Lauko apšvietimas jūsų namui ir sodui

Gerai apgalvotas lauko apšvietimas yra svarbus daugeliu atžvilgių. Vėsaus atspalvio šviesa užtikrins saugumą aplink namus, o šilta šviesa sukurs jaukią bendravimo nuotaiką sode, pavyzdžiui, per šventę lauke arba pasibuvimą su šeima ir draugais.

LED lauko sieniniai šviestuvai gali būti tiesioginės ir netiesioginės šviesos. Prie sienos ar po stogeliu montuojami lauko žibintai ne tik apšviečia terasas energiją taupančiomis LED lempomis, bet ir idealiai tinka įėjimams ar privažiavimams į namus. Jie apšvies ir parodys kelią ar įvažiavimą. LED prožektoriai pasižymi labai didele šviesos galia ir optimaliu šviesos pasiskirstymu. Jie idealiai tinka, pavyzdžiui, garažo ar teritorijos apšvietimui.

Patalpų apšvietimas

Kiekvienai namų vietai taikomi skirtingi apšvietimo reikalavimai. Pavyzdžiui, šviesa gali būti funkcinė, atmosferos, emocinė, stimuliuojanti ar atpalaiduojanti. Stalo ir pastatomi šviestuvai suteiks malonią šviesą tamsiausiose patalpų vietose arba išryškins detales ir dekoratyvinius interjero elementus. Šiuolaikiški ir sumaniai suprojektuoti lubiniai bei pakabinamieji šviestuvai suteikia kambariui ypatingą išvaizdą ir norimą stilių. Be to, estetiniai pakabinamieji šviestuvai su raižytu stiklo gaubtu įneša papildomą atspalvį į interjerą, skleisdami dailius raštus ant aplinkinių paviršių.

Daug laiko mes praleidžiame virtuvėje: čia ruošiame maistą, šnekučiuojamės. Čia itin reikalauja skirtingų apšvietimo sąlygų, priklausomai nuo konkrečios virtuvės ploto ir, žinoma, jūsų poreikių. Pagrindinis apšvietimas turi visada ryškiai apšviesti virtuvę. Gera darbinė šviesa virtuvėje yra nepamainoma. Paprastai tai darbo zona, kurioje ruošiate maistą. Nukreipta šviesa papildo virtuvės apšvietimą. Pakabinamos lempos virš valgomojo stalo virtuvėje suteikia optimalų apšvietimą valgant. Bendrą apšvietimo planą papildo dekoratyvinė šviesa.

Rūsyje arba garaže šviestuvų reikalavimai gali skirtis nuo pagrindinių gyvenamųjų patalpų. Pavyzdžiui, jei ieškote tvirto, ilgaamžio, energiją taupančio šviestuvo su IP65 apsauga ir rūpi tvarumas, tuomet jums tiks drėgmei atsparūs šviestuvai su lūžiams atspariu polikarbonato korpusu.

Lengvai papildomas apšvietimas

Ar grįžtate namo vakare iš teatro, ar norėtumėte, kad šviesa jus pasitiktų prie slenksčio, ar kad jūsų vaikas naktį rastų kelią į vonią, ar norite saugiai žengti laiptais – baterija valdomą šviestuvą su jutikliu lengva sumontuoti ir patalpoje ir lauke jis suteiks papildomos šviesos, kai jos reikia.

Baterija valdomas LED šviestuvas su dienos / nakties ir judesio jutikliu.

Smart+ WiFi – naujas apšvietimo būdas

Su SMART+ WiFi šviestuvais ir gaminiais gausite daugiau individualumo ir lankstumo. SMART+ WiFi LED apšvietimas turi pritemdymo funkciją, reguliuojamą spalvų temperatūrą nuo šiltos iki dienos šviesos baltos spalvos ir spalvos pokyčius (RGBW).

Be to, viską galima lanksčiai valdyti iš vidaus ir lauko naudojant programą ar balso komandas. Naudodami išmanius „Smart Home“ sprendimus, galėsite apšviesti savo namus ir sodą naudodami naujausias technologijas.

Užsakymo nr.: PT_88185105