Artėjant gražiausioms metų šventėms „Vilnius Outlet“ kviečia dovanomis pasirūpinti ir pasipuošti iš anksto – savaitgalį vyks išpardavimas, o nuolaidos nepaliks abejingų.

„Metuose įprastai būna du didieji išpardavimai – pavasarį ir rudenį. „Vilnius Outlet“ rudens išpardavimą skelbia ateinantį savaitgalį. Partneriai pirkėjams siūlys nuolaidas, kurios sieks ir 70 proc.“, – pasakoja „Vilnius Outlet“ rinkodaros vadovas Edgaras Valickas.

„Vilnius Outlet“ partneriai savaitgalį siūlys išskirtines nuolaidas – jos galios net tik drabužių ir kitų prekių parduotuvėse, bet ir restoranuose.

Dar pigiau nei įprastai bus galima įsigyti sporto prekių, žinomų prekės ženklų drabužių.

Kainos turėtų džiuginti ir tėvus – žaislams bus taikomos nuolaidos iki 50 proc.

„Vilnius Outlet“ – naujas centras Lietuvoje

„Vilnius Outlet“ įrengtas atsižvelgiant į naujausias tendencijas ir lankytojų poreikius – gausu žaliųjų zonų, vaikų žaidimo erdvių, įrengti modernūs vaiko ir mamos/tėčio kambariai.

Pirmajame prekybos centro aukšte įsikūrė maisto prekių parduotuvės ir būtiniausios paslaugos. Čia lankytojai ras gurmaniško maisto parduotuves, tokias kaip „Assorti“ ir kitas. Taip pat pirmajame aukšte veikia prekybos centras „Rimi“.

Antrasis „Vilnius Outlet“ aukštas skirtas parduotuvėms ir outletams. Kai kurie iš jų, tokie kaip prekės ženklo „Guess“, Lietuvoje atidaryti pirmą kartą. Pirkėjai antrajame aukšte su garantuota nuolaida taip pat ras kitus žinomus prekės ženklus „Nike“, „Adidas“, „Diesel“, „Boss“ ir kitus.

Trečiasis centro aukštas skirtas pramogoms ir laisvalaikiui. Čia įsikūrė restoranai „Jurgis ir Drakonas“, „Grill London“, „Casa della Pasta“, „Burger King“, „KFC“ ir daug kitų.

„Vilniaus Outlet“ adresas - V. Pociūno g. 8, Vilnius. Darbo laikas 10:00 – 21:00

Užsakymo nr.: PT_88654151