Naujosios programos dalyviai ne tik kaups lojalumo taškus, jiems taip pat bus skirtos papildomos nuolaidos, specialūs pasiūlymai, ypatingos prekių grąžinimo sąlygos.

Šiais laikais prekybininkai kovoja dėl kiekvieno kliento taikydami įvairias pakartotinį apsipirkimą skatinančias programas, tačiau daugelis jų tėra momentinių nuolaidų privilegija. Naujoji „Kesko Senukai Digital“ valdoma SMART NET lojalumo programa pradeda naują etapą „Senukų“ parduotuvių tinklo verslo ekosistemoje. Ši naujovė leis užtikrinti nenutrūkstamą kliento kelionę viso pirkimo proceso metu, greičiau bei efektyviau prisitaikyti prie kiekvieno kliento poreikių bei nuolat gerinti apsipirkimo patirtį tiek fizinėje, tiek internetinėje prekyboje.

Naująją lojalumo programą pristato Vytautas Romeika, „Kesko Senukai Digital“ rinkodaros direktorius Baltijos šalims.

– Fizinėse „Senukų“ parduotuvėse galiojo lojalumo programa „Mylimiausia“, o elektroninėje parduotuvėje – „Daugų ratas“. Naujoji lojalumo sistema papildys, o gal pakeis jas?

– Elektroninėje parduotuvėje „Senukai.lt“ galiojusi lojalumo programa „Draugų ratas“ nuo šiol tampa SMART NET. Ji pakeis dvi prieš tai galiojusias programas.

Naujoji lojalumo programa galios tiek perkant internetu, tiek fizinėse „Senukų“ parduotuvėse. Taip pat SMART NET sistemą planuojama įdiegti ir „Kesko Senukų“ valdomose „KSenukai“ parduotuvėse Latvijoje bei „K-Rauta“ parduotuvėse Estijoje.

– Kaip bus su „Mylimiausia“ lojalumo programa?

– Sutartis su „Mylimiausia“ lojalumo programa netrukus baigiasi, tačiau jos dalyviai programos naudomis dar galės naudotis iki 2022 m. birželio 18 d. Apie visus pokyčius šios lojalumo programos dalyvius informuosime individualiai.

Nuo šiol visą dėmesį skirsime savo įmonės daugiakanalės prekybos vystymui bei vieningos lojalumo programos plėtojimui. Siekėme sukurti patrauklią programą, kuria mūsų pirkėjams būtų patogu naudotis, ji galiotų visose prekybos tinklo parduotuvėse. Tad nuo 2021 m. rugsėjo 20 d. fizinėse „Senukų“ parduotuvėse pradės veikti lojalumo programa SMART NET, kuri suteiks įvairių naudų tiek internetinėje, tiek fizinėse parduotuvėse.

„Kesko Senukai Digital“ nuotr.

– Kaip tapti SMART NET lojalumo programos dalyviu?

– „Draugų rato“ nariams nieko daryti nereikia – jie iš karto taps naujosios lojalumo programos dalyviais bei galės naudotis naujosios programos privalumais bei naudomis.

Kitiems klientams tereikės užpildyti trumpą registracijos formą, kurią galima rasti svetainėje www.senukai.lt. Registracija itin paprasta – reikės suvesti tik savo el. pašto adresą ir sukurti slaptažodį. Tai atlikus, sistemoje suformuojama skaitmeninė SMART NET kortelė.

Jei visgi klientai norės turėti plastikinę kortelę – ją galės įsigyti fizinių parduotuvių kasoje ir aktyvuoti asmeninėje elektroninės parduotuvės „Senukai.lt“ paskyroje.

– Kokias SMART NET naudas gaus lojalumo programos dalyviai?

– Remdamiesi pirkėjų apklausos duomenimis, matome, kad jie itin palankiai vertina dabar galiojančią nuolaidų ir specialių pasiūlymų nuolatiniams klientams sistemą. Taip pat klientai džiaugiasi, kad kiekvieną kartą apsipirkdami gali kaupti bei išleisti lojalumo taškus. Tad naujoji lojalumo programa šias naudas ir toliau suteiks, jas dar labiau plėsime ir stiprinsime.

Apsipirkdami fizinėse „Senukų“ parduotuvėse, lojalumo programos dalyviai taip pat kaups taškus ir jais galės padengti iki 99 proc. pirkinių vertės. Taip pat SMART NET naudotojams bus skirti specialūs pasiūlymai, daugybė nuolaidų kasdien, 365 dienų prekių grąžinimo garantija.

– Kaip pasinaudoti SMART NET lojalumo programa?

– Elektroninėje parduotuvėje „Senukai.lt“ norint pasinaudoti visomis lojalumo programos teikiamomis naudomis, tereikia tik prisijungti prie savo paskyros.

Apsiperkant fizinėse parduotuvėse, kasoje reikės pateikti skaitmeninę arba plastikinę SMART NET kortelę.

„Kesko Senukai Digital“ nuotr.

– Kaip gimė programos pavadinimas, kokia jo reikšmė?

– Siekėme, kad programos pavadinimas atspindėtų mūsų klientus, būtų konkretus ir aiškus. Mūsų pirkėjai yra smalsūs, aktyvūs, išmanūs, šiuolaikiški, bet gerbiantys tradicijas. Jie – ieškantys ir randantys pačius netikėčiausius sprendimus. Vienas žodis, kuris apibendrina visas šias savybes – jie tiesiog patys gudriausi. O kad šis pavadinimas tiktų visose Baltijos šalyse, pasirinkome anglų kalbos žodį – SMART.

Žodis NET papildo pavadinimą, patikslina, kad „Senukai“ yra fizinių ir internetinių parduotuvių tinklas, vykdantis daugiakanalę prekybą, o mūsų pirkėjai yra visose trijose Baltijos šalyse, net ir mažiausiuose miesteliuose.

Taigi SMART NET – lojalumo programa gudriausiems.

Užsakymo nr.: PT_88211317