Naujosios UTENOS prekių ženklo kolekcijos veidu tapęs lenktynininkas Antanas Juknevičius prisipažįsta – nors jo kasdienybėje nėra vietos drabužinės rūpesčiams, tačiau tam tikrų taisyklių jis vis tik laikosi.

„Kai tik aprangos kodas tam neprieštarauja, visada dėviu savo Dakaro komandos marškinėlius ir džemperius, kuriuos jau šeštus metus mums gamina „Utenos trikotažas“. Visa kita savo drabužinėje lengvai suskirstyčiau į kelias pagrindines kategorijas, kurios sudaro mano įvaizdžio pagrindą ir padeda apsirengti gretai bei gerai atrodyti,“ – sako A. Juknevičius.

Antanas Juknevičius

Natūralios medvilnės marškinėliai trumpomis rankovėmis

Antanas Juknevičius prisipažįsta, kad jo drabužinėje visada yra bent 5 poros natūralios medvilnės marškinėlių trumpomis rankovėmis. Juos galima dėvėti ir vienus, ir sluoksniuoti – tai puiki, lengvai derinama aprangos bazė visiems metų laikams.

Antanas Juknevičius

„Labai vertinu natūralumą ir kokybę. Kaip namuose stengiuosi keisti „plastik-fantastik“ dalykus tvariomis alternatyvomis, taip ir mano drabužinėje dominuoja natūralaus pluošto medžiagos. Paprasti, tiesaus kirpimo, skirtingų spalvų marškinėliai man visada praverčia,“ – dalinasi A. Juknevičius.

Antanas Juknevičius

Kokybiški apatiniai drabužiai: trumpikės, marškinėliai, apatinės kelnės

Daugelio iš mūsų rytas prasideda nuo žvilgsnio į apatinių drabužių lentyną. Kokybiškas apatinis trikotažas yra bet kokios aprangos pagrindas visais metų laikais.

„Man patinka, kad „Utenos trikotažas“ apatinius drabužius (ir tai nebūtinai vien tik trumpikės) gamina ne tik iš kokybiškos, dažnai organinės medvilnės, bet ir iš merino vilnos. Anksčiau mano taip mėgstamus merino vilnos gaminius, kurie ypač praverčia kelionėse į šaltesnius kraštus ar paspaudus šaltukui Lietuvoje, pirkdavau iš žinomo norvegų prekių ženklo. Dabar nebėra prasmės – mūsiškiai kokybės prasme visai nenusileidžia, o UTENOS dizainas man netgi labiau patinka,“ – pasakoja A. Juknevičius.

Antanas Juknevičius

Sportinė apranga – ir sportui, ir laisvalaikiui

Lenktynininkas prisipažįsta – jis nėra elegancijos ambasadorius, nors Dakare ir yra pelnęs džentelmeno pravardę. A. Juknevičiui artimesnis patogus ir laisvas stilius, kuris nevaržo aktyvios dienotvarkės.

„Seniau, būdavo, reikėdavo rinktis – arba sportinis kostiumas, arba laisvalaikio. Dabar tą patį kostiumą gali dėvėti ir bėgiodamas, ir savaitgalį po Vilniaus senamiestį vaikštinėdamas. Iš naujosios UTENOS kolekcijos išsirinkau ryškų šukuotinės medvilnės kostiumą – nepasakytum, kad jis dar ir drėgmę garina. Atrodo kaip miesto stileivos uniforma, o savo funkcinėmis savybėmis nenuviltų net rimto sportininko,“ – nauju kostiumu džiaugiasi A. Juknevičius.

Drabužiai kaip automobiliai – svarbiausia kokybė, o ne mados

Dauguma sutiks, kad Antanas Juknevičius yra stilingas ir žavus vyras, tačiau jis pats sako, kad jam visame kame svarbiausia – kokybė, o tik paskui mados. „Nenoriu pasakyti, kad man nesvarbu, kaip daiktai atrodo, ir ar jie bent kiek atitinka mados tendencijas – svarbu. Tačiau pirmiausia vis dėlto kreipiu dėmesį į kokybę. Jeigu daiktas – automobilis, drabužis, batai, bet kas – atitinka mano keliamus kokybės reikalavimus, tuomet imuosi atrankos pagal kitus kriterijus. Kai visko aplink tiek daug, tikrai visi turime galimybę išsirinkti geriausią iš geriausių,“ – pataria Antanas Juknevičius.

Nuolat pildomą naująją UTENOS vyriškų kasdienių drabužių kolekciją galima apžiūrėti ir įsigyti internetinėje parduotuvėje, adresu www.utenostrikotazas.lt, ir fizinėse UTENOS parduotuvėse įvairiuose Lietuvos miestuose.

Užsakymo nr.: PT_88204835