llona Radavičiūtė. Mano dienos niekuomet nebūna vienodos. Dirbdama tai, ką myliu, dažnai nejaučiu ribos, kada reikėtų rengtis darbui, o kada – laisvalaikiui.

llona Radavičiūtė

Mano spintoje prioritetas visada teikiamas komfortui. Nesvarbu, ar puošiuosi renginiui, ar treniruotei, visuomet turiu jaustis patogiai. Aprangos pažiba dažnai tampa ryškesnės spalvos aksesuarai ar įdomesnių tekstūrų audiniai, jie ir puošia mano stilių.

llona Radavičiūtė

Fotosesijoje jaučiausi visiškai savimi, todėl džiaugiuosi, kad tai pavyko pabrėžti ir nuotraukose. „Patogu, bet niekada nenuobodu“ – štai kaip pavadinčiau šias nuotraukas ir savo asmeninį stilių.

Įdomu, ką dėvi Ilona? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

llona Radavičiūtė

Mantas Stuk. Aš – Mantas Stuk, man dvidešimt treji. Esu labai griežto, principingo charakterio asmenybė, tačiau tie, kas mane pažįsta iš arčiau, paminėtų dar ir švelnumo, pastovumo savybes. Charakterį atskleidžia ir mano išvaizda. Šįkart jį puikiai pavyko parodyti bendradarbiaujant projekte kartu su nuostabiu „Zalando“ kolektyvu.

llona Radavičiūtė

Mano garderobe svarbią vietą užima tamsios ir žemiškos spalvos, o griežtumą, grubumą stengiuosi derinti su elegancija. Tai galima pastebėti ir mano pasirinktuose drabužių deriniuose iš „Zalando“.

Mantas Stuk

Man buvo be galo smagu tapti šio projekto dalimi ir susipažinti su visa „Zalando“ komanda.

Įdomu, ką dėvi Mantas? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

Mantas Stuk

Almantė Pociūtė. Įprastai mane sutiksite apsirengusią spalvotai, todėl nenuostabu, kad paklausus mano draugų, kokių drabužių mano spintoje daugiausiai, išgirstumėte tą patį atsakymą – spalvotų!

Almantė Pociūtė

Mėgstu gyvūnų raštus, ryškias spalvas, margus audinius, todėl mano spintoje gausu įvairių spalvų drabužių. Tačiau neneigsiu – griežti siluetai, ramios spalvos ir amžinai madinga juoda spalva yra ne ką mažiau svarbūs mano garderobe. Klasikiniai drabužių modeliai mane taip pat ne mažiau traukia ir drąsiai pripažįstu – klasikos niekad neatsisakysiu!

Almantė Pociūtė

Mėgstu žemiškas spalvas, jos išryškina mano bruožus, o ryškios – suteikia žaismingumo, jaunatviškumo. Nuotraukose atsispindi dvi mano pusės: jaunatviška, žaisminga ir mylinti spalvas, o taip pat ir kita, kurioje dominuoja griežti siluetai ir klasika, lydinti mane visą gyvenimą.

Įdomu, ką dėvi Almantė? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

Almantė Pociūtė

Užsakymo nr.: PT_88427607