Artėjant rudeniui, artėja ir noras atsinaujinti garderobą, rasti įkvėpimo kurti savo asmeninį stilių atitinkančius derinius bei išreikšti savo individualumą. Unikalių drabužių bei aksesuarų gausa stebinančiame „Fashion Bazaar“ tai daryti itin paprasta, kadangi visi mados namai bei prekės ženklai yra susibūrę po vienu stogu. „Tai tarsi nepaprastai didelė svajonių spinta, į kurią įėjus, gali atsipalaiduoti, išlaisvinti savo fantaziją ir matuotis, derinti įvairių kūrėjų darbus bei išvysti save skirtinguose, galbūt anksčiau net neregėtuose amplua. Juk po karantino mums taip reikia to laisvės ir lengvos kūrybos pojūčio!”, — mintimis dalinasi renginio organizatorė Oksana Kalvaitienė.

„Žalgirio“ arenoje bus galima pamatyti tiek naujų, tiek šalyje jau gerai žinomų dizainerių, tarp kurių Diana Paukštytė, Lilija Larionova, Jolanta Talaikytė bei daug kitų.

Didžiuodamiesi Lietuvos dizaineriais ir džiaugdamiesi, kad šalies mada taip sparčiai populiarėja bei yra vis labiau vertinama, „Fashion Bazaar“ organizatoriai inicijavo ir projektą „Kava su kūrėju“. Reguliariai kalbindami kūrėjus, organizatoriai kvies susipažinti su jų istorijomis, iš pirmų lūpų sužinoti apie idėjų gimimą, kūrybos kelią, iššūkius bei laimėjimus. Pirmoji pašnekovė — aksesuarų prekės ženklo „Mocca“ įkūrėja Karolina Jakulienė.

Mocca

„Mocca“ rankines ir kuprines taip pat galima bus rasti šį savaitgalį vyksiančiame „Fashion Bazaar“.

Fashion Bazaar „Kava su kūrėju„

Užsakymo nr.: PT_87982059