Gaila, tačiau šių laikų gyvenime dažnas žmogus pastebi, kad jo regėjimas nebe toks, koks buvo: darosi sunku skaityti, įžiūrėti prekių kainas parduotuvėje, tampa sudėtingiau vairuoti. Kiekvienas instinktyviai suvokiame, kad taip neturi būti. Problemą bandome spręsti nešiodami akinius ar kontaktinius lęšius, tačiau akinius nesunku sulaužyti ar pamesti, jų stiklai rasoja pačiu netinkamiausiu momentu, o kontaktiniai lęšiai reikalauja nuolatinės priežiūros.

Klinikos "Naujas regėjimas" gydytojas oftalmologas P.Stirbys

Ką tokiu atveju žmogui, norinčiam gerai matyti be akinių ir kontaktinių lęšių, gali pasiūlyti moderni akių ligų klinka? Medicina jau yra išsprendusi šį klausimą ir atradusi ne vieną būdą, kaip padėti žmonėms su įvairiomis refrakcijos ydomis. Vienas paprasčiausių ir tuo pačiu moderniausių šios problemos sprendimo kelių yra lazerinė regėjimo korekcija.

Klinika "Naujas regėjimas"

Norint pacientui parinkti efektyviausią regėjimo sugrąžinimo būdą, pirmiausia būtina įvertinti jo akių būklę. Šiuolaikinės diagnostikos sistemos leidžia kruopščiai ir tiksliai įvertinti visus akių duomenis. Remdamiesi jais, aukštos kvalifikacijos specialistai individualiai kiekvienam pacientui parenka optimalų gydymo metodą. Operacijos dieną vos per kelias minutes, praleistas operacinėje, gydytojai tarsi sukuria mažą stebuklą – sugrąžina pacientui gerą regėjimą.

Klinikos "Naujas regėjimas" vidinis kiemelis

Pabudus ryte, Jums nebereiks ieškoti akinių ar dėtis kontaktinių lęšių. Galėsite tiesiog džiaugtis nauja diena ir iš naujo atgauta galimybe vėl gerai matyti!

Laikai, kai lazerinė regėjimo korekcija buvo sunkiai prieinama dėl pernelyg didelės kainos – jau praeityje. Dabar ji kainuoja tiek, kiek santykinai sumokate už akinius ar kontaktinius lęšius per jų nešiojimo laikotarpį. Galbūt jau atėjo laikas apie tai susimąstyti?
Skelbiame gerą naujieną klinikos „Naujas regėjimas“ pacientams – dabar mūsų klinikoje siūloma itin pažangi lazerinė regėjimo korekcija už nepakitusią kainą!

Klinikos "Naujas regėjimas" registratūra

Daugiau informacijos apie šį pasiūlymą ir registraciją į apžiūrą rasite mūsų svetainėje https://eyes.lt/

Užsakymo nr.: PT_87669263