Įprasti vakuuminiai siurbliai-robotai dulkes laiko savo šalinimo stotelėje, todėl namai gali tapti mikrobų židiniu. Dėl šios priežasties elektronikos gigantas „Xiaomi“ pristatė revoliucinį dulkių siurblį-robotą „ROIDMI Eva Plus“, kuris automatiškai ištuština surinktus nešvarumus.

Unikali technologija

„Xiaomi „ROIDMI Eva Plus“ pasižymi specialia sterilizavimo sistema, pradedančia veikti iš karto po valymo ir sterilizuojančia įprastai namuose randamus parazitus (dulkių erkutes), mikrobus (Escherichia coli, Candida albicans ir Staphylococcus aureus), toksiškas chemines medžiagas (pamoniaką, formaldehidą, benzeną ir LOJ). Sistema taip pat šalina cigarečių, kepinių ar kitus nemalonius kvapus. Visą šį procesą galite stebėti realiu laiku stotelės šviesos diodų ekrane, kuriame taip pat atsiranda priminimas, kada reikia pakeisti maišelį bei kita naudinga informacija: valymo laikas, baterijos talpa, maršrutas ir t.t.

Nuotolinis valdymas

Kaip ir įprasta robotams-siurbliams, su „ROIDMI Eva Plus“ valyti namus galite net nebūdami juose. Robotas yra valdomas nuotoliniu būdu ir gali būti suderinamas su „Mi Home“, „Alexa“ ir „Google Assistant“ programėlėmis, todėl naudotis visomis jo funkcijomis ir galimybėmis tereikia išmaniojo įrenginio, pavyzdžiui, telefono ar planšetės. Verta paminėti ir tai, kad „ROIDMI Eva Plus“ 3 litrų dulkių šalinimo maišelis atitinka maždaug 30 robotų dulkių talpų, todėl susiurbtos atliekos gali būti kaupiamos 60 dienų. Tai reiškia, kad net jums namuose nebūnant 2 mėnesius, jų švara nuolatos rūpinsis automatiškai pasikraunantis robotas-siurblys.

Preciziškas valymas

Dažnai įprasti robotai-siurbliai nepasižymi preciziškumu valydami patalpas: užkliūva už baldų ar praleidžia nešvarumus. Pažangi „ROIDMI Eva Plus“ navigacinė sistema LDS 4.0 leidžia labai tiksliai nustatyti padėtį, judėjimo trajektoriją bei nuodugnų kelio planavimą. Algoritmų pakalba ši sistema nuskenuoja visas patalpas ir automatiškai sukuria žemėlapį, kuriuos vėliau robotas-siurblys vadovaujasi valydamas namus. Nustatyta, kad „ROIDMI Eva Plus“ naudojami navigacinė sistema yra net 40 proc. tikslesnė nei senesnės kartos robotuose-siurbliuose naudojamos sistemos.

Maksimaliai automatizuota

Jei su šiuo siurbliu-robotu dažnai valote skirtingas patalpas, pasinaudodami automatinio atpažinimo sistema, paremta dirbtiniu intelektu, galite išsaugoti įrenginio kelionės vietas. Tai reiškia, kad patekęs į kitą patalpą, robotas-siurblys iš naujo jos neskenuos, o iškart pradės darbą. Naudojantis ta pačia pažangia funkcija, galėsite sudėlioti maršrutą ir net laiką, kuriuo metu turėtų būti valoma konkreti vieta ar patalpa.

Galingas variklis

Nepriekaištingą valymo kokybę ir greitį užtikrina „ROIDMI Eva Plus“ naudojamas 900 W variklis, sukuriantis galingą 2700 Pa siurbimo slėgį. Prie jo pridėjus išmanųjį šoninių šepetėlių greičio reguliavimą, lankstų antgalį, prisitaikantį prie nelygių grindų, bei galimybę užvažiuoti ant 2 cm aukščio paviršių, robotas-siurblys išvalys net sunkiausiai pasiekiamas namų vietas.

Didelės talpos baterija

„ROIDMI Eva Plus“ yra puikus įrenginys ir pagalbininkas didelių namų savininkams, mat jo ličio 5200mAh baterijos veikimo laikas siekia net 250 min. Tačiau jei per šį laiką pilnai pakrautos baterijos pasirūpinti namų švara nepakaks, robotas automatiškai grįš į pakrovimo stotelę ir įgavęs naujų jėgų pratęs pradėtus darbus.

Apie ROIDMI

Šis robotas-siurblys – tai „Xiaomi“ ekologinės grandinės dalis. Kaip ir senesnės kartos „Roborock“, „ROIDMI Eva Plus“ yra pačių „Xiaomi“ sukurtas gaminys, parduodama 65 šalyse, įskaitant JAV, Britaniją, Japoniją ir daugelį ES narių. „ROIDMI Eva Plus“ kaina prasideda nuo 481,27 $, o įsigyti jį galite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_88378059