Bene vienintelė ir didžiausia pirmojo turo staigmena, kuri palietė čempionato favoritus, buvo Ispanijos rinktinės lygiosios su Švedijos futbolininkais (0:0). Antrajame ture staigmenų pateikė Škotijos ir Vengrijos rinktinės, kurios sužaidė lygiosiomis atitinkamai su Anglija ir Prancūzija. Tie patys ispanai ir antrajame ture nesugebėjo iškovoti pergalės ir sužaidė lygiosiomis su Lenkija.

Iš viso per pirmus 19 Europos čempionato rungtynių buvo užfiksuotos tik dvi lygiosios, o kituose 17 mačų net 14 kartų triumfavo lažybininkų laikyti favoritai.

Lietuviškos lažybų bendrovės TOPsport bukmekeris Giedrius Brazaitis akcentavo, jog kol kas visi statantys Europos čempionate naudojasi geromis favoritų formomis. Anot jo, favoritams neklystant daugelis atlieka mažai rizikingus statymus, o nuo čempionato pradžios pastebimi dideli laimėjimai.

Vienoje lažybų bendrovėje buvo užfiksuota neįtikėtinai sėkminga vieno iš futbolo aistruolių atkarpa.

Tikras sporto ekspertas prasidėjus Europos futbolo čempionatui jau spėjo atlikti net 53 sėkmingus kombinuotus statymus, o dėka puikaus favoritų žaidimo sulaukė didesnio negu 200 tūkst. eurų laimėjimo.

TOPsport bukmekeris G. Brazaitis pridėjo, jog viską galėtų pakeisti vos vienerios rungtynės.

„Jeigu Danijos rinktinė būtų išlaikiusi savo persvarą prieš Belgiją, didelė dalis jau išmokėtų laimėjimų nebūtų buvę sėkmingi“, – pridėjo ekspertas.

Primename, jog Danijos rinktinė po pirmojo kėlinio pirmavo 1:0 prieš ryškią mačo favoritę Belgiją, tačiau nuaidėjus finaliniam rungtynių švilpukui pergalę šventė belgai 2:1.

Užsakymo nr.: PT_87522111