Šiandien tarptautinis kelionių organizatorius „Coral Travel Lithuania“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją. Šventinis sutikimas keliautojų laukė ir Antalijos oro uoste. Svečiai džiaugsmingai pasitikti skambant muzikai ir išlydėti į viešbučius, kur jų laukia išsiilgtos atostogos. Daugumai keleivių tai pirmosios atostogos po karantino, kai kurie neatostogavo daugiau nei metus, todėl išsiilgę kokybiško poilsio neslėpė savo šypsenų.

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Nors Lietuvoje ši įmonė organizuoja pirmąsias keliones, pasaulyje „Coral Travel“ vardas – gerai žinomas. Jau daugiau nei 26-erius metus sėkmingai net 7-niose šalyse veikianti įmonė poilsinių kelionių ieškantiems lietuviams siūlo išskirtinius pasiūlymus. „Siekiame, kad kiekvieno kliento atostogos prasidėtų tik įlipus į lėktuvą, o kokybiškas aptarnavimas lydėtų visos kelionės metu“, – teigia „Coral Travel“ marketingo vadovė Baltijos šalims Vilija Plungytė.

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Ilgesnės atostogos ir didesnis bagažas

Siekdami savo klientams suteikti kuo daugiau patogumo, „Coral Travel Lithuania“ siūlo kelionių į šiltuosius kraštus metu skraidintis iki 30 kg registruoto bagažo, o tai – net 10 kg daugiau nei įprastai leidžiama keliaujant su kitais kelionių organizatoriaus.

„Dar vienas didelis pliusas, kuris tikrai džiugins poilsiautojus – numatomi ankstyvi išskridimai iš Lietuvos ir vėlyvi grįžimai atgal į ją. Tai patogu, mat klientai gali ilgesnį laiką pasidžiaugti atostogomis, – pasakoja įmonės atstovė. – Keleiviams neprailgs ir pats skrydis, mat kiekvienam keleiviui numatyta daugiau vietos kojoms, maistas ir gaivieji gėrimai, taigi ankstyvų skrydžių metu klientams nereikės sukti galvos dėl pusryčių.

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Ieškantiems išskirtinio komforto

Šią vasarą „Coral Travel Lithuania“ siūlo poilsines keliones į Turkijos kurortinius miestus: Alaniją, Antaliją, Beleką, Kemerą, Sidę. Pirmadienio rytą startavęs pirmasis skrydis pradėjo visos vasaros maratoną, kurio metu poilsiautojai užsakomaisiais skrydžiais iš Vilniaus keliaus atostogų į Viduržemio jūros kurortus.

„Sukti galvos dėl atostogų planavimo rūpesčių mūsų klientams nereikia – viskuo pasirūpiname nuo pat pradžios iki pabaigos tam, kad kelionės metu klientai galėtų mėgautis ir patirtų vien teigiamas emocijas. Keleiviams siūlome įsimintinas keliones su pasaulyje puikiai žinoma ir patikima aviakompanija „Turkish Airlines“, – pasakoja marketingo vadovė.

Kelionių organizatorius „Coral Travel Lithuania“ rinkoje šiuo metu vieninteliai, siūlantys į poilsinę kelionę vykti ir verslo klase. Tai – puikus pasirinkimas išsiilgusiems komforto ir norintiems nuo pat įsėdimo į lėktuvą pasijusti tarsi prabangiame „viskas įskaičiuota“ viešbutyje.

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Svajojantiems apie išskirtines atostogas

„Coral Travel Lithuania“ poilsiautojams siūlo tik itin kokybiškus, asmeniškai jų įmonės atstovų patikrintus viešbučius.

„Per visus sėkmingus gyvavimo metus mūsų įmonė sukaupė patikimų partnerių sąrašą. Džiaugiamės pradėję sėkmingą bendardarbiavimą su dauguma kelionių agentūrų visose Baltijos šalyse: mūsų organizuojamas keliones galite įsigyti iš savo vadybininko. Svarbu pabrėžti, kad atvykus į šalį savo klientus aptarnaujame ne per partnerius: atvykus į Turkiją jus pasitiks „Coral Travel“ atstovas, kuris bus pasiekiamas visos kelionės metu. Jei kiltų klausimų ar norėtumėte užsisakyti ekskursiją – visada galite kreiptis, – tikina pašnekovė. – Atostogų išsiilgusiam savo klientams galime pasiūlyti geriausius individualius jų poreikius atitinkančias poilsines keliones. Šeimos su vaikais rekomenduojame apsistoti viešbučiuose, kuriuose pasirūpinta vaikų pramogomis: įrengti vaikų itin mėgstami vandens kalneliai, klubai ir kitos pramogos visai šeimai. Keliaujantys be vaikų ir norintys pailsėti nuo šurmulio, gali apsistoti tik suaugusiems skirtuose viešbučiuose. Ieškantiems pramogų siūlome viešbučius, garsėjančius savo vakarėliais ar įvairiomis sporto rūšimis – tenisu, golfu, vandens sporto pramogomis. Tokiuose viešbučiuose veiklos nepritrūksite net neišeidami iš viešbučio teritorijos. Mūsų klientai pamėgę ir strategiškai patogiose vietose miesto centre įsikūrusius viešbučius – norint visuomet galima išeiti pasižvalgyti po vietines parduotuvėles, papietauti jaukiose kavinėse ar restoranuose, pajusti miesto šurmulį.“

Kelionių organizatorių „Coral Travel Lithuania“ pasiūlymuose rasite išskirtinėmis pramogomis garsėjančių viešbučių, vandens parkų vaikų džiaugsmui, teniso kortų ar tik suaugusiems skirtų ramybės oazių.

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Ieškantiems kažko išskirtinio, „Coral Travel Lithuania“ taip pat turi ką pasiūlyti: Elit klasės viešbučius, ekologiškus viešbučius ar itin prabangius viešbučius, į kuriuos galite skristi ir verslo klase – kelionių detalės su kiekvienu klientu derinamos individualiai, siekiant parinkti kliento lūkesčius labiausiai atitinkančius variantus.

„Mums svarbus kiekvienas klientas, todėl patyrę mūsų kelionių vadybininkai padeda išsigryninti norus ir atsižvelgdami į pageidavimus, siūlo geriausius kelionių variantus. Labai džiaugiamės turėdami patikimus partnerius Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, mūsų keliones klientas gali įsigyti ir kelionių agentūrose. Net ir patiems išrankiausiems turime pasiūlymų, kuriems bus sunku atsispirti, tačiau nesiekiame būti brangūs, rinkoje esam konkurencingi, todėl jūsų kelionė gali būti kokybiška ir už prienamą kainą – pasakoja Vilija Plungytė. – Juk atostogos daugumai iš mūsų yra itin laukiamas laikas, tad jos turi kelti tik teigiamas emocijas ir būti tokios, kurias norisi kartoti dar ne kartą.“

„Coral Travel“ išlydėjo pirmuosius keliautojus į Turkiją

Ilgametė patirtis – patikimumo garantas

„Coral Travel“ priklauso įmonių grupei „OTI Holding“, jungiančiai daugiau negu 7000 profesionalų visame pasaulyje. „Coral Travel“ teikiamas paslaugas jau spėjo išbandyti net 28 milijonai poilsiautojų skirtingose pasaulio šalyse, o nuo šiol galimybę patirti nepakartojamus atostogų įspūdžius turi ir keliautojai iš Lietuvos.

„OTI Holding“ valdo „OTIUM“ viešbučių tinklą Turkijoje, Egipte ir Tunise, 5-ių žvaigždučių viešbučius „Seven Seas Hotels“ bei aukšto aptarnavimo lygio 5-ių žvaigždučių viešbutį „Xanadu Resort Hotel“ Turkijoje. Kompanijai taip pat priklauso oro linijų bendrovė „Royal Flight“, skraidinanti keliautojus į populiariausias atostogų vietas.

„Coral Travel“ kelionių organizatoriai į Lietuvos rinką žengia konkuruodami ilgamete patirtimi, tarptautinėmis žiniomis ir siekiu, kad kiekvienas klientas patirtų įsimintiniausias savo gyvenime atostogas.

Užsakymo nr.: PT_87447597