ROG serija sėkmingai apsimeta įprastiniais žaidimo kompiuteriais. Taip, galingiausias „įdaras“ ir daugelis specialiai žaidėjams sukurtų funkcijų leidžia profesionaliai žaisti šiuolaikiškiausius žaidimus. Tačiau, jeigu Jums reikia ne tik žaidimų, bet ir universalaus kompiuterio darbui su grafika arba vaizdo tūriniu, mokymuisi arba darbui biure, tokiu atveju „Asus ROG Zephyrus S17“ puikiai atliks ir visus šiuos vaidmenis.

Pagrindinis šio modelio koziris – 17 colių ekranas (galimi du variantai – 4K raiška yra patogesnė dirbant su multimedija, o dažniau atsinaujinantis QHD variantas labiau skirtas žaidimams). Kartu „Asus ROG Zephyrus S17“ yra gana kompaktiškas dėl savo plono korpuso (20 mm) ir plonesnio ekrano rėmelio (viršuje – vos 7 mm, tačiau vaizdo kamera lieka savo vietoje). Nešiojamasis kompiuteris sveria tik 2,6 kg.

Pakėlus ekraną klaviatūros skydas taip pat šiek tiek pasikelia ir 5 laipsnių kampu pakrypsta į naudotojo pusę. ASUS tvirtina, kad tai suteikia patogumo naudotojo rankoms ir gerina įrenginio aušinimą. Šio modelio kompiuterį reikia išties veiksmingai aušinti, nes „Asus ROG Zephyrus S17“ turi įveikti šiuolaikiškiausius žaidimus, pasižyminčius ypatingu reiklumu ištekliams. Bet kokiu atveju tai atrodo išties įspūdingai – dar vienas ASUS inžinierių naujoviško požiūrio pavyzdys.

Asus ROG Zephyrus S17

Nešiojamojo kompiuterio korpusas yra pagamintas iš aliuminio lydinio su magniu. Klaviatūrą supanti erdvė padengta soft-touch danga, o ekrano dangtis papuoštas taškelių raštu. Gamintojas pažymi, kad korpuso paviršius yra atsparus purvui.

Kas viduje?

Galima įsigyti įvairiai sukomplektuotą „Asus ROG Zephyrus S17“, tačiau visų modelių nešiojamieji kompiuteriai turės galingą procesorių (pradedant nuo „Intel Core i7-11800H“), vaizdo plokštę „GeForce RTX 3080“, operatyviąją atmintį nuo 16 GB bei SSD-atmintį nuo 1 TB. Jeigu pageidausite padidinti atmintį, galite lengvai pasiekti tris slotus (du slotai – M.2 ir vienas – SO-DIMM).

„Asus ROG Zephyrus S17“ kartu yra išties labai mobilus įrenginys: šis labai plonas ir lengvas nešiojamasis kompiuteris turi didelės apimties bateriją (90 Wh). Jis įkraunamas nuo 0 iki 50 % tik per 30 minučių.

Asus ROG Zephyrus S17

Ir dar kai kas

Garsas. Įdiegta akustinė sistema palaiko imersinio skambesio technologiją „Dolby Atmos“. Du aukštųjų dažnių garsiakalbiai nukreipti tiesiai į vartotoją siekiant suteikti daugiau garso. Dvi poros žemųjų dažnių garsiakalbių priekinėje korpuso dalyje užtikrina tobulą skambesio balansą ir pašalina nepageidaujamą rezonansą. Mikrofonai gali veikti skirtingu režimu (žaidimo, konferencijos, muzikos įrašymo) ir užtikrina puikią balso ryšio kokybę.

Klaviatūra. Jos optiniai-mechaniniai jungikliai suveikia akimirksniu (tai itin labai svarbu žaidžiant). Įprastas išdėstymas panašus į išorinių klaviatūrų, o klavišų apšvietimas „Aura“ leidžia išskirti svarbias klavišų kombinacijas arba tiesiog kurti klaviatūroje patrauklius šviesos efektus. Greitai įvykdyti populiariausias komandas padės „Multiwheel“ valdiklis, kurio nustatymus parenka vartotojas.

Prijungimo schema. Ko gero, prie „Asus ROG Zephyrus S17“ galima prijungti maždaug viską, taip pat išorinius monitorius su ekrano raiška iki 8K. Čia rasite „Thunderbolt 4“, kelias USB jungtis ir įmontuotą SD kortelių skaitytuvą.

Asus ROG Zephyrus S17

Priedai: kompiuteris parduodamas su įdiegta „Windows 10“ operacine sistema ir galimybe atnaujinti ją iki „Windows 11“. Programėlė „Armoury Crate“ suteikia galimybę valdyti nešiojamojo kompiuterio nustatymus ir kurti profilius, kurie automatiškai įsijungia paleidus tam tikras programas. Meniu „Game Visual“ skirtas ekranui greitai pritaikyti įvairių žanrų žaidimams. Žaidžiant žaidimą, kuriame esate šaulys, pavyzdžiui, paryškinamos tamsios sritys.

„Asus ROG Zephyrus S17“ geba spręsti išties sudėtingas užduotis: jis įveiks tiek šiuolaikinius žaidimus, tiek vaizdo turinio tvarkymą. Jo galingumo turi užtekti keleriems metams, taigi ši investicija į technologijas tikrai atsipirks.

Užsakymo nr.: PT_87770289