Akivaizdu, kad COVID-19 pandemija teigiamai paveikė pasaulinę robotų dulkių siurblių pramonę. Prognozuojama, kad šių įrenginių rinka nuo 2020 m. iki 2027 m. augs po 22% kasmet ir pasieks 12,1 mlrd. JAV dolerių vertę iki 2027 m. Šiam šuoliui daugiausiai įtakos turi pandemijos metu išaugusi robotų dulkių siurblių paklausa, kurią skatina žmonių noras užtikrinti didesnę švarą namų ir darbo aplinkoje. Žmonės labiau nei kada nors anksčiau išreiškia poreikį gyventi higieniškuose namuose, teikdami pirmenybę technologiškai pažangiems buities prietaisams. Be to, nemažai įtakos turi ir išaugusi pačių robotų siurbimo trauka. Taip pat įrenginio suteikiama galimybė valymą atlikti be žmogaus įsikišimo, nes pavyzdžiui, naujausi „ECOVACS“ siurbliai robotai turi ne tik savaiminio įkrovimo funkcijas, bet ir savaiminio dulkių konteinerio išsivalymo galimybę, kuri neabejotinai žavi techniškai išprususius pirkėjus.

Patobulintoje „ECOVACS HOME“ programėlėje atvaizduojamas labai tikroviškas namo vaizdas

Realus objektų aptikimas iki 3 cm atstumu

Pastarųjų kelerių metų „ECOVACS“ plėtra prisidėjo prie vis aukštesnių standartų kėlimo šiuolaikiniam grindų valymui. Dėl to gamintojas išleido dar geresnį aukščiausios klasės modelį „DEEBOT T9“, kuris be jokių pastangų orientuojasi bet kurioje patalpoje, kruopščiai išsiurbia ir plauna grindis bei yra pasirengę bet kokioms grindų valymo situacijoms.

Šiame išmaniajame įrenginyje integruota naujos kartos „TrueDetect 3D 2.0“ intelektualaus objektų atpažinimo sistema, padedanti robotui ypač gerai orientuotis jį supančioje aplinkoje. Robotas, pasitelkęs 3D lazerinį objektų aptikimą, nuo 6 iki 3 cm tikslumu manevruos, išvengdamas savo kelyje pasitaikiusių žaislų, užuolaidų, kėdžių kojų ar slenksčių. Taip pat jis saugos baldus, realiu laiku važinėdamas vengs kabelių ir kitų daiktų, kurie gali įsipainioti į šepečius. Pažangi „TrueMapping 2.0“ navigacijos technologija užtikrina, kad robotas gali rasti kelią siaurose, sudėtingose erdvėse ir be vargo siurbti ar plauti, nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų.

Siurblyje integruotas oro gaiviklis siurbimo metu skleidžia pasirinktą aromatą, kuris išsilaiko dar ilgai po valymo

Intuityvus ir interaktyvus: pažangus programų atnaujinimas, naudojant 3D žemėlapių technologiją

Anot vienos didžiausių elektronikos įrenginių didmeninės prekybos bendrovių „ACC Distribution“ ekspertų, šiuo metu daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukia robotai siurbliai, kurie valdomi pasitelkiant gerai išvystytas mobiliąsias programėles. Jos leidžia žmogui pačiam susiplanuoti ir nustatyti siurbimo režimus, dažnumą bei intensyvumą ir tai padaryti iš bet kur. Patobulintoje „ECOVACS HOME“ programėlėje atvaizduojamas labai tikroviškas namo vaizdas. Tam pasitelkiamas 3D plano vaizdas, kuriame daiktai ir baldai rodomi kaip modeliai. Vienu metu programėlėje galima išsaugoti tris žemėlapius, tai reiškia, kad „DEEBOT T9“ robotas siurblys nepasiklys net trijuose jūsų namo aukštuose arba puikiai prisimins, kur ir kokie daiktai išdėstyti jūsų darbo studijoje, kai ten jį nusivešite. Minėtas įrenginys efektyviai gali kasdien išvalyti maždaug 250 kvadratinių metrų plotą.

Kai namai kvepia švara: pirmasis siurblys robotas su oro gaivikliu

Daugumai žmonių švara asocijuojasi su tam tikru kvapu. Pavyzdžiui, kvapu lauke ką tik po perkūnijos, saldžiu pušies ar kedro kvapu, o kai kuriems švara asocijuojasi su lengvu gėlių aromatu. Dabar naujausio „ECOVACS“ roboto siurblio savininkai galės švarius namus ne tik matyti, bet ir užuosti. „DEEBOT T9“ pašalina namuose laikomų gyvūnų skleidžiamus kvapus bei kitus nepageidaujamus aromatus. Siurblyje integruotas oro gaiviklis siurbimo metu skleidžia pasirinktą aromatą, kuris išsilaiko dar ilgai po valymo. Šiuo metu gamintojas siūlo tris subtilius kvapus: laukinio mėlynojo katilėlio, bergamotės su levandomis bei agurko su ąžuolu. Oro gaiviklio funkciją kasdien naudojant apie valandą laiko, vienos kvapų kapsulės užtenka maždaug 60 dienų. „ECOVACS HOME“ programėlėje galite nustatyti, kada ir kurioje patalpoje turėtų būti įjungtas oro gaiviklis. Jei ši funkcija kažkuriuo metu nėra reikalinga, ją galima išjungti.

Purvas, trupiniai ar kiti nešvarumai, pasitelkiant „OZMO ™ Pro Mopping“ technologiją, yra paveikiami 480 kartų/ min. aukšto dažnio vibracijomis

Dukart didesnė siurbimo galia, skirta visiems grindų valymo poreikiams

Jau anksčiau minėtas „Forbes“ straipsnių autorius ir technologijų ekspertas Bernard Marr rašė, kad siurblių robotų populiarumas auga didėjant jų galingumui ir siurbimo efektyvumui bei vartotojams tampant sąmoningesniais. Pastarieji, sparčiai plintant COVID-19 virusui, ypatingai ėmė vertinti švarą ir mikrobų prevenciją namuose. Taigi „DEEBOT T9“ buvo konstruojamas taip, kad jo galia būtų 113% didesnė nei pirmtako „T8“ ir siektų net 3000 Pa, todėl efektyviai pašalina labiausiai „užsispyrusius“ nešvarumus. Purvas, trupiniai ar kiti nešvarumai, pasitelkiant „OZMO ™ Pro Mopping“ technologiją, yra paveikiami 480 kartų/ min. aukšto dažnio vibracijomis.

Maždaug mėnesį galėsite pamiršti apie roboto priežiūrą ir nešvarumų konteinerio tuštinimą, nes įrenginys pats tuo pasirūpins

Minėta technologija užtikrina giluminį valymą, nes nešvarumai yra paveikiami ne tik vibracijomis, bet ir didesniu bei geresniu sukibimu su paviršiumi pasižyminčia mikropluošto šluoste. Joks purvas nebeturi šansų pasilikti ant ką tik išplautų grindų, kai savo darbą atliko „DEEBOT T9“. Plovimo funkcija veikia 50% tyliau nei „T8“ modelyje ir yra galimybė pasirinkti vienkartines bei daugkartines plovimo šluostes. Tiesa, žmonėms, siekiantiems idealios švaros namuose, gamintojo atstovai rekomenduoja rinktis vienkartines šluostes, pasižyminčias geriausiomis valymo savybėmis.

„TrueDetect 3D 2.0“ intelektualaus objektų atpažinimo sistema, padeda robotui ypač gerai orientuotis jį supančioje aplinkoje

Namų priežiūra be žmogaus įsikišimo

„DEEBOT T9“ robotą siurblį galima įsigyti drauge su savaiminio išsivalymo stotele. Joje esantis dulkių maišelis talpina apie 2,5 litro suspaustų dulkių ir nešvarumų. Kalbant paprasčiau, maždaug mėnesį galėsite pamiršti apie roboto priežiūrą ir nešvarumų konteinerio tuštinimą, nes įrenginys pats tuo pasirūpins. Kai savaiminio išsivalymo stotelės maišelis prisipildys, „ECOVACS HOME“ programėlė išmaniajame telefone jus apie tai informuos. Savaiminio išsivalymo stotelę galima įsigyti atskirai arba kaip paketo „DEEBOT T9 +“ dalį, o pasirinkus elegantišką pilką arba perlamutrinę baltą spalvą organiškai integruoti namų interjere.

Užsakymo nr.: PT_87385357