O dabar įsivaizduokite gaminimo procesą, kurio pabaigoje visą juodą darbą orkaitė atlieka pati – jums daryti nieko nereikia. Būtent tai užtikrina naujosios švedų gamintojo „Electrolux“ pirolizinės orkaitės su integruota savaiminio išsivalymo funkcija.

Electrolux

Efektyvi savaiminio išsivalymo funkcija

Pirolizė – tai karščiu pagrįsta savaiminio išsivalymo funkcija, kurios pagalba panaikinami orkaitės viduje esantys riebalai bei nešvarumai, taip pat ir nemalonūs kvapai. Programos veikimo metu orkaitė įkaista iki 500 C laipsnių. Prie tokios temperatūros orkaitėje užsilikę nešvarumai sudega ir pavirsta pelenais. Orkaitei atlikus nemalonųjį darbą, jums telieka brūkštelėti šlapia šluoste.

Electrolux

Pirolizės funkcijos nebūtina naudoti kaskart po maisto gaminimo. Dažnai ruošiant maistą orkaitėje, savaiminio išsivalymo programą pakaks įjungti tik kartą kas kelias savaites. Dar mažiau vargo bus pasirinkus modelį su integruota priminimo funkcija – pati orkaitė pasiūlys optimaliausią valymo laiką.

Tam, kad orkaitė būtų idealiai švari, Jums patiems tereiks išvalyti stiklus. Tai padarysite itin greitai ir paprastai. Atidarę orkaitės dureles ir nuėmę apsaugas, lengvai išimsite o vėliau ir įdėsite išvalytus stiklus.

„Electrolux“ pasirūpino visapusišku komfortu, tad orkaitės durelės „Soft Closing“ sistemos dėka visada užsidaro švelniai ir tyliai, o visi kvapai išlaikomi orkaitės viduje.

Electrolux

Pirolizė - ne prabanga, o būtinybė

„Electrolux“ orkaitės su savaiminio išsivalymo sistema turi dureles su 3 arba 4 stiklų paketais, kurie programos veikimo metu neįkaista. Tai itin aktualu tiems, kurių orkaitės integruotos žemesniame, vaikams lengvai pasiekiamame lygyje. Siekiant visapusiško saugumo, įjungus pirolizės funkciją „Electrolux“ orkaitėse durelės automatiškai užsirakina. Jas atidaryti įprastu būdu galėsite tik pasibaigus valymo procesui, kai temperatūra orkaitėje pasieks saugų lygį.

Electrolux

„Electrolux“ vadovaujasi požiūriu, kad švara orkaitėje, kaip ir namuose – ne prabanga, o būtinybė. Todėl šią savaiminio išsivalymo funkciją įdiegė skirtingos komplektacijos modeliuose.

Apgalvotos funkcijos palengvina gyvenimą

Visos „Electrolux“ orkaitės sukurtos vadovaujantis principu „paprasčiau ir smagiau“. Nesvarbu, kurį modelį pasirinksite, jį bus itin paprasta sumontuoti jūsų virtuvėje, o gaminimas kiekvieną kartą teiks malonumą. Pasinaudodami orkaitėje esančiomis funkcijomis net ir sudėtingus patiekalus paruošite tinkamai.

Electrolux

Mėgstantiems nepriekaištingus rezultatus ir eksperimentus virtuvėje neabejotinai pravers orkaitėje integruotas maisto termometras. Jis ne tik leidžia stebėti tikslią temperatūrą patiekalo viduje, bet ir automatiškai išjungia orkaitę patiekalui pasiekus nustatytą temperatūrą. Gardžiai iškepti sultingą kepsnį pavyks ne tik virtuvės profesionalams, bet ir mėgėjams.

Electrolux

Gaminti taip, kad rezultatai niekada nenuviltų, padės „Even Cooking“ technologija, kuri paskirsto karštį visoje orkaitėje, todėl maistas kepa tolygiai ir jo nereikia vartyti. Ši technologija greičiau įkaitina orkaitę ir taupo ne tik laiką, bet ir elektros energiją.

Tikri šiuolaikinių technologijų mėgėjai įvertins ir karščiausią naujovę – galimybę orkaitę prijungti prie „Wi-Fi“ tinklo ir valdyti maisto gaminimo procesą nuotoliniu būdu. „My Electrolux Kitchen“ galėsite nuotoliniu būdu reguliuoti orkaitės temperatūrą ir kepimo trukmę.

Electrolux

Patikėjus maisto gaminimą švedų prekės ženklui „Electrolux“ rezultatas visada bus toks, kokio tikitės jūs – minkštas, traškus, sultingas, purus.

Užsakymo nr.: PT_88639395