Viena populiariausių tokio tipo parduotuvių Lietuvoje – „The BIG SALE“. Tai – jau septintus metus šalyje veikianti firminių drabužių ir aksesuarų parduotuvė, kuri Vilniuje turi nuolatinę prekybos vietą, tačiau klientams durys atveriamos vos keletą dienų per mėnesį. Parduotuvė keliauja po įvairius Lietuvos miestus – pasisvečiuoja keletą dienų ir užsidaro. Apie atsidarymo vietą ir laikotarpį klientams pranešama internetiniame puslapyje.

„Tokia yra mūsų koncepcija: į pasirinktą miestą atsivežame naują kolekciją, o ją apžiūrėti ir prekes įsigyti galima vos keletą dienų. Vėliau užsidarome. Nesame standartinė išparduotuvė. Visos mūsų kolekcijos – naujos ir stebina labai patraukliomis kainomis, tad siūlome tai, ko daugiau niekas nesiūlo“, – teigia itališkos įmonės vadovas Daniel Monteleone.

Netradicinė parduotuvė

„The BIG SALE“ drabužių ir aksesuarų išparduotuvėje siūloma įsigyti firminius aukščiausios kokybės produktus su didžiausiomis nuolaidomis visoje Europoje. Dėka unikalios partnerystės su žinomais prekių ženklais, parduotuvėje siūlomoms kainoms išties sunku atsispirti – jos prasideda vos nuo 3 eurų ir įprastai siekia iki 40 eurų. Visi firminiai drabužiai yra nauji, originalūs ir su tai įrodančiomis etiketėmis.

„Esame italai, tad klientams dažniausiai siūlome aukščiausios kokybės itališkus drabužius ir aksesuarus. Vadinamės išparduotuve, mat taikomos prekių nuolaidos siekia net iki 80 proc, – pasakoja pašnekovas ir priduria, kad išparduotuvėje klientai gali rasti tiek ankstesnių, tiek šiųmetinių kolekcijų drabužių bei aksesuarų.

Tvariau ir pigiau

„The BIG SALE“ parduotuvė išskirtina ir joje vyraujančia tvarumo koncepcija. Drabužiai sukabinti ant kabyklų, kurios pagamintos iš krovinių palečių. Tokios kabyklos yra pigesnės, todėl ir siūlomų prekių kaina būna mažesnė. Be to, jos puikiai pakeičia plastikinius ar metalinius stendus bei neteršia gamtos.

„Mes neinvestuojame ir neperkame prabangių kabyklų. Nenorime, kad kiltų prekių kaina, todėl esame priėmę sprendimą į drabužių ir aksesuarų ekspoziciją žiūrėti paprasčiau ir patogiau. Tai leidžia sukurti natūralistinį parduotuvės vaizdą, dėl kurio laimi visi – pirkėjai, nes įsigyja prekę pigiau, ir mes, nes galime prisidėti prie gamtos tausojimo“, – džiaugiasi įmonės vadovas.

Išskirtiniai prekės ženklai

Didžioji dalis prekių į laikinąją „The BIG SALE“ parduotuvę atkeliauja iš Italijos bei kitų Europos šalių. Pirkėjams siūloma įsigyti išskirtinai kokybiškų, per ilgą laiką klientų jau pamėgtų, prekės ženklų drabužių ir aksesuarų, kurių asortimentas išparduotuvėje nuolatos papildomas.

„Nuolatinėje parduotuvėje Vilniuje klientams siūlome apie 50 tūkst. skirtingų prekių. Didžiulis pasirinkimas visame pasaulyje puikiai žinomų prekės ženklų – „Guess“, „Diesel“, „Ralph Lauren“, „Obag“ ir daugybė kitų. Šiuo metu asortimentas papildytas ir išskirtine kokybe pasižyminčiais „Silvian Heach“, „Roberto Cavalli“, „Pepe Jeans“ drabužiais ir aksesuarais, – vardija italas.

Itin platus prekių asortimentas leidžia kiekvienam rasti tai, ko ieško. Parduotuvėje visi drabužiai suskirstyti dydžiais, o jų yra nuo mažiausių, iki didelių, tad į „The BIG SALE“ verta užsukti ne tik ieškantiems išskirtinio stiliaus, bet ir tiems, kurie plataus savo dydžio drabužių pasirinkimo neranda kitose prekybos vietose.

Stumdytis pečiais neteks

Pandemijos akivaizdoje dauguma pradėjo atsakingiau rinktis apsipirkinėjimo vietas, noriau lankosi tose parduotuvėse, kuriose yra daugiau erdvės. „The BIG SALE“ siūlo išskirtinai didelį prekybos plotą – tiek nuolatinėje parduotuvės vietoje Vilniuje, tiek trumpalaikėse parduotuvėse.

„Atsižvelgiant į pandemijos sąlygas visame pasaulyje, vienas iš pagrindinių mūsų tikslų – sukurti kuo saugesnę aplinką pirkėjams. Vien prekybinis Vilniaus parduotuvės plotas siekia 1500 kv. m., o ieškant vietos laikinosioms parduotuvėms kituose miestuose, vienu iš svarbiausių prioritetų tampa erdvi vieta“, – pasakoja Daniel Monteleone.

Taip pat svarbu paminėti ir tai, kad „The BIG SALE“ visada renkasi tik tokias patalpas, prie kurių lauke būtų įkurta didelė ir nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Pirkėjams netenka sukti galvos kur palikti automobilį, taip pat nereikia mokėti už automobilio parkavimą ir jaudintis, kiek laiko apsipirkinėdami jie praleido prekybos vietoje.

„The BIG SALE“ – išskirtinė išparduotuvė, kurią aplankyti rekomenduojama kiekvienam mada ir stiliumi besidominčiam lietuviui. Tai puiki vieta norintiems atsinaujinti garderobą ir sutaupyti. Apie laikinai atsidarančias prekybos vietas „The BIG SALE“ informuoja savo internetiniame puslapyje bei socialiniuose tinkluose – „Facebook“ ir „Instagram“.

Užsakymo nr.: PT_87419761