Perskaitykite straipsnį, kad sužinotumėte, kaip Janiui pavyko.

Jani, kas pasikeitė išbandžius šią programą?

Svorio numečiau jau pačią pirmąją savaitę, o vėliau pastebėjau ir vis didėjantį entuziazmą, energijos antplūdį. Kiekvieną dieną stebėjau pokyčius ir mačiau mažėjančią liemens apimtį, netrukus išryškėjo ir raumenys.

Šio metodo dėka per visą laikotarpį numečiau net 15 kilogramų ir neketinu sustoti, nes mano svajonė turėti presą dabar tapo realybe! Aš pakeičiau visus savo rūbus! Vietoj anksčiau dėvėto XL dydžio pagaliau dėviu M dydžio drabužius ir galiu pasirinkti rūbus, kurie pabrėžia mano kūno linijas. Pagaliau jaučiuosi kaip tikras vyras (juokiasi)!

Kokią didžiausią klaidą padarėte prieš pabandydamas MonacoFit.com?

Nuo 16 metų sportavau, lankydavausi sporto klube. Tiesą sakant, buvau gan sportiškas, bet visada mėgau valgyti riebų maistą. Prieš pradedant naudoti MonacoFit.com programą, buvau įsitikinęs, kad svorio numesti galiu tik badaudamas. Tiesiog nežinojau, kaip reikia teisingai maitintis. Dabar žinau, kad geros figūros paslaptis yra tinkamai subalansuota ir skani mityba, o ne sportas.

Kuo ši programa skiriasi nuo kitų lieknėjimo metodų?

Ši programa paremta individualiu požiūriu ir sveiko mitybos plano sudarymu tam, kad pasiektumėte ne tik greitą, bet ir realų rezultatą. Ypatingas dėmesys skiriamas skaniems receptams, juk norisi valgyti ne tik sveikai, bet ir skaniai. Visi ankstesni mano bandyti metodai nublanksta prieš šį.

Kai pradėjau laikytis MonacoFit.com, buvau nustebęs, kaip viskas yra apgalvota, dėl to laikytis mitybos plano itin lengva. Galima sakyti, viskas buvo padėta ant lėkštutės – man tereikėjo stebėti progresą, kuris akivaizdus. Nesudėtingi mitybos principai ir greiti rezultatai mane įtikino, kad MonacoFit.com yra tinkamiausia programa mano užsibrėžtiems tikslams pasiekti.

Ką rekomenduojate žmonėms, kurie nori numesti svorio, bet negali?

Būkite nuoširdūs patys su savimi – ar jums patinka, kaip atrodote veidrodyje ir nuotraukose?! Jeigu ne, pabandykite MonacoFit.com bent kelias dienas! Sunkiausias yra pirmasis žingsnis – tiesiog pradėti, tačiau padarykite tai dėl savęs ir savo mylimųjų! Kada gi dar, jeigu ne dabar? Padarykite tai iš neapykantos savo tingumui ir pasakykite ne savo pasiteisinimams. Tiesiog paklauskite savęs: jūs norite taip atrodyti dar metus ar norite pagaliau numesti svorio?! Pasirinkimas jūsų – nuspręskite dabar.

Pasinaudokite MonacoFit.com GARANTIJA!


Pirkite MonacoFit.com šiandien ir gaukite:

+ suasmenintą kiekvienos savaitės dienos meniu
+ NEMOKAMĄ asmeninę mitybos specialistų pagalbą

Spustelėkite čia dabar - MonacoFit.com - ir leiskitės į iššūkį už mažiausią kainą!

Užsakymo nr.: PT_87734697