„Satchel“ savo veiklą pradėjo 2018 m. su tikslu prisijungti prie pasaulinės finansų ekonominės sistemos ir pasiūlyti klientams visiškai skaitmeninį lėšų valdymą. Tarp jos teikiamų plataus spektro paslaugų, yra pagrindinės – asmeninės sąskaitos, verslo sąskaitos, „White label“ sprendimai mokėjimo kortelių išdavimui, „Banking as a Service“ („BaaS“).

Asmeninės bei verslo sąskaitos ne tik užtikrina paprastesnį finansų valdymą bei patogesnius tarptautinius mokėjimus 38 valiutomis daugiau nei 100 pasaulio šalių, bet ir suteikia daugiau galimybių kitoms įvairaus pobūdžio operacijoms. Taip pat garantuoja visišką pinigų ir asmens duomenų saugumą laikantis griežčiausių elektroninių pinigų įstaigos saugumo standartų.

„White label“ kortelių programa su Europos šalyse naudojama „MasterCard“ licencija suteikia galimybę verslo subjektams susikurti virtualias bei fizines savo mokėjimo korteles su individualiai pritaikomais tarifais ir pristatyti jas norimai tikslinei auditorijai. Klientui susikūrus kortelių dizainą, „Satchel“ teikia pagalbą viso proceso metu – nuo kortelių pagaminimo iki jų įvedimo į rinką.

„BaaS“ gali pagelbėti pradedant savo nuosavą verslą finansų technologijų srityje. Pasirinkęs šią paslaugą, „Satchel“ klientas įgauna teisę vystyti savo prekės ženklą siūlydamas savo klientams verslo ir asmeninių sąskaitų atidarymo, mokėjimų, mokėjimo kortelių paslaugas pasinaudojant „Satchel“ mokėjimų ir finansų infrastruktūros sistema. .

Siūlydami tokias, itin efektyvias ir technologiškai pažangias priemones tūkstančiams klientų, „Satchel“ siekia keisti pasaulio finansinę aplinką, atverdami perspektyvas naujajai finansinių paslaugų vartotojų kartai.

„Satchel“ pozicionuoja savo veiklą tarptautinėje rinkoje, tačiau jos vystymas prasidėjo Lietuvoje, todėl įstaigai svarbu plėtoti ją ir šalies viduje. Labai apgalvotas „Satchel“ žingsnis palaikyti Lietuvos kultūrą – pradėti bendradarbiavimą su viena iš stipriausių Lietuvos krepšinio komandų. Vilniaus „Rytą“ įstaiga pasirinko neatsitiktinai – „Satchel“ su šia komanda turi daug panašumų vystymosi istorijoje, puoselėja tas pačias vertybes ir siekius.

„Mūsų įstaiga gimė viename iš pagrindinių finansinių technologijų centrų, kad teiktų itin veiksmingus ir technologiškai pažangius finansų valdymo sprendimus tūkstančiams klientų bei reprezentuotų „Made in Lithuania“ kokybės ženklą. Mes jaučiame stiprų ryšį su savo gimtuoju miestu Vilniumi bei su jį atstovaujančiu ir ypatingą vietą istorijoje užimančiu krepšinio klubu Vilniaus „Rytas“. Dėl šios priežasties norime padėkoti Vilniaus gyventojams už neįtikėtiną miesto atmosferą, kurioje kasdien džiaugiamės galėdami gyventi ir dirbti. Taip pat dėkojame „Rytas“ komandai, fanams ir visam klubui už jaudulį ir pasididžiavimą, kurį patiriame su kiekvienomis „Ryto“ rungtynėmis. „Satchel“ dalinasi ir palaiko vertybes, kurias praktikuoja „Rytas“: aktyvų gyvenimo būdą, aistrą sportui, atsidavimą, ambiciją ir, svarbiausia, krepšinio populiarinimą jaunajai kartai. Mes tikime, kad šiame naujame etape, bendrai kuriamoje „Satchel“ ir „Rytas“ istorijoje mes kartu pasieksime nuostabių pergalių tiek krepšinio aikštelėje, tiek versle“, – teigia „Satchel“ generalinis direktorius Sergiy Barybin.

Įstaigos „Satchel“ ir komandos „Rytas“ sutartis sudaryta dviems metams, tačiau joje šalys talpina nemažai grandiozinių planų ir tikisi, kad bendradarbiavimas, viskam gerai susiklosčius, prasitęs.

„Džiaugiamės, kad sportas gali žengti išvien su naujomis technologijomis. Tarptautinis verslas „Satchel“ yra įsikūręs Vilniuje, todėl tikimės, kad ryšys su miestu ir sėkmingas mūsų bendradarbiavimas leis šiai dvejų metų sutarčiai tapti ilgalaike. Planuojame ateityje įsteigti ir „Ryto“ verslo klubą, kuriame mūsų partneriai turės galimybę aktyviai praleisti laiką kartu“, – nauju partneriu džiaugiasi „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

Naujai susikūrusi partnerystė su aiškiai išgrynintomis bendromis vertybėmis bei tikslais – tai įkvepiantis pavyzdys tiek technologijų, tiek sporto pasauliui.

Užsakymo nr.: PT_88071403