Buvęs „Crowne plaza“ vadovas Ernestas Butrimas pasitraukė iš verslo ir įmonės bei viešbučio vairą perleido jau 6–tus metus viešbučio versle besisukančiai J. Butrimei. Pasitikėjimas ir patirtis – du dalykai atvedę į šią vietą – sakė naujoji viešbučio bei įmonės vadovė.

Nuo autentiškų patiekalų iki ilgametę patirtį turinčio personalo

Šalia Vilniaus Vingio parko įsikūręs viešbutis šiandien traukia klientus, išsiilgusius ramaus ir jaukaus poilsio. Kol vieni mėgaujasi SPA malonumais, kiti gali pasimėgauti malonumo akimirkomis prabangiame restorane su erdvia terasa.

„Crowne plaza“ atviras visiems – viešbutis turi galimybę savo erdvėse ne tik talpinti iki 500 žmonių, bet ir pasirūpinti jų maitinimu bei apgyvendinimu. J. Butrimė pastebi, kad šiai dienai yra tik kelios vietos, konferencijų metu galinčios suteikti maitinimą tokiam kiekiui žmonių.

Jurgita Butrimė

„Klientams svarbu sutikti personalą, kuris jau žino, ko klientai nori ir tikisi“, – pastebi viešbučio vadovė. Restoranuose „Lobby baras“ ir „Horizontas“ dirba ilgametę patirtį turintys specialistai, tad didelė dalis klientų grįžta į viešbučio erdves ne tik dėl jaukios aplinkos ir puikaus maisto, bet ir dėl kompetentingų darbuotojų. Dauguma aptarnaujančio personalo – „Crowne plaza“ ištikimi daugiau nei 10 metų.

Rodydama viešbučio erdves, jo vadovė J. Butrimė pasakoja ir apie restoranus. „Lobby baras“ buvo atnaujintas prieš kelis metus, restorano terasa dabar talpina iki 60 žmonių. Klientus traukia ir atnaujintas meniu: Europinė virtuvė čia persipynusi su lietuviška. Išlaikyti ir unikalūs, visų jau pamėgti patiekalai, tokie kaip „Kijevo kotletas“ ar desertas „Traškusis obuoliukas“. Nuo pat viešbučio atidarymo pradžios išlikusi autentiška receptūra vėl ir vėl klientų gomurius kvieste kviečia skanauti šių lietuviškų patiekalų.

16 – tame aukšte įsikūręs panoraminis restoranas „Horizontas“ dėl atsiveriančių vaizdų į Vilnių itin mėgstamas planuojant vestuvių ir įmonių šventes. Tiesa, šiuo metu restoranas atnaujinamas, meniu kuriamas, tačiau jau visai netrukus lankytojai galės apsilankyti ir šioje unikalioje erdvėje.

Ideali vieta šventėms ir konferencijoms

Patikėję savo šventes ir konferencijas „Crowne plaza“, galėsite būti tikri – viskuo bus pasirūpinta aukščiausiame lygmenyje. Dėl išskirtinės atmosferos ir pro langus atsiveriančių Vingio parko ar senamiesčio vaizdų, terasa restorane itin mėgstama Kalėdų ir naujametiniu laikotarpiu. Klientams siūlomos dvi erdvės. Viena jų, įprastai naudojama asmeninėms šventėms ir konferencijoms, talpina net iki 200 žmonių.

Crown Plaza

Po šventės ar konferencijos svečiams siūloma viešnagė viešbučio apartamentuose, verslo apartamentuose. Kambariuose įrengti visi būtini patogumai, o iš aukštai įrengtų apartamentų atsiveria pasakiški miesto vaizdai į Vilniaus centrą, senamiestį ar Vingio parką.

Viešbučio svečiams sukti galvos dėl automobilio parkavimo pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje taip pat nereikės: esant poreikius, automobilius jie gali palikti privačioje viešbučio stovėjimo aikštelėje.

Nepaisant to, kad dėl Covid-19 viruso situacijos viešbučiui teko išgyventi ne pačius lengviausius laikus, viešbutis ir toliau sėkmingai veikia, išlaikydamas pačius aukščiausius kokybės standartus.

„Iš valstybės nesulaukėme jokios paramos, kuri buvo žadėta viešbučių sektoriui. Nepaisant to, po truputį pradedame darbuotis ir tikimės, kad buvusi korona viruso situacija nebesikartos. Atsitiesti po situacijos, drąsiai eiti į rinką, kviesti klientus ir parodyti, kad esame pasiruošę plėstis ir tobulėti – toks yra mūsų tikslas“, – sakė vadovė ir užsiminė, jog šiuo metu jau vyksta derybos dėl naujo viešbučio statymo Lietuvoje.

Užsakymo nr.: PT_87656663

Dalintis
Nuomonės