Kaip vieną iš dažniausiai atliekamų, o tuo pačiu ir nemaloniausių grožio procedūrų, ne viena moteris (ir vyras) įvardintų depiliaciją. Ne tik dėl skausmo pačio proceso metu, bet ir dėl lydinčių potyrių po procedūros – sudirgusi oda, įaugantys plaukeliai ir žinoma – trumpalaikis rezultatas. Gerai, kad šiai procedūrai yra inovatyvi alternatyva – lazerinė depiliacija.

Apie lazerinę depiliacija ir kam ji tinka?

Lazerinė depiliacija yra inovatyvi procedūra, kuri padeda visam laikui atsikratyti plaukelių įvairiose kūno vietose. Procedūros pagrindinis principas yra tas, kad šviesos banga (lazeris), kuri virsta šiluma, sunaikina plaukų folikulus tuomet, kai plaukai yra aktyvioje augimo stadijoje. Todėl norint geriausių rezultatų, procedūrą reikia kartoti 6-8 kartus, kas 6-8 savaites. Kaip greitai bus pasiektas rezultatas priklauso nuo plauko storio – jeigu plaukas storesnis, prireiks ir visų 8 procedūrų, jeigu plaukas plonas ir silpnas – užteks vos 4 apsilankymų. Lazerinės plaukelių šalinimo procedūros yra atliekamos tik specialistų, kurie turi medicininį išsilavinimą, todėl lazerinė depiliacija yra visiškai saugi procedūra.

Procedūros yra išsigelbėjimas tiems, kas turi jautrią odą arba kuriuos nuolat kankina plaukelių įauginėjimas. Kadangi procedūros atliekamos retai, oda nėra dirginama ir ima gyti, išnyksta net įaugę plaukeliai. Plaukelių šalinimą lazeriu verta rinktis ir tiems, kurie nepakenčia skausmo, nes procedūra komfortiška ir nuo šiol - visiškai neskausminga.

„MediAnna“ klinika

Naujos kartos lazeriai

Jau daugiau nei 30 metų rinkoje gyvuojanti ir kurianti italų gamintoja DEKA šiais metais pristatė naujausią savo kūrinį – DEKA AGAIN aleksandrito lazerį su unikalia patentuota MOVEO technologija, kuri procedūrą paverčia visai neskausminga. Dėka šios technologijos, oda yra veikiama itin dideliu pasikartojančiu dažniu nedideliais plotais, naudojant aušinamą safyro antgalį. Šis antgalis nuolat liečiasi su oda todėl 100 proc. energijos yra išnaudojama būtent giluminių plaukų naikinimui, energija nėra prarandama ir neatsispindi ant odos. Energijos sklaidos nebuvimas reiškia mažesnę galią tam pačiam rezultatui – oda nėra deginama, neskauda, nėra gijimo laikotarpio po procedūros.

Kitas, labai svarbus DEKA AGAIN lazerio išskirtinumas yra efektyvumas šalinant šviesius plaukelius. Pašalinti šviesius plaukus yra itin sudėtinga, nes dauguma rinkoje esančių lazerių veikia tokiu principu: lazeris yra traukiamas būtent tamsaus pigmento esančio plauko folikule ir jį sunaikina. Jeigu jūsų pigmentas yra šviesus – kiti lazeriai jo sunaikinti negalės. Bet tik ne DEKA AGAIN – tai yra duoklė šviesiaplaukėms. Šis lazeris ne tik tinka visiems foto tipams (nuo labai šviesios iki tamsios odos), bet ir įdegusiai odai.

Plaukelių šalinimo procedūros DEKA gamintojo lazeriu yra ne tik komfortiškos, bet ir greitos - jo maksimalus veikimo plotas vienu impulsu yra net 30 mm. Tai yra didžiausias plotas rinkoje, todėl procedūra pastebimai sutrumpėja. Tai įrodo ir gamintojo atliktas bandymas su DEKA AGAIN ir kito gamintojo lazeriu šalinant plaukelius skirtingose kūno vietose (nugaros ir kojų srityse). Tyrimo metu buvo pastebėta, kad DEKA AGAIN lazerio depiliavimo greitis didesnis net iki 3 kartų nei kartu lyginto kito žymaus gamintojo. Taip yra taupomas ne tik jūsų laikas, bet ir pinigai.

„MediAnna“ klinika

Naujos kartos lazeriai ,,MediAnna“ klinikoje

,,MediAnna“ klinika, įsikūrusi Šiauliuose, yra oficialus italų gamintojo DEKA partneris Lietuvoje ir savo klinikoje naudoja būtent šio gamintojo įrenginius – kūno kontūravimo ir celiulito mažinimo aparatą ONDA Coolwaves, raumenų auginimo aparatą SCHWARZY ir, žinoma, naujos kartos aleksandrito lazerius MOTUS AX ir AGAIN.

Klinikos įkūrėja Veronika Linkutė estetikos srityje dirba jau daugiau nei 10 metų. ,,Gali atrodyti, kad grožio paslaugų rinka yra perpildyta ir turime labai daug pasirinkimo tiek procedūroms, tiek naudojamai įrangai, bet visgi drįsčiau paprieštarauti. Daugelis klinikų naudoja tuos pačius įrenginius metai iš metų tvirtindami, kad tai vis dar efektyvu. Bet juk technologijos tobulėja, kuriami nauji produktai. Būtent todėl ir nusprendžiau įkurti estetikos kliniką – noriu pasiūlyti klientams inovatyvius, naujus sprendimus. Mūsų klinikos devizas – profesionalus požiūris į klientų grožį. Ir tai ne tik reklaminis šūkis, tai principas, kurio laikomės kasdiena ,,MediAnna” klinikoje!” – sako klinikos įkūrėja Veronika.

Klinika pavasarį švęs savo pirmąjį gimtadienį, joje galite rasti naujausią ir inovatyviausią įrangą, kurią išbandyti atvažiuoja klientai iš visos Lietuvos. Taip pat grožio procedūros gali būti puiki dovana artėjančių švenčių proga savo artimiems žmonėms.

Daugiau apie klinikos paslaugas skaitykite čia: https://www.medianna.lt/

Užsakymo nr.: PT_88946111