Mūsų laikais tai, apie ką anų laikų šeimininkės nebūtų galėjusios nė pasvajoti, tapo realybe. Būtent visas skalbimo ir džiovinimo ciklas – drabužių virtimas iš purvinų į švarius – atliekamas vienu įrenginiu ir visiškai be žmogaus dalyvavimo. Tokią galimybę suteikia „Beko“ skalbyklės. Išoriškai toks įrenginys atrodo kaip įprasta skalbyklė ir neužima daugiau vietos, tačiau jame įtaisyta įranga, kuri iš karto po skalbimo pačios skalbyklės viduje visiškai išdžiovina skalbinius. Daugeliui namų šeimininkių tai – tikras svajonių įsikūnijimas. Ypač toms, kurios namuose neturi vietos skalbiniams džiovinti, arba nori kuo labiau išvengti buities rutinos.

Skalbimas būdavo išskirtinis įvykis

Šiais laikais skalbyklę įjungiame išties dažnai. Kai kas skalbia savaitgaliais, o kai kas – beveik kasdien. Poreikio skalbti dažnumas priklauso nuo šeimos dydžio, vaikų amžiaus, konkrečios šeimos gyvenimo būdo – yra veiksnių, dėl kurių skalbti tenka dažniau. Dar vos prieš porą šimtmečių drabužių ir kitų skalbinių skalbimas buvo, galima sakyti, išskirtinis įvykis. Mūsų prosenelėms reikėjo rinktis – vaikščioti nešvariais drabužiais ar per dienas skalbti. Dar ir XX a. viduryje buvo plačiai naudojamos briaunuotos lentos, skirtos plauti rankomis. Pirmosios pusiau automatinės skalbimo mašinos iš pradžių atsirado tik nedaugelyje namų ūkių. Norint gauti tokią mašiną, reikėjo ryšių su žmonėmis, kuriems ši deficitinė prekė buvo prieinama. Tais laikais nebuvo įmanoma tiesiog nueiti į parduotuvę ir nusipirkti technikos stebuklą. Skalbimo mašinos deficitas buvo gan ilgai.

Beko skalbyklė

Jų norėjo daugelis moterų, nors skalbimas vis tiek negalėjo vykti be namų šeimininkės. Bet plovimas rankomis ir drabužių džiovinimas išdžiaustant buvo našta net stiprioms sovietinių laikų moterims. Kai kas nusipirkdavo centrifugą šlapiems drabužiams šiek tiek nusausinti, bet po to juos vis tiek reikėdavo džiaustyti.

Skalbimo mašinos nuo anų laikų reikšmingai pagerėjo. Tačiau net dabar, namuose esant moderniai skalbyklei, tuo metu, kai ji baigia darbą, reikalingas tiesioginis žmogaus įsikišimas į procesą. Išskalbtus skalbinius reikia išimti iš skalbyklės ir pakabinti, kad išdžiūtų, arba įdėti į džiovyklę.

Išsitraukite ir užsivilkite!

Tačiau jau yra sprendimas, suteikiantis galimybę viso šito išvengti. „Beko“ skalbyklė turi džiovinimo funkciją, kuri leidžia pradėti džiovinimo procesą iš karto po skalbimo, neišimant skalbinių iš skalbyklės. Todėl galite, pavyzdžiui, ryte sudėti skalbinius į skalbyklę, pasirinkti reikiamas programas ir eiti į darbą. Ilgiausios skalbimo programos, kuri įjungiama, jeigu reikia išskalbti ir išdžiovinti didžiausią leidžiamą kiekį skalbinių , trukmė – ne daugiau kaip 7 valandos. Net jeigu skalbinius pakabintumėte džiūti gryname ore po to, kai išgręžtumėte didžiausiu „Beko“ skalbyklių greičiu – 1400 sūk./min., jie greičiau neišdžiūtų.

Beko skalbyklė

O jeigu turite įrenginį, kuris yra ir skalbyklė, ir džiovyklė, vakare, grįžę namo, iš jo galite išsitraukti švarius ir sausus drabužius. Belieka iš karto tvarkingai susidėti į spintą.

„Beko“ skalbyklėje su džiovinimo funkcija yra speciali programa, iškalbingai pavadinta „Wash&Wear“ (išsitrauk ir vilkis). Įjungę šią programą, 1 kg skalbinių išskalbsite ir išdžiovinsite vos per 60 minučių!

Beje, jeigu nerimaujate, kaip, Jums nesant namie, vyksta skalbimas, galite į telefoną atsisiųsti „HomeWhiz“ programėlę procesui valdyti! Tada matysite, ar baigėsi skalbimo ciklas, galėsite jį sustabdyti, nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti skalbyklę.

Darbo drabužiai ryte bus švarūs

Arba galite sukrauti skalbinius vakare ir eiti miegoti, o ryte iš skalbyklės išsiimti visiškai sausus, paruoštus drabužius. Tai labai patogu, kai iki kito ryto reikia išskalbti ir išdžiovinti, pavyzdžiui, mokyklines uniformas arba darbo drabužius.

Be to, nereikia nerimauti dėl galimo triukšmo! Nebus taip, kad „Beko“ skalbyklė trukdytų miegoti. Inverterinis variklis „ProSmart“ – gan tylus ir taupo energiją. Beje, jeigu prisijungsite prie „Beko“ oficialiosios svetainės ir mašiną pirksite joje, varikliui bus suteikta 10 metų garantija.

Beko skalbyklė

Viską susumavus, „Beko“ skalbyklė su džiovinimo funkcija išvaduoja nuo papildomų džiovinimo veiksmų, taupo vietą namuose (ne tik todėl, kad skalbyklėje yra ir džiovyklė, bet nereikia stacionarios plastikinės kabyklos šlapiems skalbiniams kabinti), o skalbimo rezultatai – visada kuo geriausi.

Visas ciklas – vienu įrenginiu

Gali būti vykdomas visas tiek skalbimo, tiek džiovinimo ciklas, nes „Beko“ įdiegė visus įmanomus naujausius patobulinimus ir technologijas. Viena iš tokių technologijų – „SteamCure“: drabužiai apdorojami garu, kad geriau išsiskalbtų ir neliktų dėmių ar nešvarumų. Šildymo elementas, kurio veikimas pagrįstas pažangia technologija („Hi-Tech“), yra su apsauga, kad nesikauptų rūdys ir apnašos. Ir, žinoma, įvairiausios skalbimo ir džiovinimo programos pritaikytos įvairių tipų audiniams ir konkretaus namų ūkio poreikiams.

Visi kiti pasirinkimo variantai priklauso nuo konkrečios šeimos narių reikmių ir įpročių. Reikėtų tik nepamiršti, kad skalbyklė su džiovinimo funkcija gali kokybiškai išdžiovinti mažiau drabužių nei galimas didžiausias jos skalbimo kiekis. Džiovinant drabužius karštas oras turi gerai cirkuliuoti mašinos būgne, todėl, pavyzdžiui, jeigu tokios skalbyklės didžiausia apkrova yra 8 kg, gerai išdžiovinti ji gali iki 5 kg skalbinių. Taip pat yra mažesnių „Beko“ mašinų, o jų skalbimo ir džiovinimo kiekis yra atitinkamai mažesnis.

Visos jos taupo erdvę ir suteikia galimybę rinktis tekstilei tinkamiausią skalbimo ir džiovinimo ciklą. Dabar, praėjus dešimtmečiams, per kuriuos automatinės drabužių skalbimo ir džiovinimo mašinos buvo tobulinamos, su jomis įmanoma viskas – nuo iš​​skalbimo iki išdžiovinimo, be to, viską atlieka vienas autonominis pažangios įrangos vienetas. Tai „Beko“ sukurta skalbyklė su džiovinimo funkcija.

Užsakymo nr.: PT_88589365