Atsisveikinimas su vasara – gėlių festivalyje!

Pakruojo dvaras

Pakruojo dvare kiekvieną vasarą, jau trečius metus iš eilės vyksta V. Šekspyro įkvėptas gėlių festivalis „Vasarvidžio nakties sapnas“. Tai didžiausias gėlėtas renginys ne tik Lietuvoje, tačiau ir už jos ribų, kuris sutraukia gausybę gėlių grožio, meno, unikalių didžiulių skulptūrų (iš gėlių ir tarp gėlių), teatro bei atkurto dvaro gyvenimo gerbėjų. Didžiulėje 15 ha teritorijoje kiekvieną dieną iki vasaros pabaigos ir net jau perkopus į rudenį, galima grožėtis milijonais žiedų, dešimtimis įvairių kompozicijų, visos dienos programos metu – teatro ir cirko pasirodymais po atviru dangumi, pasisemti dvariškių potyrių – nuo persirengimo dvaro kostiumais iki pasivažinėjimo senoviniu automobiliu / karieta.

Vos tik pražydus pirmosioms rudens dienoms Pakruojo dvare atidaromas dar neregėtas Istorinių nuotykių parkas tarp gėlių. Tai – patirtys ir visos dienos programa (pilna dvaro gyvenimo programa savaitgaliais, o darbo dienomis – savarankiški atradimai) visai šeimai, kur laukia įtraukiančios veiklos, vaizdai, garsai, skoniai ir kvapai, leidžiantys iš itin arti pajausti tikrąjį XIX a. gyvenimo žavesį dvare.

Čia kiekvienas ponas, dama, mažasis ponaitis ar panelytė gali tapti tikru XIX a. dvaro gyventoju: prieš akis iškyla dvaro ūkis, gausi ir veikianti senovinės technikos, automobilių ekspozicija, kumečių ir dvaro Barono šeimos kasdienybė (kaip gi čia be razbaininko Tado Blindos!), įtraukdama kiekvieną tai patirti savo kailiu. O kur dar gėlės, Šekspyro pjesės įkvėptos skulptūros, kostiumai, parfumerinė, Istorinė spirito varykla ir bravoras, Panoptikumas, Bausmių rūsys, spalvinga vaikų žaidimų erdvė... Čia galima patirti tai, apie ką girdėta ar įsivaizduota, bet niekada nematyta ir neišgyventa!

Trumpėjant dienoms ir ilgėjant vakarams neabejotinai norisi šilumos ir to nepaprasto jaukumo, kurį galima rasti dviejuose dvaro viešbučiuose ant Kruojos upės kranto. Malūnininko namo ir Centrinių dvaro rūmų viešbučiai – skirtingų interjerų (kiekvienas kambarys unikalus), su nuostabiais vaizdais pro langus ir ta neparasta istorine aura bei gausybe žvakių šviesos. Taip pat dvare veikia du restoranai, nedidelis SPA, galima mėgautis masažų teikiamais malonumais, sauna.

Itin patogu likti dvare su nakvyne, kai dalyvaujama ten vykstančiuose renginiuose ir nereikia skubėti namo: galima palengva mėgautis atradimais bei palydėti saulę dviese ar su visa šeima nuo barono Leono suoliuko dvaro parke ar Meilės saloje, į kurią veda didžiulės gėlių širdys.

www.pakruojo-dvaras.lt

Facebook: Pakruojodvaras

______________

Ir poilsiui, ir darbui – nuostabios pajūrio gamtos apsuptyje

Vanagupė

Palangoje greta Baltijos jūros įsikūręs 5 žvaigždučių viešbutis „Vanagupė“ suteikia galimybę poilsiauti ir dirbti unikalios Lietuvos pajūrio gamtos apsuptyje. Čia jūsų laukia prabangūs apartamentai, puiki restorano virtuvė, SPA paslaugos ir didžiausias renginių centras pajūryje.

Išskirtinis viešbučio „Vanagupė“ kompleksas ,,Golden SPA“, tai – vieta, kur rasite ramybę bei patirsite nepamirštamų akimirkų. Mėgaukitės laisvalaikiu prabangiame saunų, pirčių, baseinų ir vasaros lauko baseino komplekse, kur grožis ir harmonija visuomet greta… Pasirinkite tinkamiausias SPA procedūras ar ritualus atsipalaiduoti, atgauti jėgas, pamirškite stresą bei nuovargį ir padovanokite sau grožio procedūrų. Profesionali SPA specialistų komanda visada pasiruošusi suteikti aukščiausio lygio aptarnavimą.

Svečiai laukiami net trijuose skirtingose baseinų ir pirčių erdvėse: sveikatingumo komplekse (su plaukimo baseinu, sūkurine vona, sauna bei garine pritimis), SPA centro komplekse (su baseinu, aromaterapine pirtimi, hamamu bei poilsio zona) bei šildomame lauko komplekse, veikiančiame sezono metu, su plaukimo baseinu ir vaikų baseinėliu. Išskirtinis „Princesių baseinas“ su grojančia raminančia muzika, jūros druska prisotintu vandeniu, kuriame galima lengvai plūduriuoti, mėgautis šviesų ir spalvų terapija bei kartkartėmis pasipilančiu lengvu tropiniu lietumi.

Gal svajojate apie puodelį kavos ryte ar ypač gaivaus vakaro kokteilio po ilgos dienos, praleistos prie jūros? Bet kuriuo metų laiku apsilankykite „Lobby Bare“ ir puikiai praleisti laiką jaukioje ir stilingoje aplinkoje. Romantiška ar smagi gurmaniška draugų vakarienė restorane nepaliks abejingų. Jauki aplinka, rami muzika ir puikūs skoniai leis kiekvienam atsipalaiduoti ir leistis į gurmanišką kelionę, parsivežant puikiausius prisiminimus.

Švęsti įvairius renginius galėsite jaukiai ir stilingai įrengtose „Vanagupės“ erdvėse. Viešbučio komanda pasirengusi pasirūpinti visa jūsų švente: bus tarsi nematomais pagalbininkais viso renginio metu.

Ar jau teko perkelkti darbus iš namų ar biuro į gamtos apsuptą vietą prie jūros! Jei dar ne – tuomet pats metas. Galėsite darbuotis savo kambaryje ar specialiai darbui pritaikytoje, patogioje viešbučio erdvėje, prieš darbą rytais paplaukioti baseine ar naudotis treniruoklių sale, pasistiprinti sočiais pusryčiais, pietumis ir vakariene. Atvykus su didesniu darbo kolektyvu, susirinkimams bei darbui galėsite naudoti „coworking“, privataus biuro ar produktyviam darbui paruoštas sales. Viešbučio „Vanagupė“ darbo erdvės, skirtos tiems, kam dirbti namuose per ankšta ar trūksta įkvepiančios aplinkos. Dirbdami šio viešbučio aplinkoje galite būti tikri, kad jūsų niekas neblaškys ir galėsite koncentruotis tik į savo veiklą. Viskas pritaikyta individualiems verslo keliautojams ir mobilioms komandoms.

Visko tiek daug, kad pasirinkti tampa kartais sudėtinga, tad kviečiame pasinaudoti specialiai trumpam pabėgimui prie jūros sukurtais poilsio paketais: ,,Jaukuma dviese“, ,,Atokvėpis pajūryje“, ,,Karališka šeimyna“. Visą rugsėjo mėnesį – tin laukiamos šeimos, joms bus taikomos specialios kainos ,,Karališkosios šeimynos“ poilsio paketams. Moksleiviai bus džiuginami dovanomis ir lepinami dėmesiu.

Jūs visuomet laukiami prie jūros, viešbutyje ,,Vanagupė“!

www.vanagupe.lt

Facebook: vanagupe

Instagram: hotelvanagupe

______________

Karališkas poilsis atotrūkiui nuo kasdienybės

SPA Vilnius

Kviečiame vasarą išlydėti ir rudenį pasitikti pabėgant nuo šurmulio į ramią pušynų apsuptį bei atgauti visapusišką fizinę, emocinę pusiausvyrą SPA VILNIUS, kad beliktų tik viskuo mėgautis ir būti Poilsenybe kasdienybėje.

SPA VILNIUS poilsio gidai pasiruošę suplanuoti išskirtinę Jūsų viešnagę, SPA meistrai – išgirsti Jūsų kūną, sugrąžinti jam gyvybingumą ir jėgas, restorano šefai – palepinti naujais skoniais, o visa profesionali komanda – apgobti Jus nuoširdžiu rūpesčiu ir dėmesiu.

SPA VILNIUS Druskininkuose svečius pasitinka stipriai atsinaujinę: po rekonstrukcijos viešbučio tarptautinis įvertinimas išaugo nuo 4 iki 4+ žvaigždučių, kur Jūsų laukia užburianti baseino erdvė, įrengtas naujas baseinėlis vaikams, dar viena masažinė jacuzzi tipo vonia, nauja pirtis.

Augantys svečių poreikiai paskatino atnaujinti ir SPA sveikatingumo, kurortinio gydymo ir grožio ritualų programas, kurios ne tik pašalins susikaupusią įtampą, bet ir suteiks jėgų naujiems darbams.

SPA VILNIUS restoranas Druskininkuose viešbučio svečius, miesto gyventojus bei lankytojus kviečia gomurį palepinti naujuoju à la carte meniu bei kasdien nuo 10 iki 15 val. pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais!

Dar viena naujiena – sukurtos įkvepiančios erdvės ir atmosfera darbui konferencijų centre ar Žiemos sode dar efektyvesniam laukiančių užduočių atlikimui. Čia svečiai ras visas reikalingas ryšio priemones ir įrangą, o kasdieniais rūpesčiais bus pasirūpinta už Jus: nuo nepriekaištingos tvarkos kambaryje iki skanaus maisto restorane.

Taip, Jūsų Poilsenybe, kviečiame į atsinaujinusius SPA VILNIUS namus Druskininkuose, jaukią ir atradimų kupiną ramybės oazę Anykščiuose bei Vilniuje Dienos SPA – visus, kurie ieško trumpo ir kokybiško atotrūkio nuo kasdienybės.

Daugiau SPA VILNIUS pasiūlymų: www.spavilnius.lt, telefonu +370 313 53811, el. paštu info@spavilnius.lt

Facebook: spavilniusgroup

Instagram: spavilnius

_____________

Viešbutyje prie jūros – tarsi stilingame butike

Smilčių vilos

„Smilčių vilos“ – prabangus, modernus 4 žvaigždučių boutique stiliaus viešbutis, įsikūręs vakarinėje Palangos miesto dalyje. Baltijos jūros paplūdimys yra vos už 400 metrų; pagrindinė Basanavičiaus gatvė yra už 1,1 km. Tad viskas labai patogu ir greitai pasiekiama!

Viešbutyje įrengti erdvūs, išskirtinai modernūs apartamentai, kuriuose yra viskas, ko gali prireikti jūsų poilsiui. Kiekviename kambaryje rasite atskirą virtuvę, balkonus ar terasas. Šiame viešbutyje jus pasitiks meniškos staigmenos. Specialiai viešbučiui „Smilčių Vilos" dailininkas R. Jurgelis nutapė paveikslus, kurie puikiai papildo viso interjero subtilumą, grožį bei estetiką. Jei esate meninės prigimties – tikrai labai greitai pastebėsite šiuos meno šedevrus, kurie jūsų viešnagę maloniai praturtins.

Viešbutyje ką tik atnaujintas pirčių kompleksas: jūsų lauks sauna, garinė pirtis bei burbulinė vonia (jacuzzi). Rudenėjant pirties malonumai – itin aktualu ir naudinga sveikatai.

Rugsėjo mėnesį „Smilčių vilų“ terasoje galėsite švęsti gimtadienius, jubiliejus ir net vestuves. Viešbučio terasoje įkurtai gurmaniškai oazei „Mediterranean by No Chef“ vadovauja žinomas virtuvės šefas Jonas Jonušas. Tai – europietiškai pietietiška taverna su atvira gamybos erdve ir betarpišku bendravimu su jos lankytojais. Terasoje gaminama viskas šviežiai ir čia pat. Graikiškos salotos, aštuonkojai, midijos, ėriena, sraigės ir daug daug alyvuogių. J. Jonušas sako, kad poilsiautojus stebina pasirinkęs kurortinį formatą – Viduržemio jūros virtuvę. Anot dietologų, tai – pati sveikiausia dieta. Jūros gėrybės, šviežios daržovės, kokybiškas alyvuogių aliejus, ėriena ir nedaug raudonos mėsos.

Pasak J. Jonušo grilio patiekai šiandien kaip niekad populiarus formatas įvairių švenčių metu. Patiekalai kepami ant grilio net vestuvėms, tik šiai prabangiai šventei pasirenkami tokie produktai, kaip kad austrės, tunas, aštuonkojai ir pan. J. Jonušas su bet kokios šventės užsakovais nuodugniai aptaria meniu ir atsižvelgia į klientų pageidavimus. Netgi šventinius desertus šefas kepa ant grilio, tarkim ruošia vaisius su karamele ar kitais įdomiais pagardais.

www.tubinashotels.lt

Facebook: SmilciuVILOS.BoutiqueHotelPalanga

__________

Kai aplinkui – tik džiazas...

Navalis

Pasimėgauti rudeniška šiluma stebint iš uosto išplaukiančius laivus... Kodėl gi nepraleidus kurio nors rugsėjo savaitgalio uostamiestyje, pavaikštinėti unikaliomis senamiescio gatvelėmis? Jei dievinate gerą muziką, gurmanišką maistą ir unikalų interjerą, tuomet siūlome apsistoti atsinaujinusios koncepcijos viešbutyje „Jazz Hotel Navalis“, esančiame Klaipėdoje.

Šio modernaus viešbučio holą, restoraną, sales ir net kambarius puošia džiazo muzikantų paveikslai, kurių autorius tapytojas Virginijus Viningas. Kai kuriuose numeriuose galite išvysti įrėmintas džiazo muzikos atlikėjų plokšteles.

Viešbutis įsikūręs sename, bet atnaujintame 1863 m. statybos pastate uostamiesčio H. Manto gatvėje. Siekiant išlaikyti pastato istorinį paveldą buvo išsaugotos kai kurios autentiškos architektūrinės detalės, todėl viešbučio registratūroje galėsite išvysti dalį raudonų plytų sienos. Viešbutyje siūlomi 28 patogūs numeriai ir dvi modernios konferencijų salės. Viešbučio pavadinimas, verčiant iš lotynų kalbos (lot. „Naval“) reiškia laivas.

Viešbučio restorane siūloma europietiška virtuvė, čia galima paragauti skirtingose Europos šalyse populiarių patiekalų. Šventėms siūlomas ir personalizuotas meniu, atsižvelgiant į jūsų poreikius bei pageidavimus. Jei šventę nuspręsite rengti didžiojoje konferencijų salėje, joje firšeto metu gali tilpti apie šimtą svečių, o prie banketinių stalų – apie 40. Viskuo pasirūpins profesionalus ir atidus viešbučio personalas, tad jums beliks tik pasikviesti mėgstamus džiazo muzikantus, kurie užpildytų šventinę erdvę nuostabios muzikos garsais…

www.tubinashotels.lt

Facebook: Navalis.Klaipeda

____________

Nauja istorija. Pabėgimo vieta.

EseHotel

Viešbutis – SPA – gastrobaras tūkstantmečio kartai ir moderniai visuomenei.

Kuriant viešbutį „Esė“, inovacijos buvo viena iš svarbiausių detalių. Dabar jau nebe naujiena viešbutis be įprastos registratūros: rezevuoti, registruotis, atsiskaityti už paslaugas galima naudojantis mobiliuoju telefonu ar kompiuteriu. Tačiau užsisakant poilsį internetu “Esė" galima pasirinkti savo mėgstamą kambario kategoriją. Malonus priedas – atmosfera, kadangi visi kambariai sukurti skirtingo interjero ir tematikos, kitaip negu yra įprastai standartiniuose viešbučiuose. Tai sukurta su mintimi, kad kiekvieną kartą klientas galėtų pasijausti kitaip ir likti maloniai nustebintas: šitaip kuriant savo naujo poilsio naują istoriją viešbutyje.

Klientams integruota galimybė pasirinkti, kada eiti į baseiną ar pirtelę: internetinėje svetainėje bet kada gali pamatyti, kiek tuo momentu yra kitų žmonių ir galbūt pasirinkti ramesnį laiką poilsiui. Mažiau kontakto, daugiau privatumo, viskas sukurta taip, tarsi jau prieš tris metus žinota, kad ateis laikas, kuomet laikymasis atstumo ar bekontakčio paslaugų teikimo, bus svarbiausia. Inovacijos ne tik taupo laiką bet ir užtikrina saugų poilsį su mažiau kontaktų, kas taip svarbu šių dienų pasaulyje.

„Esė“ viešbutyje veikia Gastrobaras, kuris šį rudenį pasitinka atnaujintu meniu. Neveltui taip pavadinta, nes bus ne tik skanu, bet bus ir neliūdna. Vakarais galite pasimėgauti ne tik pokalbiais. Stebėkite viešbučio kalendorių, kuriame greitai atsiras ir #EseRenginiai. Tik nepamirškite paragauti ledų, kurie puošia pusryčius ir pasakiškai maloniai nuteikia visai dienai.

SPA zona natūraliai kvepia gamta, tas jausmas pakylės jus toli nuo žemės. Baseinai suaugusiems ir vaikams, burbulinė vonia ir trys pirtys iš kurių galėsite gėrėtis Nemuno pakrantės mišku. Tai – bene pirmas ir vienintelis SPA centras Lietuvoje, kur galima jaustis visiškai natūraliai: naudojama ekologiška jūros dumblių, rankomis renkamų Atlanto vandenyne, kosmetika. Atostogų atmosfera kuriama dėka natūralių aliejų mišinių, sukurtų ir pagamintų Japonijoje pagal originalią receptūrą.

Vienas iš tikslų buvo įtraukti į viešbučio projektą kiek galima daugiau menininkų. Jų viešbučiui sukurti meno darbai, instaliacijos ir baldai kuria unikalią atmosferą. Tado Šimkaus graffiti, Ingos Likšaitės ir Roland wing paveikslai ir kitų menininku idėjos bei prisilietimas. Štai kodėl čia jautiesi ne taip kaip tradiciniame viešbutyje, o jaunatviškuose kurorto namuose, kuriuose vis išnyra prisiminimai tik užuodus panašų gamtos kvapą, išgirdus pušų ošimą, prisimenant tas poilsio istorijas...

Kodėl „Esė“? Nes tai nauja istorija poilsio rinkoje. „Esė“ – tai tiek ir viešbučio kūrimo istorija, tiek ir kiekvieno čia atvykusio pailsėti kliento istorija. Patirtis, kuri gali pradžiuginti, pailsinti, palepinti. Tai kiekvieno svečio asmeninė ir nauja istorija, vidiniai pamąstymai. Juk laisvalaikis su artimaisiais, draugais, šeima, mylimaisiais ar vienam yra puiki esė apie tą momentą. Kurti, tai – gyventi. Nebūtina tai užfiksuoti popieriuje ar nuotraukoje, nes ir mintimis kuriama istorija yra menas.

Ko čia nėra: nuobodumo, nuspėjamų kambarių, tradicinių menų, nuobodžios aplinkos, atsibodusio maisto ar netikrumo, sintetikos, auksinės prabangos, sintetinių ar chemiškai kvepiančių šampūnų kambariuose, naftos pagrindo aliejaus, naudojamo SPA masažams ir dar visko, kas netikra.

Kas čia yra: vis kitoks ir gal net netikėtas numeris (pasirinkimui turime 40 viešbučio kambarių), netikėtumas kambaryje tiek suaugusiems tiek mažiesiems. Vaikų kambarys su mini miesteliu bei aukle, miško, pušyno aplinka ir tiesiog gera atmosfera. Lengvučiai rankšluosčiai ir malonūs chalatai specialiai visiems – suaugusiems ir vaikams.

www.esehotel.lt

Facebook: EseHotel

__________

Karališko dydžio apartamentai – vienoje gražiausių Palangos vietų

Žilvinas Hotel

Daugiau nei 50 metų skaičiuojantis, vienas unikaliausių Palangos kurortinės paskirties objektų – viešbutis „Žilvinas Hotel Palanga“ kviečia poilsiautojus palydėti vasarą bei pasitikti rudenį prie Baltijos jūros. Strategiškai viešbutis įsikūręs itin patogioje kurorto vietoje: vos 200 m iki paplūdimio, 500 m iki Basanavičiaus g.

Pakibęs virš žemės, su neregėto dydžio konsolėmis ir atstumais tarp atramų, medžio struktūrą primenančios formos pastatas, darniai įsiliejęs į natūralią didžiausio Lietuvos kurorto gamtą tapo neatsiejama jo dalimi, o 2013-iaisiais šis didingas pastatas buvo įrašytas netgi į Kultūros paveldo registrą. 2020 m. visi apartamentai buvo modernizuoti, tačiau tuo pačiu metu buvo išsaugota kiek įmanoma daugiau originalių interjero elementų tam, kad atvykę poilsiautojai pajaustų šios ypatingos vietos dvasią ir prisimintų turtingą pastato istoriją. Praeitį menanti didybės manija vis dar atsispindi numerių dydyje: apsigyventi galite net 56-70 kv.m. apartamentuose, kurie sudaryti iš 2-3 kambarių!

Viešbutyje šią vasarą duris atvėrė restoranas „grás“, kurį jau spėjo pamilti kurorto lankytojai dėl kokybiško maisto ir išskirtinių gėrimų. Stilinga, subtilia prabanga ir moderniu minimalizmu alsuojanti restorano aplinka kviečia visus pasimėgauti su rūpesčiu ir meile pagamintais gurmaniškais Europos šalių virtuvės patiekalais, bei plačiu vyno bei kitų išskirtinių gėrimų meniu.

Išsiilgusiems sveikatinimo bei grožio puoselėjimo procedūrų tereikės praverti viešbučio pagrindiniame korpuse esančias duris į „Beauty Epic Spa” ir jau tą pačią akimirką panirsite į ramybės, prabangos bei privatumo erdvę. Individualiai parinktos procedūros padės atsipalaiduoti, sustiprins vidinės ramybės pojūtį, pripildys energija bei visa puokšte teigiamų emocijų.

Ieškantiems vietos asmeninei šventei, įmonės renginiui, gimtadieniui ar banketui „Žilvinas Hotel Palanga” siūlo dvi atnaujintas, moderniam žmogui pritaikytas, tačiau autentika ir išskirtinumu dvelkiančias, konferencijų sales, puikiai išplanuotą banketinę salę bei stilingu interjeru pasižymintį restoraną su itin erdvia ir privačia antrojo aukšto terasa.

Išskirtinis pasiūlymas atostogaujantiems rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais: pirkdami bent 3 nakvynes viešbutyje gaukite 50 proc. nuolaidą pigiausiai nakčiai bei valandą pasivažinėjimo dviračiais visai šeimai dovanų! Nuolaida galioja tik rezervuojant tiesiogiai su nuolaidos kodu „Žilvinas50“.

Pasitikite rudenį karališko dydžio apartamentuose atsipalaidavę ir sotūs kartu su „Žilvinas Hotel Palanga“, „Beauty Epic SPA“ ir restoranu „grás“ adresu, Kęstučio g. 32, Palanga.

www.zilvinashotel.lt

Facebook: zilvinashotel

_______________

Klasika ir jaukumas pačioje Druskininkų širdyje

Viešbutis „Regina“

Klasikinio stiliaus viešbutis „Regina“, įsikūręs pačioje Druskininkų širdyje. Visai greta viešbučio – nuotaikinga Vilniaus pėsčiųjų alėja, Druskininkų „Aqua“ parkas, gydykla, lynų keltuvas. Viešbučio kambariai – itin šviesūs, su dideliais langais, pro kuriuos sklinda maloni saulės šviesa. Interjeras dvelkia ypatinga elegancija, jaukumu. Numeriuose įrengtos vonios, tad po turiningos dienos galėsite maloniai pasilepinti vandens malonumais.

Jau eilę metų puikia virtuve garsėjantis stilingas viešbučio restoranas ir baras kviečia svečius pasivaišinti europietiškos virtuvės patiekalais, maloniai praleisti laiką jaukioje aplinkoje. Viešbučio „Regina“ restoranas – tai puiki vieta surengti šeimos šventę, organizuoti renginius, banketus, furšetus iki 60 asmenų. Vasarą ir ankstyvą rudenį svečių laukia lauko terasa ir jaukus kiemelis. Galėsite paskanauti jautienos antrekoto ar lašišos didkepsnio, pateikiamo karštoje kepuvėje. O gal norėsite paragauti gurmaniškų ėriuko šonkaulių? Rudenėjant nepraleiskite progos pasmaližiauti itin skaniu desertu – šokoladiniu pudingu su ledais.

Viešbučio konferencijų salė puikiai tinka įvairiems mokymams, seminarams, dalykiniams posėdžiams organizuoti. Konferencijų ar seminarų dalyviams siūlomos ir maitinimo paslaugos: galima užsisakyti kavos pertraukėles, priešpiečius, pietus, vakarienes, furšetus, banketus restorane.

Atsipalaiduoti bei jėgas atgauti galėsite sveikatinimo ir grožio studijoje. Pasimėgausite įvairiomis procedūromis su Negyvosios jūros mineralais, sveikatinančiais, gydomaisais ar egzotiniais masažais. SPA studijoje dirba gerai žinomas sveikatos treneris Gediminas Grigelis, sveikos gyvensenos konsultantas, galintis padėti suprasti jūsų kūną ir patarti kaip išlaikyti sveikatą.

Nuo rugsėjo mėn. startuoja nauja programa: „Nugaros atostogos“, skirta visiems, ofisuose dirbantiems sėdimą darbą. Pasirinkę šią programą galėsite pasimėgauti specialiomis mankštomis, jums bus parinkti individualūs masažai, galėsite pasileisti į sveikatingą bei turiningą žygį po kurorto apylinkes. Viskas tam, kad ir vėl atgavę jėgas galėtumėte šturmuoti karjeros everestus...

Nuolaidos ir pasiūlymai skelbiami: www.booking.regina.lt

Facebook: ReginaHotelDruskininkai

Instagram: viesbutis.regina

_______________

Baikeriško stiliaus viešbutis ir restoranas – prabangiausiame Šventosios rajone

Resort Hotel Elija

„Resort Hotel Elija“ – įsikūręs Baltijos jūros pakrantėje yra naujausias ir moderniausias viešbutis Šventojoje. Apsuptas ryškiausių saulės spindulių, jūros ošimo ir iš kopų sklindančio pušų aromato šis viešbutis yra bene geriausia vieta poilsiui ir visiškam atsipalaidavimui jums vienam, tiek su antrąją puse ar visa šeima bei draugais. Tereikia minutės laiko ir jūsų basas kojas jau skalaus Baltijos jūros vandenys, o naujiems darbams ir iššūkiams įkvėps romantiški pasivaikščiojimai pakrante ir nuostabaus grožio saulėlydžiai.

Prabangiausiame Šventosios rajone esantis viešbutis savo svečius apdovanoja nuostabiu kraštovaizdžiu, parku, vos už keleto metrų – visų pamėgtas Ošupio dviračių takas, kuriuo lengvai pasieksite tokias išskirtines vietas, kaip „pasaulio kraštas“ ar nuvyksite į Palangą ar Klaipėdą. Šiuo taku ypač mėgaujasi bėgikai, dviratininkai, riedutininkai ar riedlentininkai.

Viešbutyje „Resort Hotel Elija" galite mėgautis profesionaliais masažais, atsipalaiduoti SPA zonoje su sauna ir sūkurine vomnia. Visuose numeriuose įrengti kondicionieriai, kabelinė televizija, telefonai ir kita reikiama įranga.

Pirmajame viešbučio aukšte jus pasitiks baikerių tematikos ir amerikietiško stiliaus įkvėptas restoranas „All Aces“. Viešbučio restorane galėsite mėgautis puikiais pusryčiais, paragauti virtuvės šefų rekomenduojamų kiaulienos, jautienos, antienos kepsnių, sezoninės žuvies patiekalų. Laisvus vakarus paįvairins laikas praleistas stilingoje restorano terasoje, kurioje galite mėgautis išskirtinio skonio kokteiliais, gero vyno taure ir akustiniais žinomų atlikėjų koncertais.

Kokybiškas poilsis itin palankiomis – rudeniškomis kainomis – prasideda „Resort Hotel Elija“!

www.hotelelija.lt

___________

Rudenėjančios akimirkos prie plačiausio Lietuvoje paplūdimio

Auksinės kopos

„Auksinės kopos“ – tai pirmoje pajūrio zonoje įsikūrę poilsio namai Šventojoje, vos 50 metrų iki plačiausio Lietuvoje paplūdimio. Viešbutis 2020 m. pabaigoje pradėjo pirmąjį rekonstrukcijos etapą, kurio metu buvo atnaujintas kambarių interjeras, bendrosios viešbučio erdvės, kieme įkurta lauko SPA erdvė, pastatyti privatūs SPA nameliai, įrengtos dvi lauko terasos, erdvi automobilių stovėjimo aikštelė. Renovuojant viešbutį daug dėmesio skirta aplinkai – naujai apželdinta visa poilsio namų teritorija, pasodintas didelis rožynas, nutiesti originalūs takeliai. Viešbutyje įrengta išmanioji sistema, kurios dėka svečiai gali bekontakčiu būdu užsiregistruoti ir išsiregistruoti iš viešbučio, o kambarių raktai pakeisti kortelėmis. Atnaujinant interjerą viešbutyje stengtasi išlaikyti savo autentiškumą. Viešbutyje atrastų freskų pagrindu buvo sukurti paveikslai, kurie puošia viešbučio bendrąsias erdves bei kambarius.

Pasibaigus vasaros sezonui bus pradėtas antrasis poilsio namų „Auksinės kopos“ rekonstrukcijos etapas. Iki kitų metų sezono planuojama atgaivinti vidaus SPA, kur bus įrengtas vidaus baseinas ir pirčių kompleksas, masažo kabinetai, sūkurinės vonios, erdvės sportui ir laisvalaikiui. Viešbučio svečių kitąmet lauks moderniai įrengti nauji kambariai su privačiomis terasomis. Ši vasara nustebino ypatingais karščiais, tad kitiems metams jau sprendžiamas viešbučio vėsinimo klausimas. Šį sezoną veiklą pradėjęs naujas restoranas kitąmet praplės savo erdves – gurmaniškais potyriais bus galima mėgautis ne tik lauko terasose, bet ir naujai įrengto restorano vidinėse salėse.

O šiais metais poilsio namai „Auksinės kopos“ svečių laukia iki rugsėjo 5 d. Baigiantis vasaros sezonui, visi viešbučio svečiai kviečiami nemokamai naudotis lauko SPA erdve – pasimėgauti šildomu baseinu, sūkurinėmis voniomis bei pirtelės teikiamais malonumais. Viešbutyje taikomos draugiškos akcijos tiek kambariams, tiek ypatingo populiarumo sulaukusiems privatiems SPA nameliams.

www.akopos.lt

Facebook: auksineskopos.poilsionamai

_________

Vienintelis SPA Lietuvoje, įsikūręs vos 100 m iki jūros

SPA Amber

Lietuvos pajūryje gausu apgyvendinimo vietų, tačiau tokių, kurios būtų prie pat jūros – tik vienetai. Viena tokių – prabangus poilsio centras „SPA Amber Palace” Palangoje, įsikūręs vos 100 metrų atstumu nuo Baltijos jūros. Čia keliautojų poilsis praturtintas viskuo, ką Baltijos jūra turi geriausio: grynu pajūrio oru ir, žinoma, gintaru.

Čia atvykę pamiršite visus rūpesčius: kūną palepinsite ekologiškomis SPA procedūromis su gintaru (kūno įvyniojimas gintaro pudra, masažai su gintariniais masažuokliais, kūno šveitimas su gintaru, gintaro aromaterapija ir kt.), o akis ir sielą džiugins karališka prabanga dvelkiantys kambariai bei pro langus atsiverianti nuostabi jūros panorama.

Išskirtinėms ir kokybiškoms SPA procedūroms čia skiriamas itin didelis dėmesys: be aukščiau minėtų gintarinių ir ąžuolinių procedūrų poilsiautojai ras ir kitų unikalių SPA malonumų: kūno šveitimą ekologiškomis medžiagomis (tokiomis kaip šaltalankiai, ramunėlės, liepžiedžiai, avietės, levandos ir kt.), masažus su ąžuolo žieve, įvairiomis žolelėmis, karštais akmenimis ir pan.

„SPA Amber Palace” patiks tiems, kas vasarą nori palydėti ramiai, bet elegantiškai. Po SPA procedūrų galėsite atsipalaiduoti turkiškoje ar suomiškoje pirtyje, mėgautis masažinėmis srovėmis baseine, pasivaikščioti išpuoselėtoje poilsio centro teritorijoje. Šalia įkurtas akmens skulptūrų parkas, saugantis per 50 įdomių eksponatų; nuomojami dviračiai svajingiems pasivažinėjimams pajūriu.

www.amberpalanga.lt

Užsakymo nr.: PT_88044577