Nepertraukiamas funkcionalumas

Vienas iš pagrindinių patogumo elementų – nepertraukiamo naudojimosi kompiuteriu galimybė, papildyta funkcionalumu, kurį turi tiek išmanieji telefonai, tiek planšetiniai kompiuteriai. Tai reiškia, kad valdydami įvairias funkcijas ir atlikdami „multi-task“ užduotis ekrane galite naviguoti savo veiksmus patogiais pirštų judesiais, kurių nepertraukia atskiro veiksmo barjeras – pelės ar kompiuterio klaviatūros poreikis užbaigti pradėtą užduotį.

Pavyzdžiui, liečiamo ekrano funkcija puikiai pasitarnautų pamiršus pasiimti kompiuterio pelę, išsikrovus jos maitinimo elementui arba nemėgstantiems naudotis kompiuterio jutikliniu kilimėliui (touchpad).

Huawei Matebook 14s

Platforma idėjų pasižymėjimui

Grafikos dizaineriai, maketuotojai, dailininkai ir kiti vizualiųjų industrijų profesionalai renkasi liečiamą kompiuterio ekraną dėl kritiškai svarbios priežasties – tai tobulas įrankis eskizams ir kūrybinių idėjų pasižymėjimui. Kadangi genialiausios idėjos gali užklupti netikėtai, turėti po ranka tam tinkamą įrenginį – didelis pranašumas. Todėl nešiojamo kompiuterio liečiamo ekrano funkciją labai gerai įvertins tiek profesionalai, tiek mėgėjai.

Idealus ekrano ryškumas

Jutiklinis nešiojamo kompiuterio ekranas, palyginus su paprastu, pasižymi itin dideliu ryškumu, šviesumu, aukščiausios klasės spalvų atkūrimu, atspalvių tikslumu ir aukšta rezoliucija. Pavyzdžiui, naujasis „Huawei Matebook 14s“ dėl 90Hz „FullView“ ekrano naujinimo dažnio ir „Intel Iris Xe“ vaizdo plokštės puikiai tiks net ir 4K raiškos videosiužetų redagavimui ir eksportavimui.

Huawei Matebook 14s

Todėl tiems, kuriems reikia idealaus spalvų atkūrimo ir ryškumo, geriausia rinktis nešiojamą kompiuterį su liečiamu ekranu.

Liečiamo ekrano subtilybės

Liečiamas kompiuterio ekranas – papildoma užduotis procesoriui, dėl to reikalingi didesni energijos resursai. Įprasta manyti, kad dėl to greičiau išseks kompiuterio baterija. „Huawei Matebook 14s” viskuo pasirūpino ir 60Wh baterija aprūpino vos 1,42 kg svorio kompiuterį. Visa tai – dėl itin lengvo ir patvaraus aliuminio lydinio kompiuterio korpuso, kurio storis – tik 16,7 mm.

11-os kartos „Intel Core i5/i7“ procesorių ir 8/16 RAM operatyviosios atminties turintis „Huawei Matebook 14s” lengvai susitvarko su užduotimis, o itin talpi baterija leidžia patogiai dirbti net ir visą dieną. Jei prireiktų kompiuteriu naudotis ilgiau – patogi, universali ir daugeliui išmaniųjų įrenginių tinkanti USB-C kroviklio jungtis nesukels rūpesčių dėl kompiuterio pakrovimo. Taigi, perkant kompiuterį, turintį jutiklinį ekraną, svarbu atkreipti dėmesį į baterijos talpą ir baterijos pakrovimo patogumą.

Huawei Matebook 14s

Gali būti brangesni

Kaina – svarbus parametras renkantis nešiojamą kompiuterį. Kadangi liečiamas ekranas – papildoma inovatyvi technologija, suprantama, kad to paties gamintojo identiškų techninių parametrų kompiuteriai, turintys liečiamą ir neliečiamą ekraną, ir įkainoti bus skirtingai. Vis tik dirbantys ir vertinantys patogumą bei inovacijas, greičiausiai rinksis funkcionalesnį, nors ir, tikėtina, šiek tiek brangesnį variantą.

Gali sverti daugiau

Liečiamą ekraną turintys nešiojami kompiuteriai, palyginus su tokių pačių techninių parametrų kompiuteriu, turinčiu įprastą ekraną, svers šiek tiek daugiau. Kodėl? Nes „capacitive touch“ t.y. talpinis jutiklinis ekranas dėl technologinių priežasčių yra sunkesnis už įprastą. Be to, kaip minėta anksčiau, jutikliniam ekranui reikalingi papildomi energijos resursai, tad norint, kad pilnai pakrautas kompiuteris tarnautų kuo ilgiau, reikalinga ir didesnė, talpesnė, o tuo pačiu ir sunkesnė baterija.

Pirštų atspaudai

Kaip jau esate pastebėję naudodamiesi išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu, ekranas neišvengiamai nusitepa pirštų atspaudais. Ne išimtis ir liečiamas nešiojamo kompiuterio ekranas. Ar tai problema? Erzinti išties gali, tačiau vargu, ar nusveria visus kitus liečiamo ekrano privalumus. Galų gale, specialių priemonių dėka ekraną nuvalysite akimirksniu.

Huawei Matebook 14s

Apibendrinant, nešiojamas kompiuteris, turintis liečiamą ekraną pasižymi nepertraukiamo valdymo patogumu, spalvų ryškumu bei tikslumu, be to, tai puikus įrankis kūrybininkų idėjoms – pasižymėti, piešti, rašyti, padidinti ar sumažinti vaizdą ir atlikti kitas funkcijas. Nusiteikite, kad jis bus šiek tiek sunkesnis ir galimai brangesnis, nei analogiški neliečiamo ekrano kompiuteriai. Vis tik pasinaudojus stilingu, patogumu ir galingumu pasižyminčiu „Huawei Matebook 14s“, grįžti prie įprastą ekraną turinčio nešiojamo kompiuterio nesinorės – prie gero juk lengva priprasti.

Užsakymo nr.: PT_88813353