjimą. Tai taip pat populiari priemonė, siekiant paryškinti tam tikrus veido bruožus (skruostikaulius, žandikaulio liniją) bei užpildyti raukšles ir padaryti jas ne tokias gilias. Procedūra gali būti atliekama nosies kuprelės korekcijai, lūpų putlinimui ir jų kampučių pakėlimui, pajuodusių ir įdubusių paakių, smakro korekcijai.

Gydytoja dermatovenerologė Jurgina Ūselienė

Dalinis procedūros efektas matomas iškart, o galutinis rezultatas atsiskleidžia po dviejų savaičių ir dažniausiai išlieka apie 12 mėnesių, tačiau priklausomai nuo paciento organizmo savybių, gali išlikti ir keletą metų.

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Karolis Gailius

Po procedūros jau kitą dieną galima naudoti veido priežiūros priemones ir grįžti į darbus, tačiau gydytoja rekomenduoja susiplanuoti porą ramesnių dienų, be svarbių susitikimų.

3. „Secret RF“ frakcinė procedūra

„Secret RF“ – tai pasaulinė inovacija odos atnaujinimo ir „Anti-Ageing“ srityje. Ši procedūra tampa pirmuoju Holivudo žvaigždžių pasirinkimu, kai norima greito ir akivaizdaus rezultato. Procedūra idealiai tinka siekiantiems per trumpą laiką sumažinti smulkias raukšleles ir pigmentaciją, palyginti odos spalvą, turėti gražesnę, stangresnę, sveikos išvaizdos odą.

Gydytoja dermatovenerologė Jurgina Ūselienė

Lazeryje naudojama unikali naujausios kartos radiodažnio technologija ir auksinių mikroadatėlių sistema. Jau po pirmo vizito oda atrodo kur kas jauniau, gaiviau ir sveikiau. Atlikus šią procedūrą nėra jokio varginančio poprocedūrinio periodo – jau kitą dieną galima grįžti prie įprastinės savo veiklos. Procedūra taikoma ne tik veido odai, bet ir kitoms zonoms: kaklui, dekoltė, plaštakoms. Ji taip pat naudojama randų ar išsiplėtusių strijų šlaunų ar pilvo srityse mažinimui, ypač tinkama jaunesniems žmonėms, turintiems randelių po aknės.

Gydytoja dermatovenerologė Aistė Audickaitė

Procedūrų Secret RF lazeriu privalumai:

• efektyviai patempia odą, formuoja kontūrą;
• mažina raukšles, sutraukia poras;
• didina odos tonusą, stangrumą ir elastingumą;
• mažina odos randelius;
• gerina odos tekstūrą.

Procedūra (be pasiruošimo jai) trunka iki 30 min. ir tinkama atlikti visais metų laikais.

4. PRP veido, kaklo, dekoltė srityse

PRP – odos atjauninimas trombocitais praturtinta plazma. Tai natūrali procedūra, kurios metu odos atjauninimui naudojamas paties paciento kraujas, paimtas prieš procedūrą. Be to, rekomenduojama prieš procedūrą atlikti kraujo tyrimus: BKT, ANA, ENG – kad gydytoja galėtų įvertinti, ar pakanka Jūsų trombocitų.

Procedūrą rekomenduojama atlikti 30 metų sulaukusiems pacientams. Ji taikoma galvos odai ir yra nepavojingas, mažai invazinis, natūralus būdas gydyti plaukų slinkimą, gerinti galvos odos būklę. Jos dėka stimuliuojama odos bei poodinio audinio regeneracija, skatinama odos mikrocirkuliacija, mažinamas plaukų slinkimas, skatinamas naujų plaukų augimas.

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytoja Giedrė Uždavinytė Šemetienė

Procedūros efektas matomas praėjus maždaug mėnesiui – oda tampa skaistesnė ir stangresnė.

Kada pacientas gali grįžti į darbus, priklauso nuo jo gyvenimo būdo – apie tai plačiau pasitarsite su gydytoja. Po procedūros veido oda būna kiek paraudusi, gali būti kraujosruvų, matomos dūrio vietos, tačiau visa tai, priklausomai nuo odos tipo, praeina per 1-3 dienas.

5. Gintaro rūgšties injekcijos

„Xela Rederm“ gintaro rūgšties injekcijos – viena saugiausių odos procedūrų, dėl kurios pagerinamas odos metabolizmas, mikrocirkuliacija, aktyvinami fibroblastai. Ši rūgštis stabdo senėjimą, gerina odos spalvą, tonusą, mažina pigmentaciją ir randelius.

Procedūra tinkama įvairaus amžiaus pacientams. Pilnas procedūros efektas matosi praėjus maždaug mėnesiui.

Gydytoja dermatovenerologė Aistė Audickaitė

Gintaro rūgštis gerina odos metabolizmą, mikrocirkuliaciją, aktyvina fibroblastus – jungiamojo audinio ląsteles.

Po procedūros atsiranda paraudimas, patinimas, gali būti mėlynių, tačiau dažniausiai šie šalutiniai poveikiai praeina po 3 dienų.

__________

Manytumėte, jog viena iš procedūrų – kaip tik jums? Tuomet neatidėliokite, nes šaltasis metų laikas ir artėjančios šventės – puikiausias metas veido odos procedūroms! Padovanokite sau arba savo artimajam apsilankymą „Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centre ir šventes pasitikite džiaugdamiesi sveikesne ir gražesne veido oda!

„Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centras

Verslo centras U219, Ukmergės g. 219, Vilnius

www.kardiolitosklinikos.lt

Užsakymo nr.: PT_88967075