DVARAI

XIX a. magija jūsų gražiausioms šventėms

Pakruojo dvaras

Istorinės, klasicistinės PAKRUOJO dvaro erdvės, nuostabus supantis kraštovaizdis ir išskirtinai jauki atmosfera yra tai, kas paverčia vienas svarbiausių gyvenimo švenčių, tokias kaip, krikštynos, jubiliejai ir net vestuvės – nepamirštamomis ir unikaliomis. O svarbiausia – ir jauniausias, ir vyriausias šventės dalyvis dvare atras, ką patirti, išbandyti, sužinoti. Tai – ne tik jūsų asmeninė šventė, bet ir pažintis su XIX a. pab. dvaro gyvenimo magija.

PAKRUOJO dvare norinčių minėti asmenines šventes laukia net kelios skirtingų dydžių, atmosferos ir biudžetų salės. Centriniai dvaro rūmai ir juose esanti Ovalioji (Kolonų) salė – išskirtinai prabangiai šventei su ryškia nuojauta apie prieš kelis amžius vykusius vokiečių baronų Ropų sambūrius. Maistas tiekiamas pačių baronų valgomajame, o šokiai ir programa vyksta salėje, kurią dar puošia išlikę senieji veidrodžiai ir parketas, menantis didikų žingsnius... Didžiausia dvare esanti salė – Baltoji, kurioje telpa iki 400 svečių, greta – kiemelis atokvėpiui po atviru dangumi, bravoras. Kuklesnei jaukiai šventei tiks Vandens malūno dviaukštė salė su vaizdu į atsiveriantį Kruojos upės vaizdą ir vienintelį tokį Lietuvoje arkinį tiltą. Norintiems perkelti šventę, jos dalį ar ceremoniją po atviru dangumi, galima pasiūlyti romantiškąją Meilės salą, griuvėsius ar kitas netikėtas didžiulio dvaro komplekso erdves pagal pageidavimą.

Dvare veikia du restoranai ir dar kelios maitinimo erdvės, kurios pasirūpins jūsų užkandžiais, gėrimais bei gausiu šventiniu stalu. Karčema „Traktierius“, esanti greta Vandens malūno, siūlo svečiams „rustic“ stiliaus aplinką, autentiškus patiekalus, įkvėptus senųjų receptų bei dūmo aromato griliaus patiekalus. Jei šventė vyksta pačiuose dvaro rūmuose, tuomet vaišinsitės prabangiame restorane, kurio patiekalų receptūros siekia net Radvilų laikus.

Po kupino įspūdžių šventės vakaro, būtinas ir kokybiškas poilsis. PAKRUOJO dvare veikia du, istorine atmosfera alsuojantys viešbučiai, kuriuose bendrai gali apsistoti iki 100 žmonių. Kiekvienas kambarys unikalus, išskirtinio interjero, su autentiškomis detalėmis. Tikru aristokratu galėsite pasijusti ilsintis puošniuose, erdviuose „Barono“ ar „Baronienės“ apartamentuose.

Pakruojo dvaras jūsų švenčių metu pasirūpina ne tik puošnia erdve, turtingu skonių meniu, jaukiu poilsiu, tačiau ir kupinais patirčių užsiėmimais. Nepaisant to, kad jūsų šventė iki smulkmenų gali atrodyti ir leisti jos dalyviams pasijusti kaip tikroje XIX a. puotoje, čia galima leistis ir į atskiras programas pagal pomėgius ir norimas padovanoti emocijas. Jūsų laukia: pasivažinėjimai karieta ar senoviniais automobiliais, dvaro pažinimo programa su baronaite ar baronu, su švente susietos edukacinės programos pas dvaro amatininkus (parfumerinėje, vilnos manufaktūroje, bityne, keramikos dirbtuvėse, kostiuminėje). Trokštantiems stipresnių potyrių galimos programos išskirtinėse dvaro erdvėse – Panoptikume (Neįprastybių kambaryje), istorinėje spirito varykloje ir bravore, vieninteliame Lietuvoje bausmių rūsyje, daktaro kambaryje ir kt. Taip pat dvare yra įkurtos technikos dirbtuvės (muziejus), su plėšriaisiais paukščiais supažindins sakalininkystės centras, nustebina kaskart vis pildoma senovinių automobilių kolekcija.

Kelis kartus per metus dvare vyksta išskirtiniai festivaliai, kurie gali būti puikiu jūsų šventės akcentu. Tarkim, visą vasarą iki pat rudens šalnų dvare vyksta milijonais gėlių žiedų ir unikaliomis skulptūromis, įkvėptomis V. Šekspyro, džiuginantis gėlių festivalis. Tai tampa nepaprasta vieta ne tik šventei, tačiau ir jos fotosesijai.

www.pakruojo-dvaras.lt

Facebook: Pakruojodvaras

______________

Neužmirštama šventė ilgiausiame Lietuvos dvare

Taujėnų dvaras

Dvarais turtingame Ukmergės krašte pirmu smuiku neabejotinai groja nuostabusis TAUJĖNŲ dvaras, pastaraisiais metais išgyvenantis tikrą savo renesansą. Vieni gražiausių ir gana išskirtiniai rūmai, iki šiol laikomi ilgiausiais Lietuvoje, nes yra beveik 100 metrų ilgio, šviečia iš tolo.

Taujėnų dvaras minimas nuo XVI a. antros pusės. Klasicizmo stiliaus rūmai, pastatyti dar 1802-aisiaus, išlikę iki šių dienų. Dvaras iki XX a. vidurio buvo kunigaikščių Radvilų rezidencija.

Šiandien Taujėnų dvaras – tai jūsų šeimos, draugų ar įmonės šventės bei konferencijų vieta. Čia suderinta senųjų laikų dvasia su šiuolaikine estetika, šiame dvare visada rasite ramybę ir jaukumą.

Dvaro svečiams siūloma nakvynė viešbutėlyje arba svečių namuose. Šeimų užimtumui ir poilsiui – jaukus pasivaikščiojimas išpuoselėtame parke su žvėrynėliu, akmenų parku, svirnu-muziejumi, pavėsinėmis, pritaikytomis surengti iškylą su savo atsineštu maistu.

Mėgstantiems aristokratišką poilsį dvaro šeiminikai siūlo laiką leisti parke esančioje „GOLFink“ aikštelėje. Besidomintiems dvaro istorija, siūloma ekskursiją su gidu po dvaro erdves. Išalkusius maloniai priims dvare veikianti kavinė.

Privančioms šventėms, renginiams siūlomos įvairaus dydžio menės – nuo 10 iki 200 vietų. Taip pat galite rinktis oranžeriją, rūsį su dideliu židiniu, terasą, o gal paviljoną įstabiame dvaro parke. Šventinėms ceremonijoms (vestuvėms ir kitoms šventėms) idealiai tiks rotonda, arka, scena, aukurai, raudonas kilimas. Bus pasirūpinta pilnu jūsų šventės ar renginio aptarnavimu, šventinėmis vaišėmis. Fotosesijoms – išskirtinė dvaro bei parko aplinka.

www.Taujenudvaras.lt

Facebook: taujenudvaras

IG: taujenu_dvaras

____________

Elegantiškos šventės prezidento A. Smetonos pamėgtame dvare

Daukšiagirės dvaras

DAUKŠIAGIRĖS dvaras – tai 1887 m. trijų brolių žydų Frenkelių pastatytas dvaras, esantis vos 30 km už Kauno, Prienų rajone. Per daugiau nei 130 metų puikiai išsilaikiusi dvaro architektūra yra istorizmo stiliaus su romantizmo ir neogotikos elementais, todėl dvaro erdvės alsuoja klasika, elegancija, romantika ir šimtamete istorija.

Tarpukario laikais DAUKŠIAGIRĖS dvare mėgdavo lankytis prezidentas Antanas Smetona su žmona Sofija (anuomet dvaras priklausė jos broliui) bei generolais Stasiu Raštikiu, Silvestru Žukausku. Platesnę istoriją svečiai sužino atvykę į dvarą, kur pagrindiniai kambariai yra pavadinti buvusių dvaro savininkų vardais. Svečiams pikantiškas istorijas iš dvaro gyvenimo pasakoja dvaro gidė, įsikūnijusi į tarpukario laikmečio laikonosios sostinės damos įvaizdį.

Rūmų fasadą puošia romantizmo stiliaus puošybos elementai: širdies formos ornamentai, keturlapio dobilo simbolis. Akmenimis grįsta aikštė su fontano skulptūra centre tampa išskirtiniu akcentu vestuvių ceremonijai rūmų fone. Unikaliame skliautiniame rūsyje vyksta jaunavedžių fotosesijos, svečiai degustuoja gėrimus. Visas 4,5 ha dvaro parkas su šimtamečiais ąžuolais ir liepomis yra pilnai aptvertas – taip užtikrinamas šventės privatumas. Parke yra net keli tvenkiniai, kuriuos tarpusavyje juosia vandens kanalai.

Pagrindinės dvaro erdvės ir miegamieji kambariai apstatyti antikvariniais romantizmo stiliaus baldais, puoštais įspūdingais rankų darbo medžio raižiniais. Dvare sukaupta nemaža kolekcija senovinių paveikslų. Pokylių salės puošyba alsuoja autentiška XIX a. pab. prabanga: aukštos lubos, puoštos išlikusiais autentiškais ornamentais; masyvios užuolaidos prie arkos formos langų; medžio masyvo balti stalai ir kėdės, puošti dvaro simboliu – keturlapiu dobilu; paauksuotos antikvarinės žvakidės. Greta pokylių salės – antikvarinis baro baldas, kuriame patiekiami pasitikimo užkandžiai, ruošiami kokteiliai.

Jaukiame DAUKŠIAGIRĖS dvare galite atšvęsti nedideles šeimynines šventes (40-50 svečių). Svečių patogumui siūloma nakvynė dvaro rūmuose. Šventės dalyviams maitinimą tiekia išvažiuojamuosius pobūvius rengiantis „Servantas“ pagal specialiai dvarui sukurtą meniu: svečiai mėgausis ne tik gardžiais patiekalais, bet ir nepriekaištingu aptarnavimo servisu. Visus svečius dvare pasitinka ir jiems asistuoja patys dvaro šeimininkai. Šiame dvare taip pat galite rengti ir išvažiuojamąsias santuokos ceremonijas ar trumpesnes šventes be nakvynės, kaip, tarkim, vestuvių popietes.

Su specialiu kodu #DelfiVasaraDvare užsisakius dvarą šventei, užsakovams dovanojama prieššventinė nakvynė dvare su pasiruošimo šventei rytmečiu. Tai ypač aktualu vestuvių atveju, kai atvykus iš vakaro galima pasibūti su artimiausiais svečiais, aptarti paskutinius šventės akcentus, o ryte – neskubant, ramiai pasipuošti ir taip prailginti pačią šventės dieną.

Kontaktai rezervacijai: 8 698 29259, dvaroinfo@gmail.com.

Facebook:dauksiagiresdvaras

___________________

Didingame dvare prie uostamiesčio – jaukios ir įsimintinos šventės

Radailių dvaras

Kviečiame gyvenimo akimirkas švęsti netoli Klaipėdos įsikūrusiame didingame RADAILIŲ dvare. Čia bus pasirūpinta kiekviena jūsų švente ir nesvarbu, ar ji bus iškilminga, triukšminga, ar jauki ir nedidelė – tarp pačių brangiausių žmonių.

RADAILIŲ dvaro komanda pasirengusi pasirūpinti pagal jūsų poreikius suderintu meniu, stalo dekoravimu, puikiu aptarnavimu, papildomomis pramogomis, SPA malonumais bei nakvyne.

Erdviose ir elegantiškai įrengtose RADAILIŲ dvaro banketų salėse galėsite švęsti skirtingo dydžio šventes, nes čia salių ir terasų įvairovė itin plati. Dvare galėsite surengti tiek mažesnę šventę (nuo 12-40 svečių), tiek didesnę (70 svečių, jei pasirinksite apvalius stalus), o 120 svečių – furšeto stiliaus šventę.

Įsimintinas gyvenimo akimirkas galima paminėti ir atokiau nuo šurmulio esančioje RADAILIŲ dvaro viloje. Pasirinkę vilą savo šventei mėgausitės ne tik privatumu, atskiru kiemeliu, bet taip pat galėsite naudotis privačia tvenkinio sala, kurią su vilos kiemeliu jungia romantiškas tiltas. Sala idealiai tinka vestuvių ceremonijoms, fotosesijoms ar tiesiog įvairiems žaidimams rengti.

Po šventės galėsite ilsėtis naujai, prabangiai ir komfortiškai įrengtuose vilos numeriuose, kuriuose rasite: labai dideles ir patogias lovas, poilsio zonas, plačiaekranius televizorius, oro kondicionierius, privačius vonios kambarius su dušais ir higienos reikmenimis, plaukų džiovintuvus. Kambariai turi lauko terasas-balkonus. Erdviuose liukso klasės kambariuose galėsite mėgautis sūkurinės vonios malonumais. Po šventės siūloma atgauti jėgas SPA erdvėje su trijų gylių baseinais, sūkurine vonia, sauna ir turkiška pirtimis, pasilepinti profesionaliais kūno masažais ar ritualais.

Platesnė informacija telefonu +370 652 55666 arba el. paštu restoranas@radailiudvaras.lt

www.radailiudvaras.lt

_______________

VIEŠBUČIAI

Palangoje virtuvės virtuozas L. Čeprackas atidarė restoraną

Restoranas „Meat SteakHouse“

Viešbutis GABIJA plačiai pasitinka svečius vienoje gražiausių Palangos kurorto vietų – priešais pagrindinius vartus į Birutės parką. Erdvės pojūtis, gamtos artumas ir tvyranti ramybė kuria unikalią aplinką, harmoningai papildančią viešbučio teikiamą komfortą, idealiai tinkančią šventėms bei renginiams.

Svetingo viešbučio didžioji konferencijų salė „Jūra“ idealiai pritaikyta banketams ir furšetams. Išradingų dekoratorių ir floristų dėka ši erdvė atspindės pasirinktą šventės tematiką. Salėje gali tilpti kone pusantro šimto svečių.

Sezono naujiena: ką tik duris atvėręs, žinomo virtuvės šefo Liutauro Čepracko vadovaujamas restoranas „Meat SteakHouse“. Šio ženklo restoranai jau eilę metų veikia Vilniuje, Nidoje, o Palangoje duris atvėrė tik šįmet. Jei esate geros mėsos mėgėjas, tuomet restoranas „Meat SteakHouse“ – vieta, kurioje būtina apsilankyti ir atšvęsti gimtadienį, jubiliejų ar paminėti kitą smagią progą. Restorane galėsite paragauti įvairių ant grilio ruoštų jautienos kepsnių, jautienos tartarų iš kruopščiai atrinktos sauso brandinimo jautienos. Prie kepsnio galėsite išsirinkti labiausiai patinkančius krosnyje keptus daržovių garnyrus. Taip pat galėsite paragauti juodojo vištienos kepsnio su sviesto įdaru, svieste troškintomis morkomis ir bulvių šimtalapiu, kuris atspindi šefo sentimentus senajai Vilniaus virtuvei. Mėsainių mėgėjai tikrai nenusivils paragavę „Wagyu“ jautienos mėsainio. Na, o kvalifikuoti padavėjai patars dėl geriausiai derančių vynų.

Jei po šventės sumanysite dar keletą dienų paviešėti pajūryje, GABIJA viešbutis svečiams siūlo 56 įvairių kategorijų patogiai įrengtus numerius – dviviečius, dviviečius su balkonais, liuksus, apartamentus. Kambariai itin erdvūs, juose vyrauja gamtos atspalviai, nuteikiantys ramiam poilsiui.

Sveikatingumo centre svečiai atsipalaiduoja plaukiodami baseine su povandenine srove, masažinėje vonioje, kaitinasi garinėje pirtyje ir saunoje. Kūno grožiui ir gerai savijautai užtikrinti – puiki treniruoklių salė.

www.gabija.lt

Facebook: hotelGabija

_______________

Pietietiška taverna prie pat Baltijos jūros – su J. Jonušu priešakyje

Jonas Jonušas

SMILČIŲ VILOS – prabangus, modernus 4 žvaigždučių boutique stiliaus viešbutis, įsikūręs vakarinėje Palangos miesto dalyje. Baltijos jūros paplūdimys yra vos už 400 metrų; pagrindinė Basanavičiaus gatvė yra už 1,1 km. Viešbutyje įrengti erdvūs, išskirtinai modernūs apartamentai, kuriuose yra viskas, ko gali prireikti jūsų poilsiui; veikia pirtis. Šį viešbutį, priklausantį „Tubinas Hotels“ tinklui, puošia pozityviai nuteikiantys menininko Ryto Jurgelio paveikslai.

Šio sezono naujiena: viešbučio SMILČIŲ VILOS terasoje įkurta gurmaniška oazė „Mediterranean by No Chef“, kuriai vadovauja žinomas virtuvės šefas Jonas Jonušas. Tai – europietiškai pietietiška taverna su atvira gamybos erdve ir betarpišku bendravimu su jos lankytojais. „Savaime aišku, nepavyks atkurti autentiškos Kretos žvejų kaimelio atmosferos, bet stengsimės, kiek įmanoma, savo svečiams leisti pajusti nerūpestingą Viduržemio jūros dvasią“, – tikisi J. Jonušas. Pasak jo, terasoje gaminama viskas šviežiai ir čia pat. Graikiškos salotos, aštuonkojai, midijos, ėriena, sraigės ir daug daug alyvuogių. Veiklus vyras vis sugalvoja ir naujų patiekalų receptų, tikisi ant grilio kepti net savo gamybos duoną.

J. Jonušas sako, kad poilsiautojus ketina nustebinti pasirinkęs kurortinį formatą – Viduržemio jūros virtuvę. Anot dietologų, tai – pati sveikiausia dieta. Jūros gėrybės, šviežios daržovės, kokybiškas alyvuogių aliejus, ėriena ir nedaug raudonos mėsos.

SMILČIŲ VILŲ terasoje šiltuoju sezonu idealu švęsti gimtadienius, jubiliejus ir net vestuves. Pasak J. Jonušo grilio patiekai šiandien kaip niekad populiarus formatas įvairių švenčių metu. Patiekalai kepami ant grilio net vestuvėms, tik šiai prabangiai šventei pasirenkami tokie produktai, kaip kad austrės, tunas, aštuonkojai ir pan. J. Jonušas su šventės užsakovais nuodugniai aptaria meniu ir atsižvelgia į klientų pageidavimus. Netgi šventinius desertus šefas kepa ant grilio, tarkim ruošia vaisius su karamele ar kitais įdomiais pagardais.

www.tubinashotels.lt

Facebook: SmilciuVILOS.BoutiqueHotelPalanga

__________

Nepamirštamos šventės džiazo ritmu

Jazz Hotel Navalis

Jei esate geros muzikos ir gero maisto mėgėjas ir norite surengti šventę arčiau jūros jus turėtų sudominti atsinaujinusios koncepcijos viešbutis JAZZ HOTEL NAVALIS, esantis Klaipėdoje.

Šio modernaus viešbučio holą, restoraną, sales ir net kambarius puošia džiazo muzikantų paveikslai, kurių autorius tapytojas Virginijus Viningas. Kai kuriuose numeriuose galite išvysti įrėmintas džiazo muzikos atlikėjų plokšteles.

Viešbutis įsikūręs sename, bet atnaujintame 1863 m. statybos pastate uostamiesčio H. Manto gatvėje. Siekiant išlaikyti pastato istorinį paveldą buvo išsaugotos kai kurios autentiškos architektūrinės detalės, todėl viešbučio registratūroje galėsite išvysti dalį raudonų plytų sienos. Viešbutyje siūlomi 28 patogūs numeriai ir dvi modernios konferencijų salės. Viešbučio pavadinimas, verčiant iš lotynų kalbos (lot. „Naval“) reiškia laivas.

Viešbučio restorane siūloma europietiška virtuvė, čia galima paragauti skirtingose Europos šalyse populiarių patiekalų. Šventėms siūlomas ir personalizuotas meniu, atsižvelgiant į jūsų poreikius bei pageidavimus. Jei šventę nuspręsite rengti didžiojoje konferencijų salėje, joje firšeto metu gali tilpti apie šimtą svečių, o prie banketinių stalų – apie 40. Viskuo pasirūpins profesionalus ir atidus viešbučio personalas, tad jums beliks tik pasikviesti mėgstamus džiazo muzikantus, kurie užpildytų šventinę erdvę nuostabios muzikos garsais…

Viešbutis priklauso „Tubinas Hotels“ grupei.

www.tubinashotels.lt

Facebook: Navalis.Klaipeda

________________

Modernios vestuvių šventės miško terasose

Tony Resort

Poilsio ir pramogų kompleksas TONY RESORT, įsikūręs netoli Trakų, siūlo unikalias ir šiuolaikiškas erdves jūsų vestuvių šventei. Tik įsivaizduokite, jei amžiną meilę artimiausių žmonių akivaizdoje, galėtumėte prisiekti ant ežero kranto, besiklausant ošiančių pušų simfonijos, jaučiant, kaip švelniai vėjas glosto jūsų veidus. O jau šventinei vakarienei persikeltumėte į romantišką miško terasą po žvaigždėtu dangumi...

TONY RESORT profesionalų komanda pasirūpins viskuo, kad jūsų gražiausia gyvenimo šventė taptų pačia pačiausia jums ir jūsų svečiams. Pasiūlys tinkamiausią erdvę, gurmaniškų patiekalų meniu, elegantišką ir jaukią atmosferą, nepriekaištingą organizavimą bei aptarnavimą.

Po šventės drauge su svečiais galėsite pailsėti jaukiai įrengtuose, keturių žvaigždučių viešbučio unikalios architektūros nameliuose, sukonstruotuose iš natūralių medžiagų, kurie tobulai įsilieja į juos supančią aplinką. Kiekvieno namelio fasadą puošia dideli langai bei šviesios saulėtos terasos. TONYRESORT viešbutyje galime priimti iki 130 asmenų.

Ilgametę patirtį turintys TONYRESORT restoranas ir 4 žvaigždučių viešbutis siūlo šias pobūvių erdves:

• Amfiteatrą ant ežero kranto, kuris talpina iki 120 asmenų.
• Pobūvių namus „Miškas“ ir „Kalnas“, miško apsuptyje talpinančius iki 90 asmenų.
• Restoraną, kuriame telpa iki 50 asmenų.
• Restorano lounge erdvę (iki 30 asmenų).

Tad kviečiame atrasti poilsį ir pramogas pušų apsuptyje, kviečiame atrasti TONYRESORT! Kompleksas įsikūręs gražioje Lietuvos vietoje – įstabiame Anupriškių pušyne, netoli Trakų (nutolęs 9 km nuo šio kurorto). 40 ha. parko teritorijoje tyvuliuoja Gilušio ežeras, o nuo kalvų atsiveria raminantis miško kraštovaizdis bei tikra lietuviška pelkė.

tonyresort.lt

Facebook: tonyresort

______________

Šurmulinga vaikų šventė po atviru dangumi

Palangos vasaros parkas

Kaip sukurti vaikui nepamirštamą šventę? Kai visas dėmesys skiriamas vaikams, šventė kupina pramogų ir tik pačių geriausių emocijų?

„Palangos Vasaros Parkas“ – ideali vieta vaikų šventėms. Visos pramogos vienoje vietoje – šėlti ant didžiausių batutų, išbandyti jėgas kliūčių ruože „Ninja Warrior“, dūkti mažiesiems skirtame net 3 aukštų labirinte ar ramiai žaisti mini golfą. Pramogos paliks įspūdį ir patiems mažiausiems ir vyresniems vaikams. O jei pramogų atrodo dar maža – parke veikia ir lynų trasa, kurią gali išbandyti mėgstantys ekstremalius nuotykius, e-kartingai, karuselė, virtualios realybės žaidimai.
Šventės metu skiriama atskira papuošta erdvė jubiliatui ir svečiams – stalas su sėdmaišių zona, po didžiuliu skėčiu, kuris saugo nuo kaitrios saulės. Čia vaikai gali pailsėti, užkąsti, o tėvai visą šventės laiką, gali ramiai sėdėti, gurkšnoti kavą ir stebėti kaip žaidžia ir pramogauja jų vaikai – arba prisijungti kartu prie pramogų. Šventės metu batutų parkas vaikus vaišina ledais. O jei nesinori maistu ar užkandžiais rūpintis patiems, parke gausu maitinimo įstaigų – „Snacks“ užkanadžių baras, greito maisto restoranas „Van Wurst“, „Pjazz“, ledainė „Manhetten“ bei kavinė „Vero Cafe“.

„Palangos Vasaros Parko“ teritorijoje įsikūrę svečių namai MELT IN PALANGA – nakvynė kurorto centre, kur susitinka J. Basanavičiaus gatvė ir Meilės alėja. Iki Palangos tilto ir paplūdimio vos keli žingsniai. Nauji svečių namai atidaryti 2017 metais, kambariai įrengti moderniu minimalistiniu skandinavišku stiliumi. Kiekvienas kambarys turi savo unikalų pavadinimą, kuris siejasi su saulės padėtimi danguje. Tiesa, apsistojantiems svečių namuose MELT IN PALANGA – parko pramogos nemokamos.

www.vasarosparkas.lt
www.melt.lt

____________

SODYBOS

Išskirtinė vieta, vertinantiems prabangą – visai netoli Baltijos jūros

Sodyba ŽUPĖ de LUX

Sodyba ŽUPĖ, įsikūrusi Klaipėdos rajone, vos 15 km nuo Baltijos jūros. Jos išskirtinumas – nepriekaištingai išpuoselėta aplinka, šalia esantis vandens telkinys, netoliese žaliuojantis miškas. Daugybė jaunavedžių renkasi ŽUPĘ įvairioms fotosesijoms. Kadangi sodybos teritorija išties erdvi, yra daug įvairių galimybių improvizuoti, pastatyti jaunųjų / svečių pasitikimo arką ar fotosienelę, atspindinčią vestuvių tematiką. Romantikos suteiks fontanas bei įstabūs rožynai – tai gali pasitarnauti kaip santuokos ceremonijos vieta.

Šių metų sezono naujiena – golfo laukas. Tai dar vienas iš daugelio privalumų, kodėl šią vietą verta rinktis jūsų šventei: vestuvėms ar jubiliejui. Golfo laukas neleis nuobodžiauti svečiams, tarkim, laukiantiems sugrįžtančių jaunavedžių. Tiesa, jis nedidelis – 10 duobučių, įrengtas 1 hektaro plote. Tai – puiki alternatyva standartiniam golfo žaidimui, turinčiam 18 du obučių, kuris ganėtinai ilgai užtrunka. Sodybos šeimininkai siūlo apie 1–1,5 val. golfo žaidimą, kad jūsų svečiai galėtų susipažinti su šio žaidimo ypatybėmis.

ŽUPĖ – tai dvi atskiros sodybos, pritaikytos didesnei bei mažesnei šventei. Kurią sodybą pasirinkti, lemia svečių skaičius: jei dalyvaus apie 100 žmonių, tiks didesnė sodyba su erdvia pobūvių sale, jei apie 50 – naujai įrengta itin prabangi ŽUPĖ de LUX. Sodybos ŽUPĖ didžiojoje pobūvių salėje – bendroje erdvėje jungiasi 115 kv. m pokylių ir 43 kv. m poilsio erdvės – prie vieno bendro stalo ar atskirų apskritų stalų galima aptarnauti net iki 100 svečių. Vertinantiems išskirtinę prabangą patiks naujai įrengta pokylių salė ŽUPĖ de LUX. Čia susipina elegantiškas stilius, prabangos įvaizdį kuria tobulai derantys baldai, užuolaidos, stalo indai, įrankiai.

Sodybą ŽUPĖ paprastai renkasi tie, kurie vertina kokybišką maistą, stilingą jo patiekimą ir pirmenybę sezoninėms daržovėms, vaisiams, vietiniuose ūkiuose išaugintą produkciją. Dar vienas privalumas – galimybė pasiūlyti nakvynę visiems svečiams: jie bus apgyvendinti stilingai įrengtuose skirtingo dydžio kambariuose. Tiesa, jaunavedžiams įrengti prabangūs apartamentai, itin tinkantys ir stilingai fotosesijai.

Naujai įrengta rusiška garinė pirtis su šildomu baseinu talpina iki 20 žmonių. Erdvi priešpirčio salė, didelė dušinė, kurioje vienu metu gali maudyti trys žmonės, apvalus baseinas. Lauke įrengta erdvi terasa ant tvenkinio kranto. Priešpirčio salėje įrengtas bariukas, lauke – šašlykinė.

www.Zupe.lt

Facebook: sodybazupe

__________________

Vestuvės romantiškoje vietoje miško apsuptyje po žvaigždėtu dangumi

AERODREAM sodyba (Gretos Kniežaitės nuotr.)

Svajojate apie vestuves gražioje ir romantiškoje vietoje? Miško apsuptyje ir neįpareigojančios aplinkos? AERODREAM sodyba vestuvėms gali visa tai pasiūlyti ir dar daugiau! Kiekvienas sodybos vestuvėms akcentas, kiekviena detalė bei smulkmena sukurta taip, jog jūs atsidurtumėte užburiančioje ir pasakiškoje šventėje.
Jums panorėjus vestuvių šventė gali vykti ir restorane (iki 50 svečių), ir didžiojoje pobūvių salėje (iki 150 svečių), o gal nuostabioje tvenkinio terasoje? Po žvaigždėtu dangumi!

AERODREAM sodyboje vyksiančioms vestuvėms, bus pasirūpinta ne tik šventės vieta, bet ir svečių nakvyne, šventine vakariene, pusryčiais, pietumis bei visais reikiamais gėrimais. Jums beliks tik mėgautis bendravimu su artimaisiais ir skaniu maistu. Na, o pirmąją savo vestuvių naktį praleisite privačiame apartamentų namelyje su sūkurine vonia. Jūsų svečiai atsipalaiduos rąstiniuose nameliuose, ne daugiau nei po 2-4 asmenis kambaryje.

Na, o kaip gi šventė be dovanų? Visos šventės metu profesionalus barmenas nemokamai gamins skaniausius ir gaiviausius kokteilius, na, o vestuvių rytą visi svečiai bus pakviesti nemokamai pasikaitinti pirtelėje, karšto vandens kubile, sūkurinėje vonioje ir išsimaudyti gaiviame tvenkinyje.

Norite švęsti AERODREAM sodyboje? Paslaugus ir rūpestingas personalas lauks susitikimo su jumis prie aromatingos kavos puodelio! Rašykite el. p. info@aerodream.lt arba skambinkite tel. 8 614 00040. Daugiau apie vestuves šioje sodyboje www.aerodream.lt/lt/asmenines-sventes/vestuves

__________

Idiliška vietelė Rusnės saloje su vaizdu į Nidą

RUSNE VILLA

Įspūdingame gamtos stebukle, Nemuno deltos regioniniame parke, įsikūrusi RUSNE VILLA, idiliškai apglėbta Pakalnės upės ir vos už 1 km esančių Kuršių marių. Užlipus į netoliesę esantį apžvalgos bokštą galima išvysti Nidą, į kurią vasaros metu kasdien plaukia laivas iš kaimynystėje esančio Uostadvario.

Tad jei ieškote neįprastos vietos, kur galėtumėte surengti įsimintinas vestuves, švęsti jubiliejus, kitas šventes, trokštate įspūdingos, prašmatnios bei nuošalios atmosferos, tuomet RUSNE VILLA – tobula vieta jūsų norų išsipildymui! Rusnės saloje esančios vilos šeimininkai laukia jūsų, kad galėtų suteikti begalę gražių emocijų ir apglėbti jus išskirtine, romantiška bei jaukia atmosfera!

Vestuvėms RUSNE VILLA – prabangi ir jauki vieta, kūrybiški ir pagal jūsų poreikius pritaikyti organizavimo bei dekoravimo sprendimai, vestuvinis arba jubiliejinis meniu, profesionalūs virtuvės šefai bei komanda. Didžiojoje salėje talpinama iki 110 asmenų, mažojoje – iki 28 asmenų. Svarbu tai, jog čia pat vietoje teikiamos dekoravimo bei floristikos paslaugos. Pati santuokos ceremonija gali vykti sodybos teritorijoje. Yra erdvi terasa, iš kurios tiesiai žvelgsite į šalia tekančią Pakalnės upę. Na, o savo svečius galite nustebinti pasirinkę netradicinį atvykimo būdą – būtent šia upe!

Švenčių metu nakvynė suteikiama 80 žmonių. Atsipalaiduoti ir komfortu mėgautis galėsite elegantiškuose ir stilinguose kambariuose. Dauguma jų turi balkonus su vaizdu į upę, tad galėsite grožėtis nuostabiais gamtos vaizdais visa parą. Kambariuose galima atsikvėpti ant prabangių krėslų bei saldžiai išsimiegoti patogioje lovoje su minkščiausia patalyne.

Jūsų mažyliui RUSNE VILLA bus surengtos pačias gražiausias krikštynas! Bus pasirūpta dekoracijomis, šventiniu meniu, krikštynų tortu, šventės pramogomis ir akimirkų įamžinimu. Galima rinktis ar norite nuomoti visa vilą, ar užsisakyti tik šventinius pietus ar vakarienę čia esančiame restorane.

www.villarusne.lt

Facebook: RusneVilla

___________

Naujiena: visai šalia sostinės įkurta didžiulė erdvė renginiams

Smaragdo slėnis

SMARAGDO SLĖNIS – tai tik septynis kilometrus nuo Vilniaus nutolusi, už Pilaitės esanti, gamtos ir rūpestingų šeimininkų sukurta 2.5 hektaro dydžio privati erdvė, pušų ir beržų apsuptyje su 25 arų tvenkiniu ir smėlio paplūdimiu. Tai – vienintelė privati erdvė Vilniaus apskrityje talpinanti net iki 500 svečių!

SMARAGDO SLĖNIS – visiškai nauja, tik antrus metus veikianti erdvė, idealiai tinkanti įvairioms šventėms: vestuvėms, jubiliejams, gimtadieniams, krikštynoms.

200 m² vidaus salė skirta vestuvėms, renginiams, šventėms, konferencijoms. Tai – prabangi, šviesaus klasikinio stiliaus salė su aukštomis lubomis. Didžiulis 325 m² lauko pavilijonas idealiai pritaikytas visoms progoms. Tai – erdvė su atskira virtuve, suteikianti galimybę organizuoti renginius iki 300 svečių.

Maitinimo paslaugas teikia profesionalūs, rekomendacijų nestokojantys virtuvės šefai. Meniu sudaromas pagal šventės pobūdį, tematiką, sezoniškumą.

Bene vieninteliai Lietuvoje šios sodybos šeimininkai teikia galimybę pas juos esančiame tvenkinyje ištisus metus susižvejoti upėtakių, palijų ar eršketų, kuriuos čia pat galima išsikepti grilyje, pagardinti vietoje auginamomis mėtomis. Prie didelės terasos ant vandens stovi „Grill garvežys“ kuriame galite išsivirti žuvienę iš ką tik pagautų upėtakių. Grilinti kepsnius, lėto kepimo krosnyje išsikepti antį, o rūkykloje išrūkyti čia pat pagautą žuvį.

Šalia SMARAGDO SLĖNIO esančio paplūdimio įrengta estrada muzikinėms programoms. Koks nepakartojamas jausmas vasarą šokti paplūdimyje, o paskui smagiai išsimaudyti skambant jūsų mėgstamai muzikai! Taip pat jūsų lauks pirtis su žadeito akmenimis bei kubilas su vandens masažu.

www.smaragdoslenis.lt

Facebook: SmaragdoSlenis

______________

Harmonijos oazė prie pat Margio ežero

LA VILLA ROYALE

Svajojate apie iškilmingas vestuves klasika ir elegancija dvelkiančioje aplinkoje? O kad tokia vieta dar būtų netoli Vilniaus... Kodėl gi neatvykus susipažinti su LA VILLA ROYALE – išskirtine sodyba Trakų rajone, kurią supa kvepiantys pušynai bei nuostabiai tyvuliuojantis Margio ežeras. O gal tai ir yra svajonių vieta ir čia bus kuriama jūsų meilės istorija?

Margio ežero pakrantėje įsikūrusį kompleksą sudaro pagrindinė vila, mažoji ežero vila, pirties namelis ir kvepianti pušynais neaprėpiama gamta, ramybė bei privatumas – būtent tai sodybos šeimininkai ir laiko didžiausiu privalumu.

Pagrindiniame vilos pastate pačioms įvairiausioms progoms švęsti talpinama apie 120 žmonių. Antrame pastato aukšte įrengti uždari miegamieji kambariai, pritaikyti įvairiam žmonių skaičiui: kambaryje miegoti gali nuo 2 iki 6 žmonių, kiekvienas kambarys turi atskirus vonios kambarius. Iš viso pagrindiniame pastate patogiai išsimiegoti gali 64 žmonės. Be to, pokylių salėje puikiai apgalvota vėdinimo ir kondicionavimo sistema neleis svečiams nei sušalti, nei perkaisti – vasarą kondicionieriai gaiviai vėdina patalpą, o žiemą pastatas šildomas geotermiškai.

Mažojoje ežero viloje yra dvi salės: jauki ir prabangi salė su vaizdu į ežerą, skirta šventėms iki 50 asmenų. Rūsyje esanti salė dažnai išnaudojama kaip saldaus stalo kampelis. Taip pat, šiame pastate yra 26 nakvynės vietos, kartu su pirties pastate esančiomis 18 miegamų vietų, galima apgyvendinti 44 asmenis. Na, o visame komplekse galima apgyvendinti iki 110 asmenų.

Prie pat ežero – pirties namelis. Šiame pastate galima rengti ir mažesnes šventes: salė talpina apie 20- 30 svečių, antrame aukšte yra 18 miegamų vietų, šalia namelio – didžiulė ir patogi pavėsinė – puikus pasirinkimas jaukioms asmeninėms šventėms gamtoje.

Na ir žinoma, kaip pirties namelis be pirties? Kaitindamiesi šioje pirtyje pro jos langą galite stebėti nuostabius gamtos vaizdus, prireikus – įsileisti gaivaus oro, o įsikaitinus nuo lieptelio šokti tiesiai į Margio ežerą.

www.lavillaroyale.lt

Facebook: laVillaRoyale

Užsakymo nr.: PT_87613175