Kaip pasakoja PC „Mada“ marketingo specialistė Raimunda Šleivytė, idėja šiam konkursui kilo iš noro padėti žmonėms pagaliau užmiršti pastarųjų metų suvaržymus bei suteikti galimybę leistis į seniai svajotus nuotykius.

„Pastaruosius metus žmonės labai daug laiko praleido namuose svajodami apie pandemijos pabaigą ir galimybę užsiimti džiaugsmą teikiančia veikla, išbandyti kažką naujo ir netikėto. Džiaugiamės, kad situacija gerėja ir vis dažniau galime pasinerti į vasariškas pramogas. Ta proga ir siūlome sudalyvauti konkurse“, – sako R. Šleivytė.

Šis konkursas – ne tik galimybė laimėti vertingą prizą, bet kartu ir šansas įgyvendinti ilgai puoselėtą svajonę. „Jau kurį laiką savo komunikacijoje naudojame šūkį „netikėti atradimai“, kurie gali nutikti bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje: darbe, namuose, laisvalaikio metu ar net renkantis aprangą. Šią vasarą atradimus mes siejama su pirmaisiais kartais, t. y. veiklomis, kurių kai kurie žmonės savo gyvenime dar niekada nėra išbandę“, – pasakoja R. Šleivytė.

Pasak pašnekovės, konkurso sąlygos yra labai paprastos. „Po mūsų prekybos centro „facebook“ įrašu, kuriame yra paskelbtas konkursas, tereikia parašyti, apie kokią veiklą jau seniai svajojote, bet jos taip ir nepavyko įgyvendinti. Mes, savo ruožtu, liepos 5 d. burtu keliu išrinksime vieną laimingąjį, su kuriuo susisiesime ir pabandysime įgyvendinti jo svajonę“, – sako PC „Mada“ atstovė.

R. Šleivytė juokauja – jei tik galėtų, PC „Mada“ savo klientus bei sekėjus nuskraidintų ir į mėnulį, tačiau, deja, tokios galimybė prekybos centras neturi, todėl svajonės turėtų būti žemiškos.

„Jei svajonė yra įgyvendinama, mes pasiruošę ją išpildyti ir kažkam padovanoti nepamirštamą pirmąjį kartą. Galbūt yra žmonių, kurie niekada nėra lankęsi SPA, kažkas niekada neskridęs oro balionu, o kitas, galbūt, puoselėja ambiciją išbandyti šuolį parašiutu. Tad svajonių kiekvienas turime skirtingų ir jos visos gali tapti realybe“, – neabejoja R. Šleivytė.

Jei šiame konkurse sėkmė jums nenusišypsos, tikrai nevertėtų nusiminti – pasibaigus minėtam konkursui, prasidės kitas, ne mažiau įdomus ir puikias dovanas žadantis žaidimas.

„Pirmas kartas“ turės savo tęstinį konkursą, kuris vadinsis „Ką nori išmokti?“ Šia iniciatyva savo klientus ir sekėjus kviesime papasakoti apie veiklas, kurių jie norėtų išmokti, o mes ir vėl pabandysime įgyvendinti vieno laimingojo norą. Tad svajonės tikrai pildosi, tereikia svajoti“ – sako R. Šleivytė.

Užsakymo nr.: PT_87552953