Nors kokybė visada išlieka svarbus šunų savininkų pasirinkimas renkantis maistą savo augintiniui, maisto skonis sulaukia vis didesnio dėmesio. Nuo priešistorinių laikų šunys buvo vedami instinktų, pirmenybę teikiantys šviežiai sumedžiotai mėsai, todėl jiems labiausiai patinka maistas, tenkinantis šiuos natūralius jų poreikius. Maistas, kuriame gausu šviežios mėsos, yra proveržis augintinių mityboje. Naujoji „Carnilove True Fresh“ granulių linija atitinka šį poreikį, unikali technologija leidžia gaminti granules, kuriose yra daug šviežios mėsos, o jos sudėtyje yra net iki 60%, likę 40% – daržovės, vaisiai, žolelės.

Šviežia mėsa – svarbiausias ingredientas augintinių mityboje

Švelnus ingredientų apdorojimas išsaugo natūralias mėsos maistines savybes ir užtikrina iki 70% geresnį skonį nei įprastas šunų sausas maistas. Be to, žuvis, jautiena ir kalakutiena be išankstinio perdirbimo garantuoja, kad baltymai, taigi ir pats maistas, yra puikiai virškinami –pasiekiamas net 95% virškinamumas. Šviežiuose baltymų šaltiniuose taip pat gausu aukštos kokybės amino rūgščių, kurios yra svarbios organizmo statybinės medžiagos.

Be skonio, naujasis „Carnilove True Fresh“ šunų maistas taip pat pasižymi kokybe. Naujoji linija tikrai išskiria kruopščiai atrinktais aukščiausios kokybės ingredientais iš patikimų šaltinių. Jautieną ir kalakutieną tiekia vietiniai Čekijos ir Austrijos ūkininkai. Jūrų žuvys gaunamos iš tvarių žuvininkystės ūkių Norvegijoje ir Škotijoje, o gėlavandenės žuvys - iš Europos žuvininkystės ūkių.

Daržoves, vaisius ir žoleles tiekia sertifikuoti Europos tiekėjai. Be to, sudėtyje yra tokių ingredientų kaip žirniai, raudonieji lęšiai ir moliūgai. „Carnilove True Fresh“ formulės taip pat praturtintos visiškai nauju ingredientu - vandens augalu plūdena. Jis yra omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, kuris yra svarbus tinkamam kūno funkcionavimui ir teigiamai veikia gydant nosies patinimą, polipus ir lėtinius peršalimus.

Visos „Carnilove True Fresh“ linijos formulės yra be grūdų ir, kaip ir bet kurio prekės ženklo, kurį gamina „Vafo“ gamykla, sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų organizmų. Nauja šunų maisto linija taip pat yra tinkama alternatyva savininkams šeriantiems savo augintinius BARF mityba.

Šunų maisto gamykla su unikalia patirtimi

Šie išskirtiniai skoniai ir maistinė nauda pasiekiami dėl novatoriškų technologijų, kurios yra naudojamos „Carnilove“ gamintojo VAFO gamyklose. Gamintojas jau daugiau nei 20 metų specializuojasi naminių augintinių maisto gamyboje, o naujoji gamykla specializuojasi konkrečiai naminių gyvūnų maisto gamyboje iš šviežios mėsos. Trumpai tariant, tai yra naujas požiūris į šunų mitybą, kuris patinka ir tinka visiems, kuriems rūpi skonis ir kokybė.

Užsakymo nr.: PT_87935363