Vienas bilietas – dvi galimybės laimėti

„Eurojackpot“ atnaujinimą, loteriją papildant nauju „Džokerio“ žaidimu, Lietuvoje įgyvendina loterijų organizatorė „Olifėja“. Kaip teigia „Perlas Network“ marketingo direktorė Renata Mozuraitė, loterijos atnaujinimas Lietuvos žaidėjams atneš papildomų laimėjimų.

„Iki šiol „Eurojackpot“ bilietas turėdavo vieną skaičių derinį ir visų 18-os loterijoje dalyvaujančių šalių žaidėjai varžydavosi dėl vieno pagrindinio prizo – „Jackpoto“. Nuo lapkričio 6-osios žaidėjai, bilietus perkantys Lietuvoje, viename biliete turės jau du unikalius skaičių derinius, pretenduojančius į skirtingus laimėjimus“, – loterijos pokyčius detalizuoja R. Mozuraitė.

Su pirmuoju – „Eurojackpot“ deriniu – niekas nesikeičia. Dėl antrojo – „Džokerio“ derinio, kurį sudaro 5 skaičiai nuo 0 iki 9 – laimėjimų varžysis tik Lietuvos žaidėjai. Kiekvieną penktadienį jų lauks net penkių dydžių laimėjimai. Keturi iš jų – mažesni, siekia iki 1000 Eur, o penktasis – kiekvieną savaitę augs tol, kol bus laimėtas.

Penkių skirtingų dydžių sumos

Papildomas galimybes laimėti suteiksiantis „Džokerio“ derinys Lietuvos žaidėjų lauks kiekviename „Eurojackpot“ biliete. Bilietus perkant įprastose parduotuvių bei savitarnos kasose ar su žaidimo kortele loterijos terminale derinio skaičius automatiškai parinks centrinė loterijų sistema, o perkantys bilietus internetu – turės galimybę skaičius pasirinkti ir patys.

„Papildomasis „Džokerio“ žaidimas, kuris papildys „Eurojackpot“, įdomus tuo, kad norint laimėti šio žaidimo prizus – svarbus ne tik atspėtų skaičių derinys, bet ir skaičių eiliškumas. Pavyzdžiui, norint laimėti pagrindinį „Džokerio“ prizą reikia atspėti ir penkis skaičius, ir jų seką – kuris po kurio iškris, – taisykles aiškina „Perlas Network“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė. – Tiesa, žaidžiant dėl smulkesnių „Džokerio“ prizų derinyje atsiranda bent kokio skaičiaus galimybė – kaip kad yra ir visiems puikiai pažįstamoje loterijoje „Teleloto“. Tarkim, kad žaidėjas laimėtų 100 Eur, jam pakanka atspėti tris paskutinius derinio skaičius ir jų seką – o pirmi du skaičiai gali būti bet kokie.“

Eurojackpot

R. Mozuraitės teigimu, detalią „Džokerio“ laimėjimų lentelę ir derinių struktūrą žaidėjai gali patogiai rasti Perlas.lt svetainėje ir loterijos taisyklėse.

Atsinaujinusios loterijos bilietas kainuos 3 Eur. Pabrėžtina, kad „Džokerio“ derinys turi atskirą, tik lietuviams skirtą laimėjimų fondą, ir suteikia papildomas galimybės laimėti. Kartu su papildomais laimėjimais išlieka ir pagrindinis „Eurojackpot“ derinys, kurį atspėjus galima laimėti dešimtis milijonų.

„Eurojackpot“ Lietuvos žaidėjus džiugina įspūdingomis sumomis

Tarptautinė loterija „Eurojackpot“ Lietuvoje išsiskiria tuo, jog žaidėjams kasmet atneša itin stambius laimėjimus.

„Pavyzdžiui, 2020-ųjų birželį palangiškiui atiteko trečdalis milijono – 362 616 Eur, rugpjūtį jaunuolis iš Elektrėnų laimėjo daugiau nei pusę milijono – 585 793 eurus, o visai netrukus – spalį – į Klaipėdą iškeliavo ir 697 297 Eur suma.

Šiemet balandį kaunietis susižėrė 339 622 eurų laimėjimą. Ir čia aš kalbu tik apie netolimą praeitį bei pačias didžiausias sumas. Šalia to dar galime šimtais tūkstančių skaičiuoti kitus lietuvius, kuriems taip pat yra nusišypsojusi sėkmė „Eurojackpot“ loterijoje“, – pasakoja R. Mozuraitė.

Didžiausias „Eurojackpot“ laimėjimas Lietuvoje – 7,6 milijono eurų – prieš keletą metų atiteko žaidėjui iš Kauno.

„Eurojackpot“ bilietų galima įsigyti prekybos centruose, jų savitarnos kasose bei internetu – apsilankius internetinėje svetainėje www.perlas.lt.

Užsakymo nr.: PT_88598673