Jau penkis metus gyvuojančioje vaikų žaidimų šalyje “Alisa” apsilankę yra jau daugybė tėvelių ir mažųjų svečių.

Tai erdvė, kurioje smagiai ir patogiai galima paminėti svarbiausias vaikučių šventes, atvykti pažaisti ir susipažinti su ten gyvenančiais gyvūnėliais ar tiesiog palikti mažuosius linksmai praleisti laiką, kol tėveliai apsipirkinėja ar sportuoja.

Minėdami 5-ąjį gimtadienį, žaidimų kambario kolektyvas surengė šventę, norėdami padėkoti ilgalaikiams partneriams ir draugams bei pasidžiaugti kartu su aktyviausiomis mamomis ir jų vaikučiais.

Visus svečius sužavėjusią programą parengė “Gyvi žaislai” personažas - mažieji ir jų tėveliai ne tik stebėjo, bet ir patys dalyvavo burbulų šou, aktyviuose žaidimuose, o vakarą užbaigė dūmuose ir šviesose pripildytoje diskotekoje. Šventės dalyviai taip pat mėgavosi Mažosios Ragainės ir Arlei meistrų pagamintais užkandžiais ir visi kartu pūtė žvakutes nuo įspūdingo gimtadieninio torto.

"Be galo malonu, kad Alisa gyvuoja jau penkerius metus, ir žaidimų kambarys puikiai žinomas ne tik gyvenantiems Vilniuje. Gimtadienio šventė subūrė nuostabius žmones, kurie padeda kurti kasdien nepamirštamus gimtadienius visiems mūsų mažiesiems lankytojams. Su kiekviena šventė mūsų žaidimų kambarys lieka vis labiau pripildytas vaikų juoko ir gerų emocijų. Ačiū nuostabiems partneriams ir šauniam Alisos kolektyvui, be kurio Alisa nebūtų tokia stebuklinga! ”- teigia žaidimų kambario savininkė Monika Saulė.

Tokios ar panašios šventės vaikų žaidimų šalyje vyksta kone kasdien. Privatūs renginiai: vaikų gimtadieniai, krikštynos, kalėdiniai ar darželių išleistuvių paminėjimai yra pagrindinė žaidimų kambario veikla. Prie visų švenčių turime ir naujieną - Temines Diskotekas vaikams - tėveliai gali pora valandų praleisti ramiai kol vaikai linksminasi.

“Mūsų kambarys pritaikytas nuo pat mažų dienų, tai vieta kur net nevaikštantys vaikučiai pramogauja ir randa įdomios veiklos. O kaip gi nepaminėti mūsų gyvojo kampelio, Triušių, jūros kiaulyčių ir Degu graužikų, kurie kiekvienam apsilankiusiam palieka neišdildomus įspūdžius. Alisa visada laukia visų, kurie tiki stebuklais !” - teigia M.Saulė.

Užsakymo nr.: PT_88936003