Per keturias parodos dienas į Kauno „Žalgirio“ areną susirinkusių lankytojų lauks išskirtinė galimybė išbandyti bei įsigyti inovatyvių, aukščiausios kokybės grožio priemonių bei įrenginių, užmegzti ryšį su jas pristatančias tiekėjais bei grožio meistrais, apžiūrėti ir išsirinkti patikusius, naujausias stiliaus bei mados tendencijas atitinkančius, aksesuarus bei rūbus.

Tiesa, kartu renginio organizatoriai pasirūpino, jog atvykę į parodą lankytojai turėtų galimybę pasisemti ir naujų, juos dominančiai sričiai aktualių žinių – parodos programoje suplanuota dešimtys skirtingų renginių, mokymų, konkursų, seminarų.

Moters pasaulis

„Paroda „Moters pasaulis“ išskirtinė tuo, jog po vienu stogu suvienija grožio bei mados pasaulio profesionalus, tiekėjus bei šiomis temomis besidominčius gyventojus. Siekiame, jog visi jie iš renginio galėtų išsinešti jiems svarbių verčių: naujų žinių, kontaktų, įdomių ir dar nematytų gaminių, produktų, prietaisų ir, žinoma, įsimintinų emocijų. Po metų pertraukos grįžtame papildę renginio programą ir tikimės, kad parodoje lauksiančios naujienos įtrauks visus jos dalyvius bei lankytojus“, – sako parodą organizuojančio „Ekspozicijų centro“ vadovas Erikas Piskunovas.

270 prekės ženklų, kūrėjų ir paslaugų

Po aštuonioliktosios parodos „Moters pasaulis 2021“ stogu susiburs ir savo teikiamas paslaugas bei produktus lankytojams pristatys beveik 270 skirtingų prekės ženklų. Stenduose įsikurs grožio priemonių ir prietaisų, kosmetikos, kūno ir namų kvapų, juvelyrinių dirbinių, galanterijos, avalynės, interjero bei stiliaus aksesuarų, rūbų, patalynės ir kitų tekstilės gaminių kūrėjai bei tiekėjai.

Moters pasaulis

Savo paslaugas pristatys grožio meistrai bei dizaineriai, kartu padėsiantys gauti atsakymus į individualiai kiekvienam svarbius odos, plaukų, nagų priežiūros bei asmeninio stiliaus kūrimo klausimus. Neatsiejama parodos dalimi jau tapo ir moterų laisvalaikio, sporto bei pomėgių temos, tad stenduose įdomybių ieškančias moteris pasitiks įvairių veiklų bei užsiėmimų organizatoriai.

Moters pasaulis

„Kol grožio ir stiliaus temų mėgėjos dairysis naujienų, kurias galėtų pritaikyti sau, parodoje apsilankę profesionalai galės užmegzti tiesioginį kontaktą su patikusių gaminių tiekėjais ir kūrėjais. Norime prisidėti ne tik prie asmeninio moterų tobulėjimo, bet ir padėti joms plėsti savąsias veiklas“, – sako parodos organizatorius.

Moters pasaulis

Dešimtys įtraukiančių mokymų, konkursų, seminarų

Lapkričio 25 d., ketvirtadienį, parodos dalyvės ir lankytojos yra kviečiamos dalyvauti praktinėje konferencijoje verslų savininkėms, vadovėms ir apie jų kūrimą svajojančioms moterims „Versli ir laiminga bendrystėje“. Po jos vyks „Verslo moterų kontaktų mugė“, suteikianti galimybę betarpiškai pabendrauti su skirtingus verslus atstovaujančiomis moterimis.

Moters pasaulis

Penktadienį, lapkričio 26 d., savo srities profesionalus Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija (KIGSA) kvies į tradicija tapusią konferenciją „Eyelash Sector Conference Kigsa 2021“.

„Parodos penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį netruks konkursų, įtrauksiančių tiek profesionalus, tiek lankytojus. Didžiąją dalį antrosios parodos dienos vyks daug dėmesio kasmet sulaukiantis „Mados ir grožio šou“, kuriame – naujausių dizainerių kolekcijų pristatymai. Šeštadienį skirtingose „Žalgirio“ arenos vietose vyks konkursiniai profesionalų pasirodymai: plaukų stilistų, vizažo bei kitų grožio specialistų konkursas „Talentų arena 2021“, konkursas „Vestuvinio įvaizdžio sukūrimas“, kirpėjų ir vizažistų meistriškumo kovos „Art Battle“. Na, o sekmadienį visi turėsime galimybę stebėti išskirtinį parodos programos akcentą – „Pasaulio ilgaplaukės 2021“ rinkimus“, – parodos programą pristato organizatorius.

Moters pasaulis

Lapkričio 26-27 d. lankytojai bus kviečiami aplankyti ir „Žalgirio“ arenos seminarų sales. Jose – atskira informatyvių, šviečiamųjų pranešimų programa, kurios turinys savo aktualumu bus įdomus ir mėgėjams, ir profesionalams. Penktadienio seminarų programoje lauks penki pranešimai: „Vizija sveikesnių plaukų link: misija ar kasdienybė? Įpročiai, priežiūros klaidos, produktai“, „Jaunystės eliksyru vadinamas kofermentas Q10: be jo negalėtume pajudinti nė mažojo pirštelio“, „Profesionalių plaukų priežiūros priemonių Insight Professional ir Selective Professional naujienų pristatymas ir demonstravimas“, „Žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos“ ir „5 makiažo tips’ai, kurie padės klasikinį vakarinį makiažą transformuoti į Instagram makiažą“.

Šeštadienio programoje – dar trys pranešimai, kurių temos: „Vizija sveikesnių plaukų link: misija ar kasdienybė? Įpročiai, priežiūros klaidos, produktai“, „Grožio disciplina ir jos svarba siekiant ilgalaikio rezultato“ bei „Eteriniai aliejai – unikali augmenijos dovana pasauliui. Kaip jie įtakoja mūsų emocijas, fizinį kūną, kaip saugiai ir paprastai naudoti“.

Moters pasaulis

Saugumas – prioritetas

Parodos organizatoriai informuoja, jog į „Žalgirio“ areną bus įleidžiami tik asmenys, atitinkantys Galimybių paso kriterijus. Pagal šalyje galiojančius saugumo reikalavimus, visų lankytojų bei dalyvių bus prašoma dėvėti apsaugines veido kaukes bei laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo.

Neturintiems galimybių paso bus sudarytos sąlygos atlikti greitąjį antigeno testą parodos vietoje.

Daugiau informacijos apie parodos „Moters pasaulis 2021“ programą, dalyvių naujienas rasti bei bilietus įsigyti galima ČIA.

Užsakymo nr.: PT_88718355