„Millmax“ paleis keletą birios produkcijos ir kremų gamybos, taip pat fasavimo ir pakavimo linijų. Gamykloje sumontuota produkcijos fasavimo į tūbeles ir stiklinius indelius įranga, sausų produktų maišytuvai, užtikrinantys jų vienalytę konsistenciją, kremų gamybos reaktoriai ir kiti reikiami moduliai. Šios linijos pagamina iki 10 000 tūbelių ar indelių per pamainą. Artimiausiu metu taip pat planuojama paleisti maisto papildų (BAD) gamybos liniją, kurios techninės modifikacijos priklausys nuo klientų poreikių.

Užsibrėžtiems tikslams pasiekti buvo suburta profesionalų komanda (technologas, inžinierius, meistras, pagalbiniai darbuotojai, buhalteris, tiekimo vadybininkas, gamybos vadovas), turinti didžiulę patirtį gamybos ir visiškai naujų produktų kūrimo srityje bei šiandien besirūpinanti „Millmax“ gamybos procesais. Bendrovė į savo komandą dar ketina priimti operatorių, pakuotojų, sandėlio darbuotojų. Taigi metų pabaigoje „Millmax“ kolektyvas padidės iki 15 darbuotojų.

Svarbus „Millmax“ konkurencinis pranašumas yra tas, kad bendrovė siūlo visą paslaugų ciklą – nuo gaminio idėjos iki jo sukūrimo ir platinimo. Bendrovė turi savo R&D laboratoriją, todėl gali atlikti visus produkcijos tyrimus bei atsižvelgdama į naujausias rinkos ten dencijas kliento užsakymu kurti naujas receptūras ir numatyti potencialų prekės patrauklumą dar nepradėjus jos gaminti. Bendrovė taip pat siūlo prekės ženklo sklaidos, registracijos, patentų gavimo ir gatavos produkcijos sandėliavimo paslaugas.

Atsidarymo proga „Millmax“ rengia specialią programą, bet apie ją informuosime šiek tiek vėliau. Jeigu jūs ieškote patikimo sporto ir dietinio maisto, maisto papildų arba kosmetikos priemonių gamybos partnerio, susisiekite su „Millmax“:

telefonu +371 200 04 510,

el. paštu customers@millmax.eu,

atvykę į būstinę, esančią Kengaraga g. 1b, Rygoje, LV-1063, Latvijoje,

apsilankę svetainėje www.millmax.eu.

Užsakymo nr.: PT_88159809