Apple Watch“ išmanusis laikrodis yra nepakeičiamas išmanusis įrenginys aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Ant riešo „įsitaisęs“ savotiškas treniruočių partneris padeda sekti asmeninį kiekvienos dienos aktyvumą, stebėti asmenines treniruotes ir konkuruoti su bendraminčiais aktyvumo varžybose.

„Apple Watch“ naudotojai gauna ne tik priminimus nueiti ekstra mylią dėl savo geros savijautos, bet ir įžvalgų apie sveikatą bei galimybę stebėti savo miegą. Naudojant kartu su „iPhone“ leidžia susikurti ir palaikyti miego rėžimą, kuris prisideda prie miego kokybės ir pailsėjimo gerinimo.

Apie tai, kuo šie išmanieji laikrodžiai ypatingi ir kokių naujų funkcijų juose galima rasti, pasakoja sertifikuotas įrangos sistemų inžinierius Andrej Michailov.

Apple Watch Series 7

Naujas „Apple Watch Series 7“ laikrodžio dizainas ir ypač patvarus ekranas

Didžiausias pokytis naujame laikrodžio modelyje – net 20 proc. daugiau ekrano ploto, nei ankstesniame laikrodžio modelyje. Siekiant padidinti ekraną ir kartu išlaikyti panašius laikrodžio matmenis, „Apple Watch Series 7“ dizainas buvo gerokai atnaujintas, o jo ekrano kraštinės sumažintos net 40 proc. Todėl dabar laikrodžio ekranas apima beveik visą korpuso plotą. Tai leidžia informaciją ekrane matyti daug lengviau ir aiškiau.

Visuomet įjungtas „Always-on Retina“ ekranas ypač patogus naudoti, nes tam, kad pasižiūrėtumėte laiką ar kitą informaciją nebereikia pakelti riešo ar paliesti ekrano. Jis veikia visada, kad ir ką bedarytumėte. Be to, dabar jis net 70 proc. ryškesnis patalpose, kai jūsų riešas nuleistas.

Dėl didesnio ekrano ploto „Apple Watch“ laikrodyje pirmą kartą atsirado nauja „QWERTY“ klaviatūra. Ji leidžia rinkti raides arba slinkti nuo vienos raidės prie kitos naudojant „QuickPath“ įrankį. Šis naudoja mašininį mokymąsi tam, kad iš anksto nuspėtų jūsų renkamus žodžius ir taip dar labiau palengvintų visą procesą. Taip pat dabar dar patogiau naudotis skaičiuotuvu, laikmačiu ir chronometru.

„Apple Watch Series 7“ yra pats patvariausias iki šiol „Apple“ sukurtas laikrodis, o jo priekinis ekrano stiklas yra atspariausias smūgiams ir įtrūkimams. Jis net 50 proc. storesnis nei „Apple Watch 6“ modelyje, todėl yra daug stipresnis ir tvirtesnis.

Apple Watch Series 7

Taip pat laikrodis turi IP6X atsparumo dulkėms sertifikatą ir WR50 atsparumą vandeniui. Tai reiškia, kad įrenginys yra atsparus vandeniui iki 50 metrų gylio pagal ISO 22810:2010 standartą. Laikrodį galima naudoti plaukiojant, tačiau, jo nerekomenduojama dėvėti nardant, plaukiojant vandens slidėmis ir užsiimant kitomis aktyviomis vandens sporto veiklomis, kurių metu plaukiama dideliu greičiu arba paneriama itin giliai po vandeniu.

Pasirinkę 100 proc. perdirbto aliuminio laikrodžio korpusą galite rinktis iš penkių spalvų: žalios, mėlynos, (PRODUCT) RED raudonos, žvaigždžių šviesos ir vidurnakčio. Taip pat galima pasirinkti išmanųjį laikrodį su sidabro, aukso arba grafito spalvos nerūdijančio plieno korpusu.

Naujos išmaniojo laikrodžio funkcijos

Vartotojų pamėgti „Apple Watch“ laikrodžiai turi daugybę naudingų funkcijų nuo kasdienio aktyvumo stebėjimo ir sporto tendencijų sekimo iki greito ir saugaus apmokėjimo nuo savo riešo su „Apple Pay“.

Apple Watch Series 7

Taip pat čia gausu specialių funkcijų, skirtų sveikatingumo ir savijautos stebėsenai. „Blood Oxygen“ aplikacija leidžia jums išmatuoti deguonies kiekį kraujyje, o su ECG galite pasidaryti elektrokardiogramą. Šie matavimai nėra skirti medicininiam naudojimui, tačiau padeda sekti bendrą sveikatos būklę.

Išmanusis laikrodis su „Fitness“ aplikacija padeda stebėti įvairiausių treniruočių rezultatus, pradedant nuo bėgimo, jogos, plaukimo ir šokių iki naujai įtrauktų pilateso ir Tai Chi. Dėl didesnio ekrano ploto peržiūrėti savo progresą, sportinius rodiklius ir pasiekimus dabar galima dar greičiau ir paprasčiau.

Su specialia „Sleep“ programa galite stebėti savo miegą, susikurti miego rėžimą ir siekti išsikeltų miego tikslų. Taip pat galite sekti savo kvėpavimo dažnį miego metu. Šie duomenys padės geriau suprasti kaip giliai ir kiek ilgai miegate bei įvertinti, ką savo miego rutinoje norėtumėte pakeisti.

Atsinaujino ir sąmoningumo aplikacija „Mindfulness“ (anksčiau – „Breathe“). Ji padės nusiraminti, atsipalaiduoti, pakvėpuoti ir įveikti stresą. Nauja „Reflect“ funkcija pasiūlys susikoncentruoti žvelgiant į nuostabius animuotus vaizdus laikrodžio ekrane.

Apple Watch Series 7

Patobulinta ir „Apple Watch Series 7“ išmaniojo laikrodžio baterija – ji pasikrauna net iki 33 proc. greičiau nei ankstesnės kartos „Apple Watch Series 6“ modelis. Nauja įkrovimo architektūra ir USB-C įkrovimo standartas leidžia įkrauti įrenginį nuo 0 iki 80 proc. vos per 45 minutes. Pilnai įkrautos baterijos turėtų pakakti net 18 valandų naudojimo.

Naujieji laikrodžiai palaiko eSIM technologiją, todėl įsigijus mobiliojo ryšio paslaugų planą, laikrodžiu galima naudotis net ir tada, kai šalia neturi savo telefono. Pavyzdžiui, skambinti, rašyti žinutes, naudotis elektroniniu paštu, klausytis muzikos, tinklalaidžių ar audioknygų.

„Apple“ skiria daug dėmesio aplinkai. Kompanija prisiima atsakomybę už savo įrenginių ekologinius pėdsakus per visą jų gyvavimo ciklą. Bendrovė deda visas pastangas ilgainiui pereiti prie 100 proc. perdirbtų ir atsinaujinančių medžiagų visuose savo produktuose ir pakuotėse. „Apple Watch“ yra kuriami siekiant kiek įmanoma daugiau sumažinti poveikį aplinkai.

Naujoji operacinė sistema „WatchOS 8“

Nauji išmanieji laikrodžiai turi ir naują jiems skirtą operacinę sistemą „WatchOS 8“. Čia gausu naudingų patobulinimų ir naujų funkcijų, kurios padės dar geriau išnaudoti visas laikrodžio suteikiamas galimybes.

Apple Watch Series 7

„WatchOS 8“ pristato naujas treniruotes, „Mindfulness“ sąmoningumo aplikaciją, naujas „Portraits“ portretų laikrodžio ekrano užsklandas ir „Messages“ žinučių patobulinimus. Taip pat čia atsiranda „Focus“ funkcija susikaupimui, išmanių namų funkcijos, išmanios piniginės „Wallet“ atnaujinimai ir dar daugiau.

Įsijungę „App Store“ internetinę parduotuvę į savo laikrodį akimirksniu galite parsisiųsti bet kokią jus dominančią programėlę nuo fotografijos ar astronomijos iki banglenčių sporto ar kulinarijos.

Naujausius „Apple Watch Series 7“ įsigyti galite visose „Apple“ įgaliotų partnerių prekybos vietose. Išsirinkite patogiausią sau čia.

Užsakymo nr.: PT_88438765