Kokybiškas televizorius papildys jūsų ar jūsų artimųjų namų interjerą ir gali tapti puikia dovana artėjančių švenčių proga.

Kompanija „Panasonic“ žinoma dėl savo vaizdo ir garso technikos tiek mėgėjams, tiek ir profesionalams. Svarbią vietą asortimente užima ir aukštos klasės televizoriai.

TX-40JX800E – 4K LED televizorius su „Android TV“

Vienas iš jų – naujasis TX-40JX800E modelis. Šiame JX800 serijos 4K raiškos LCD LED televizoriuje technologijų tiek, kad net akys raibsta. Pagavot?

TX-40JX800E išvaizda labai elegantiška. Jį galima pastatyti ant dviejų komplektinių kojelių, bet kur kas grakščiau jis atrodys ant sienos. Ekrano kraštai, kaip ir korpusas – itin ploni.

Televizoriaus įstrižainė 40 colių, todėl puikiai tiks nedidelei svetainei, miegamajam ar darbo kambariui. Net ir saulėtoje patalpoje jis puikiai rodys dėl ryškaus ir sodraus „HDR Bright Panel Plus“ ekrano, palaikančio visus naujausius didelio dinaminio diapazono formatus – HDR10, HLD, Dolby Vision ir HDR10+ Adaptive. Ryškumas ir spalvos parenkamos kiekvienoje scenoje automatiškai, ar tai būtų veiksmo filmas, ar sporto varžybos.

Vietą jam rasite laisvai ir sukti galvos dėl televizijos kabelio nereikės, nes turime „Android TV“ operacinę sistemą su daugiau 400 000 filmų ir laidų. Galėsite prisijungti prie daugybės platformų, tokių kaip „Google Play“, „Netflix“, „Youtube“, „Prime Video“ ir kitų, o norimą programą paleisti ne tik pulteliu, bet ir balsu, naudodamiesi „Google“ asistentu.

Jums patogiau laidas leisti iš telefono? Prašom. Tiesiog prijunkite abu įrenginius prie „Wi-Fi“ tinklo.

Už visų technologijų valdymą atsakingas „Panasonic HCX“ vaizdo procesorius, padedantis perteikti itin tikroviškas, aiškias spalvas ir kontrastą, o prie maksimalaus malonumo prisideda ir erdvinio garso garsiakalbiai.

TX-65JZ980E – 4K OLED grožis ir inovacijos

Jeigu ieškote bekompromisės kokybės ir geriausių emocijų namų kinui ir žaidimams – tuomet verta atkreipti dėmesį į naujausią „Panasonic“ OLED televizorių – „TX-65JZ980E“. Šios serijos televizorių ekranai kurti kartu su geriausiais Holivudo koloristais, tad vaizdas išties pritrenkiantis. Dėka OLED technologijos kiekvienas pikselis yra jungiamas atskirai, spalvos tampa labai kontrastingos, juoda spalva – išties juoda, o aplink ryškius objektus nesusidaro aureolės efekto, kaip tai būdinga kitų technologijų panelėms. Šios kartos televizoriuose taip pat buvo sumažintas ir greitai besikeičiančių scenų paliekamas šleifas.

„TX-65JZ980E“ įstrižainė – 65 coliai ir jie užima beveik visą televizoriaus priekį, ekrano kraštai praktiškai nematomi. Televizorius komplektuojamas su sukama kojele, tad galėsite pakreipti ekraną į vieną ar kitą. Žinoma, šis modelis turi ir VESA standarto tvirtinimo taškus kabinti jį ant sienos.

Raiška 4K, tačiau tai tik pradžia. Televizorius palaiko visus HDR (didelio dinaminio diapazono) formatus – HDR10, HLG, Dolby Vision, HDR10+ Adaptive. Ryškumas ir spalvos optimizuojamos kiekvienoje scenoje ir nesvarbu, kokio HDR tipo šaltinis.

Už idealų spalvų ir kontrasto parinkimą atsako naujausias „HCX Pro“ dirbtinio intelekto procesorius, kuris greitai nustato, kokio tipo turinį jūs žiūrite ir automatiškai atlieka sudėtingas korekcijas, kad galėtumėte mėgautis išskirtine žiūrėjimo patirtimi.

Įrenginio išmanumas čia toli gražu nesibaigia. „My Home Screen 6.0“ funkcija leis visus dažniausiai naudojamus nustatymus prisegti pagrindiniame lange, taigi tik įsijungus ekranui matysite tik tai, ką naudojate.

Norite nusiraminti ar medituojate? „My Scenery“ funkcija paleis pageidaujamus vaizdo įrašus pagal jūsų nuotaiką. Juos galėsite nustatyti ir konkrečiam paros laikui, pavyzdžiui, prieš einant miegoti.

Šis televizorius itin patiks žaidimų fanatams, nes JZ980 serija palaiko „AMD Freesync Premium“, kintantį atnaujinimo dažnį (VRR) ir turi HDMI 2.1 prievadą, taip pat palaiko 120 Hz vaizdo atnaujinimo dažnį. Tai suteikia tikroviško ir sklandaus žaidimo patirtį su mažiau virpėjimo ir vaizdo plyšimo, todėl idealiai tinka naudojantiems naujos kartos konsoles ir kompiuterių vaizdo plokštes. Žaidimų režimas automatiškai pasirenkamas kai įjungiate savo žaidimų įrenginį. Jis sumažina įvesties delsą, todėl veiksmas ekrane iš karto reaguoja į jūsų pultelio, klaviatūros ar pelės komandas.

Garsui čia skirtas atskiras dėmesys. Šios serijos garsiakalbiai kurti kartu su kompanijos „Technics“ inžinieriais, užtikrinančiais itin aiškų ir skambų sistemos garsą. Televizoriaus garso sistema palaiko „Dolby Atmos“ technologiją, todėl net ir be papildomos namų kino sistemos galėsite mėgautis tikru erdviniu garsu.

Kokį “Panasonic” modelį bepasirinktumėte, būsite ramūs turėdami ne tik pažangų, bet ir patikimą televizorių, tiksiantį bet kuriuose namuose, bet kokia proga, ilgam. Juk renkamės ne vieneriems metams, tiesa?

Užsakymo nr.: PT_88693349