Anot technologijų ekspertų, tendencija tęsiasi ir rudenį, kai žmonės grįžta į darbą, pradeda mokslus ar imasi naujų veiklų. Norint geriau save realizuoti, akivaizdžiai ima trūkti laiko namų ruošai, tačiau naudodamiesi naujausiais „ECOVACS ROBOTICS“ išmaniaisiais namų ūkio padėjėjais, pagaliau visi gali daugiau laiko skirti šeimai, draugams ar pomėgiams. „ECOVACS“ sukūrė tokį produktų asortimentą, kad įvairias pajamas gaunantys galėtų naudotis technologija ir rastų jų poreikius labiausiai tenkinantį namų valymo asistentą. Jei per savaitę bent 1 valandą namų ruošos darbus atliks robotas – žmogus per metus galės mėgautis mažiausiai 52 valandomis laisvo laiko, skirto tik sau.

Apdovanojimais pripažintas robotas kiekvienai šeimai

„ECOVACS Robotics“ buvo pažangių namų robotikos naujovių priešakyje dar gerokai prieš tai, kai ši koncepcija tapo madinga. Daugiau nei 20 metų kompanijoje dirbantys žmonės siekia, kad robotas taptų įprastu įrenginiu kiekvienos šeimos gyvenime, skatintų žmones gyventi sumaniai ir mėgautis gyvenimu su stilingais bei funkcionaliais prietaisais. Atsižvelgdama į kiekvienos šeimos ir individualius žmonių poreikius, kompanija sukūrė pačių įvairiausių robotų, kurie siurbia ir plauna grindis bei blizgina langus.

„ECOVACS Robotics“ šiais metais gavo „PLUS X AWARD“ apdovanojimą, kurį suteikė Vokietijos produktų ir rinkų vertinimo institutas, paprašęs apklaustų gyventojų įvertinti prekinius ženklus, kuriuos sieja su aukščiausios klasės paslaugomis. Šis apdovanojimas išreiškia tiesioginę vartotojų nuomonę ir yra aiškus rodiklis, kad „ECOVACS Robotics“ pelnė klientų pripažinimą ir pasitenkinimą sukurtais robotais siurbliais. Tereikia aiškiai įsivardyti savo poreikius, nusimatyti, kiek pinigų galite skirti, ir iš plataus asortimento išsirinkti tinkamiausią namų pagalbininką.

„DEEBOT T9“ serijos robotai veikia tyliau, efektyviai pašalina nešvarumus ir purvą.

Siurbia dar galingiau, plauna grindis - švariau

Išmanioji „DEEBOT N8“ šeimos robotų siurblių serija, vienu metu siurbia ir plauna grindis. Šie dulkių siurbliai užtikrina aukščiausią kokybę vidutinių kainų segmente. Be to, jie naudoja ypač tikslias navigacijos ir objektų atpažinimo technologijas.

„DEEBOT N8“ robotuose galima reguliuoti vandens lygį, kad šluostė plautų drėgniau arba sausiau. Papildomas įrenginių išskirtinumas – 53% išaugęs siurbimo galingumas, lyginant su „OZMO 950“ siurbliu ir integruota „TrueMapping“ technologija su „dToF“ lazeriniais jutikliais, kurie tiksliai nuskaito ir atvaizduoja aplinką per kelias sekundes.

Grįžkite po atostogų į švarius namus ir leiskite juose tvarkytis robotams

Žmonėms, kuriems ypatingai svarbi namų estetika ir švara, kurie jaučia malonumą, grįžę į nepriekaištingai sutvarkytus namus, reikėtų dėmesį kreipti į „DEEBOT N8 PRO“ ir „DEEBOT N8 PRO+“ robotus. Juose integruota technologija, leidžia siurbliams nuo 0,1 iki 10 metrų atstumu fiksuoti kliūtis, tokias, kaip ant grindų paliekami daiktai, užuolaidos ar kėdžių kojos, todėl robotai siurbdami namus išvengs užstrigimų, susidūrimų su baldais, aukštais slenksčiais, taip pat nukritimų nuo laiptų. Šie įrenginiai turi „TrueMapping“ technologiją, leidžiančią greitai ir tiksliai nuskenuoti aplinką, įvertinti atstumą, grindų dangą ir kliūtis. Taip pat abu šie modeliai pasižymi 73% didesne siurbimo galia lyginant su „OZMO 950“ siurbliu. „OZMOTM” technologija integruota šiuose robotuose padeda kokybiškai išplauti grindis, nepaliekant prikibusių nešvarumų. Šios kategorijos robotus lengva valdyti naudojantis specialia išmaniąja programėle telefone, o robotas įsikrovęs stotelėje, gali grįžti ir baigti darbą, jei jam neužteko energijos.

 ECOVACS Robotics“ šiemet pelnė klientų pripažinimą ir pasitenkinimą sukurtais robotais siurbliais

Savaiminio išsivalymo stotelė leis mažiausiai mėnesiui pamiršti apie roboto siurblio priežiūrą

„DEEBOT N8+“ ir „DEEBOT N8 PRO+“ robotus galima įsigyti su savaiminio išsivalymo stotele, kurioje telpa 2,5 litro suslėgtų dulkių ir nešvarumų. Turint šią stotelę, maždaug mėnesį po kiekvieno siurbimo nereikės sukti galvos ar nešvarumų konteineris nėra užsipildęs. Minėta stotelė įeina į „DEEBOT N8+“ ir „DEEBOT N8 PRO+“ komplektaciją, taip pat puikiausiai veikia su „DEEBOT T8“ ir „T9“ produktų grupėmis, tik stotelę tuomet reikėtų įsigyti atskirai.

Robotai siurbliai didelėms patalpoms ir gyvūnų mylėtojams

 Šiuolaikiniai robotai siurbliai geba pašalinti namuose laikomų gyvūnų skleidžiamus kvapus bei efektyviai susiurbti augintinių plaukus.

„OZMO950“ robotas patiks išlaidauti nelinkusiems žmonėms. Dėl ypač didelės baterijos talpos, kuri siekia 5200 mAh, robotas užtikrins švarą didelėse patalpose. „DEEBOT U2 PRO“ robotas orientuotas į gyvūnų mylėtojus, nes turi „Max+“ režimą, kuris garantuoja papildomą siurbimo galią, taip pat novatoriškus priedus gyvūnų augintojams su nesiveliančiu šepečiu ir ypač didele dulkių talpa. Jis suprojektuotas tvarkytis būtent ten, kur ant grindų netrūksta gyvūnų plaukų.

 Robotuose integruota technologija, leidžia siurbliams nuo 0,1 iki 10 metrų atstumu fiksuoti kliūtis ir neįtraukti paliktų laidų

Dukart didesnė siurbimo galia ir išmanus valdymas leis pamiršti buities rūpesčius

Pasak vienos didžiausių elektronikos įrenginių didmeninės prekybos bendrovės „ACC Distribution“ ekspertų, šiuo metu daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukia pažangiausi „DEEBOT T9“ serijos robotai siurbliai. Naujos kartos robotai siurbliai „DEEBOT T9“ buvo konstruojami taip, kad jų galia būtų 113% didesnė nei pirmtako „T8“ ir siektų net 3000 Pa, todėl efektyviai pašalinami visi nešvarumai ir purvas. Iki 480 kartų per minutę vibruojanti plokštelė užtikrina maksimalų kontaktą su grindimis, todėl šios „OZMO ™ Pro 2.0” technologijos dėka įveikiamos net ir sunkiai išvalomos dėmės. Plovimo funkcija veikia 50% tyliau nei „T8“ modelyje ir yra galimybė pasirinkti vienkartines bei daugkartines plovimo šluostes.

 Šios kategorijos robotus lengva valdyti naudojantis specialia išmaniąja programėle telefone

Visi „DEEBOT“ modeliai valdomi pasitelkiant gerai išvystytas mobiliąsias programėles. Jos leidžia žmogui pačiam susiplanuoti ir nustatyti siurbimo režimus, dažnumą bei intensyvumą ir tai padaryti iš bet kur. „ECOVACS HOME“ programėlėje pavaizduojamas tikroviškas 2D arba 3D namų vaizdas. „DEEBOT T9“ modeliuose pasitelkiamas 3D plano vaizdas, kuriame daiktai ir baldai rodomi kaip modeliai. Vienu metu programėlėje galima išsaugoti tris žemėlapius, tai reiškia, kad „DEEBOT T9“ robotas siurblys nepasiklys net trijuose jūsų namo aukštuose arba puikiai prisimins, kur ir kokie daiktai išdėstyti jūsų darbo studijoje, kai ten jį nusivešite. Minėtas įrenginys efektyviai gali kasdien išvalyti maždaug 250 kvadratinių metrų plotą.

 OZMOTM” technologija integruota šiuose robotuose padeda kokybiškai išplauti grindis, nepaliekant prikibusių nešvarumų

Pagaliau robotas siurblys ne tik siurbs namus, bet skleis malonius aromatus

Dar vienas minėto roboto siurblio išskirtinumas – tai, kad naujausio „ECOVACS“ roboto siurblio savininkai galės švarius namus ne tik matyti, bet ir užuosti. „DEEBOT T9“ pašalina namuose laikomų gyvūnų skleidžiamus kvapus bei kitus nepageidaujamus aromatus. Siurblyje integruotas oro gaiviklis siurbimo metu skleidžia pasirinktą aromatą, kuris išsilaiko dar ilgai po valymo. „ECOVACS HOME“ programėlėje galite nustatyti, kada ir kurioje patalpoje turėtų būti įjungtas oro gaiviklis.

„DEEBOT T9“ robotą siurblį galima įsigyti drauge su savaiminio išsivalymo stotele. Joje telpa apie 2,5 litro suspaustų dulkių ir nešvarumų. Taigi, maždaug mėnesį galėsite pamiršti apie roboto priežiūrą ir nešvarumų konteinerio tuštinimą, nes įrenginys pats tuo pasirūpins.

 Langų valymo robotas geba pats prisitraukti prie stiklo, jei nutrūktų elektros energijos tiekimas, įrenginys vis tiek liktų prisitraukęs

Spindintys langai, sėdint ant sofos

2018 m. „ECOVACS“ atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad vienas nemėgstamiausių buities darbų - langų valymas. Net 49% respondentų nemėgsta to daryti. Praėjo keleri metai, tačiau didėjant langų valymo robotų paklausai, akivaizdu, kad tendencijos nepasikeitė. Dėl šios priežasties gamintojas toliau tobulina langų valymo robotus. Naująjį „WINBOT 920“ langų valymo robotą ypač patogu naudoti, nes išmaniai valymo kelią suplanuojanti „WIN-SLAM 2.0“ technologija leidžia robotui kruopščiai išvalyti stiklą, važiuojant pirmyn ir atgal. Robotas aprėpia visą stiklo paviršių, naujoji mikropluošto šluostė ne tik kruopščiai nuvalo dulkes, bet nepalieka ruožų ant stiklo, o baigęs darbą - robotas grįžta į pradinį valymo tašką. Taip pat šis išmanusis įrenginys pritaikytas ir berėmiams stiklams: geba nustatyti stiklo kraštus, nesvarbu ar jis įrėmintas ar ne. Dėl šios savybės minėtasis langų valymo robotas praverčia valant didelius ar sunkiai pasiekiamus veidrodžius bei žiemos sodų stiklą.

 WINBOT 920“ langų valymo robotą galima valdyti balsu arba naudojantis programėle.

„WINBOT 920“ langų valymo robotą galima valdyti balsu arba naudojantis programėle. Kol robotas atlieka savo darbą nereikia prie jo stovėti, nes informaciją apie valymo progresą galima matyti savo mobiliajame telefone realiu laiku. Kalbant apie saugumą, „ECOVACS“ tam skyrė daug dėmesio ir įdiegė daugiapakopę „WINBOT“ saugos sistemą. Robotas geba pats prisitraukti prie stiklo, jei nutrūktų elektros energijos tiekimas, įrenginys vis tiek liktų prisitraukęs. Galiausiai, įrenginys dar prikabinamas su karabinu. Norėdamas apsaugoti robotą nuo dulkių ar galimų pažeidimų transportuojant, gamintojas sukūrė specialų patogų krepšį šiam robotui nešiotis ir laikyti.

Užsakymo nr.: PT_88399441