Šios Tarptautinės architektų dienos proga vykstančios šventės metu savo fasadų favoritą išrinks ir patys architektai.

„Fundermax” plokščių pritaikymo galimybės yra nesuskaičiuojamos, šiame konkurse matome labai skirtingus kūrinius - visuomeninių namų fasadus, privačių namų eksterjerus, vaikų darželio interjerą. Visa tai spalvinga ir funkcionalu, suteikia plačias galimybes kurti iki pat smulkiausių detalių. Pavyzdžiui, vaikų žaidimo aikštelės objektai, palangės, tvoros ar terasos, kurios gali būti derinamos su fasadu, interjeru ir pastato aplinka”, - sako „Exterus” plėtros vadovas Justas Motiejūnas.

Justas Motiejūnas, „Exterus” plėtros vadovas

Anot jo, architektai atranda vis naujų universalumu išsiskiriančių „Fundermax” HPL plokščių pritaikymo galimybių, pavyzdžiui populiarėja ploni stalviršiai, baldų apdaila, ryškiaspalviai arba gamtiškų medžio, akmens faktūrų, betono fasadai bei jų elementai, interjero idėjos su žaismingais intarpais, įvairiais pakalimais, originaliomis idėjomis.

 Moduliniai darželiai

Nugalėtojus ARCHFEST ‘e apdovanos vieni iš „Fundermax” vadovų Hans Vestjens ir Daniel Olev. „Mūsų moto yra dirbti tiems, kas kuria. Natūralu, kad mūsų kelias į aplinkines valstybes eina pro Lietuvą. Čia puikiai pritampa technologinės naujovės, sparčiai ir kompleksiškai įgyvendinamos tvarios idėjos”, - sako „Fundermax” tarptautinių pardavimų vadovas Daniel Olev.

 Paplaujos 11

„Exterus” ir „Fundermax” sieja tai, kad šios kompanijos daugelyje šalių eksterjero medžiagų gamintojus jungia su pastatų kūrėjais - architektais, rangovais, vystytojais. Jos padeda rasti kelius, kaip įgyvendinti architektų idėjas pasitelkiant įvairias medžiagas bei šiuolaikiškas jų pritaikymo galimybes.

Įmonių atstovai taip pat kviečia visus architektus ir su architektūra susijusių industrijų profesionalus į šių metų ARCHFESTĄ, kurio tema yra „Neįgyvendintas Vilnius".

 Privatus namas

Lietuviška įmonė „Exterus” dirba per 20 metų, ji siūlo visus sienų apdailos klasių sprendimus - nuo ekonominių iki prabangių, nuo fasado iki interjero .„Exterus” taip pat yra autorizuotas „Fundermax” partneris daugelyje šalių. “Pagrindinė priežastis kodėl mums pavyksta dirbti su geriausiais architektais, vystytojais ir jų kuriamais pastatais yra ta, jog tiesiog įdedame daugiau pastangų”, - sako Justas Motiejūnas.

„Fundermax” rinkoje veikia per 50 metų ir garsėja kokybiškomis plokštėmis, kurios kuriamos iš tvarių medžiagų, yra atsparios blukimui, gamtos poveikiui ir, kaip rodo daugiametė patirtis, nereikalauja rimtesnės priežiūros. “Mes gilinamės į architektų iššūkius, kuriame sprendimus bei medžiagas ir jas gaminame”, - „Fundermax” veiklą apibendrina Daniel Olev.

Gražiausius Fundermax fasadus rinkti galite čia.

Užsakymo nr.: PT_87539553