Šiandien jau nieko nenustebinsi įvairiausių kavos aparatų modelių ir skirtingų rūšių kavų gausa. Tačiau būtent tai dažnai pakiša koją pirkėjui – pasimesti tokioje pasiūlymų gausoje labai lengva. Nebylūs prietaisai ir įmantrūs kavos pakuočių pavadinimai nepadeda kavos mėgėjui išsirinkti būtent tai, kas jam tinkamiausia, o kartais tik dar labiau supainioja.

Kavos Draugas nuolat ieško būdų, kaip klientams palengvinti šį kavos pasirinkimo procesą bei pagerinti apsipirkimo patirtį. Kavos Draugo marketingo vadovė Ieva Bivainienė pastebi, kad pagal atliktą esamų klientų kavos pirkimo įpročių apklausą daugiau kaip 76 procentai apklaustųjų renkasi kavą būtent pagal skonį. Tai buvo ženklas, aiškiai parodęs, kas klientui svarbiausia ir kaip lengviau padėti jam pasirinkti norimą prekę.

Kavos Draugas

Galimybė paragauti net iki 13 skirtingų rūšių kavų

Atsižvelgiant į kavos skonio svarbą ir siekiant palengvinti pasirinkimą, Kavos Draugas ne tik nurodė skonio aprašymą ant kavos pakuočių, bet ir žengė žingsnį pirmyn – suteikė pirkėjams galimybę paragauti kavą prieš ją perkant. Naujojoje parduotuvėje yra 11 kavos aparatų, į kuriuos supilta net 13 skirtingų rūšių kavų, tad parduotuvėje galima jas degustuoti.

Čia iškart galima pajusti, kuo skiriasi kavos mišiniai nuo rūšinių kavos pupelių, kava iš Indonezijos nuo kavos iš Brazilijos… Taip ne tik patiriamas atradimo džiaugsmas, bet ir lengviau pasirenkama tai, kas pirkėjui tinkamiausia.

Kavos Draugas

Populiarėjanti tendencija kavos pasaulyje – kavos ragavimo dėžutės

Jeigu visgi norėtumėte degustaciją atlikti savo namuose, Kavos Draugas siūlo pasaulyje vis labiau populiarėjančias kavos ragavimo dėžutes. Dėžutėse nedideliais kiekiais supakuotos skirtingos kavos kviečia ragauti aukščiausios kokybės kavas iš skirtingų pasaulio regionų. Tai puiki proga pakviesti draugus į kavos degustacijos vakarėlį namuose bei susipažinti su skirtingais kavos skoniais. Šių dėžučių populiarumas tik įrodo, kad kavos vartotojas prioritetą teikia kavos skoniui – tai ne tik šauni pramoga ar laisvalaikio praleidimo būdas, bet ir galimybė atrasti sau skaniausią kavą.

Kavos Draugas

Išbandykite kavos aparatus ir išsirinkite tinkamiausią

Naujoje Kavos Draugo parduotuvėje galima ne tik ragauti ir įsigyti kavų, bet ir išbandyti kavos aparatus, skirtus namams. Juk lygiai taip pat, kaip sunku neparagavus išsirinkti tinkamą kavą, taip pat sunku išsirinkti kavos aparatą jo neišbandžius. Spręsti tiesiog iš aprašymo, video apžvalgos ar, dažnu atveju, ilgų instrukcijų ne tik sudėtinga, bet reikalauja ir daug laiko.

Kavos Draugo parduotuvėje rasite virš 50 skirtingų kavos aparatų modelių, iš kurių net 11 pačių populiariausių yra demo aparatai, kuriuos patys galite išbandyti. Naršykite aparato meniu, bandykite įvairiausias funkcijas bei ragaukite jų ruošiamus skirtingus kavos gėrimus. Taip bus žymiai paprasčiau suprasti, kuris kavos aparatas jums yra tinkamiausias.

Kavos Draugas

Siūlydami naują apsipirkimo patirtį, ne tik suteikiame galimybę patirti naujų ir džiugių emocijų apsipirkimo metu, bet ir užtikriname, kad klientas bus patenkintas įsigytu pirkiniu bei mėgausis kavos ritualu savo namuose, – teigia I. Bivainienė.

Kavos Draugas jau turi 5 parduotuves ir serviso centrus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, bei populiariausią Lietuvoje specializuotą kavos ir kavos aparatų elektroninę parduotuvę www.kavosdraugas.lt.

Užtikrinant saugumą į parduotuvę klientai įleidžiami su galimybių pasu ir apsaugine kauke.

Užsakymo nr.: PT_88531459