Alen Chicco. Visą gyvenimą buvau karė. Iš vienos pusės – esu melancholiška, rami, kukli asmenybė, mėgstanti būti viena ir vengianti viešumo, o iš kitos – audringa, visada dėmesio centre esanti nenuorama.

Alen Chicco

Bandau atrasti balansą, kad šios dvi pusės nekariautų ir rastų bendrumą, o taip pat pasisemtų viena iš kitos stiprybės ir kartu išliktų savimi. Tai ir norėjau parodyti pasitelkiant šiuos įvaizdžius!

Pirmasis – spalvų, raštų, medžiagų mišinys. Jis provokuojantis, drąsus ir kviečiantis gyventi. Įvaizdis, įkvėptas garsiosios Vilniaus mados ikonos Rožytės. Tai yra mano duoklė jos atminimui. Antrasis – santūrus, išlaikytas ir mistiškas įvaizdis, atspindintis būtent tą mano pusę, kuri yra rami, saugojanti paslaptį, kalbanti mažai, bet tiksliai. Tai pavadinčiau drabužiuose paslėpta poezija.

Įdomu, ką dėvi Alen Chicco? Nuskaityk QR kodą ir sužinok!

Alen Chicco

Demi No. Mano vardas Demi. Esu pusiau lietuvė, pusiau honkongietė.

Demi No

Savo stiliaus dar nesu iki galo atradusi, bet niekur ir neskubu – savęs ieškojimas ir įvairių stilių išbandymas yra labai smagus procesas.

Ruošiantis šiai fotosesijai buvo labai sunku sutalpinti visas savo mintis ir norus tik į du įvaizdžius, bet manau, kad man puikiai pavyko save pristatyti. Ši patirtis nepakartojama!

Įdomu, ką dėvi Demi No? Nuskaityk QR kodą ir sužinok!

Demi No

Pijus Gulbinas. Džiaugiuosi tapęs šio projekto dalimi. Ne tik dėl to, kad mada man yra labai artima, bet ir todėl, kad, mano akimis, šis projektas suteikia daug laisvės mums išreikšti ir pristatyti save būtent taip, kaip norime.

Pijus Gulbinas

Galimybė kurti savo stilių gali atskleisti labai daug žmogaus spalvų, nuotaikų, išreikšti jo emocijas.

Dėl šios priežasties man patinka kurti savo stilių ir įsikūnyti jame skirtingai, nes stilius, kaip ir pats žmogus, nuolat keičiasi.

Įdomu, ką dėvi Pijus? Nuskaityk QR kodą ir sužinok!

Pijus Gulbinas

Užsakymo nr.: PT_88450405