„Raubonių parkas“ yra įsikūręs šalia to paties pavadinimo piliakalnio, vos 9 km nuo Pasvalio miesto. Ši nepaprasta vieta yra įrengta Tatulos ir Ūgės upių santakos kyšulio aukštumoje, tad vykstant pramogauti – verta sustoti pasigrožėti akį džiuginančiais vaizdais.

Jau birželio ketvirtąją „Raubonių parkas“ pradeda naująjį sezoną, kuriame lietuvius ir užsienio turistus džiugins jau pamėgtos pramogos bei stebins visiškai nauji siurprizai!

Pramogos visai dienai

Į „Raubonių parką“ verta planuoti išvyką paskyrus tam visą dieną. Didžiulis plotas suskirstytas į tris parkus: „Dinozaurų“, „Atrakcionų“ ir „Tarzano taką“. Puiku tai, kad apžiūrint natūralaus dydžio riaumojančius dinozaurus ar šėlstant sportinėse trasose, nemokamai galima aplankyti ir parke gyvenančius gyvūnus, kurių čia yra net 160! Laukiniai gyvūnai leidžia laiką erdviuose aptvaruose, o teritorijoje aplink juos gausu atrakcionų ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems, už kuriuos papildomai mokėti nereikės.

Raubonių parkas

„Šiemet labai raginame planuoti išvyką į pramogų parką ir pagalvoti apie galimybę jį aplankyti darbo dienomis. Tai užtikrins, kad neteks ilgai stovėti eilėse, susidursite su mažesniu kiekiu kitų lankytojų prie gyvūnų aptvarų ar laukiant pramogų atrakcionuose“, – teigia „Raubonių parko“ vadybininkė Marija Maldutytė. Specialistė įsitikinusi, kad karantino laikotarpiu ši vieta yra puiki galimybė pramogauti, mat jo teritorija didžiulė, tad glaudaus susibūrimo su kitais lankytojais pavyks išvengti.

Pasak jos, veiklos parke gausu visai dienai, o jame smagu surengti pikniką įspūdingos gamtos apsuptyje ar papietauti parkui priklausančioje kavinėje, kuri įsikūrusi jo teritorijoje, vos praėjus kasas.

Raubonių parkas

Šiųmetės naujienos

„Raubonių parke“ gausu pramogų, kurias teigiamai įvertina jau ne vienerius metus čia besilankantys klientai iš Lietuvos ir kaimyninių šalių. Džiugu tai, kad kiekvienais metais parke atsiranda naujienų, tad net ir tie, kurie pramogauja ne pirmą kartą, vis randa kažką naujo.

„Šiais metais turime džiugių naujienų vaikams – kiekvieną dieną „Raubonių parke“ mažuosius linksmins animatorė, kuri margins veidukus, mokys dainelių ir įvairiausių šokių“, – pasakoja M. Maldutytė.

Raubonių parkas

Taip pat dar viena šiųmečių siūlomų pramogų parko lankytojams – nusileidimas nuo šlaito. Ši pramoga sudaryta iš dviejų takų, kuriais leidžiantis ant padangos ne tik galima pasigrožėti gamta, bet ir patirti ekstremalių pojūčių.

„Dar viena labai laukiama naujiena – baseinas, kuriame pramogauti siūlysime su elektrinėmis valtimis, valdomomis propeleriai, tad azarto ir naujų pojūčių tikrai netrūks“, – vardija parko vadybininkė ir priduria, kad šiemet teritorijoje bus ir sportinis batutas, kuris turėtų sužavėti įvairaus amžiaus parko svečius.

„Raubonių parke“ veiklos gali rasti įvairaus amžiaus lankytojai, net patys mažiausi. „Šiemet jauniausio amžiaus lankytojams įrengiame atskirą pramogų teritoriją, kurioje bus gausu pripučiamų, įvairiaspalvių batutų, kurie džiugins vaikus“, – džiaugiasi parko atstovė. Ji taip pat pabrėžia, kad viena iš naujovių – net 5-ių metrų pramogų aikštelė vaikams, įsikūrusi po stogu, šalia vietos, kurioje šeimos pietauja. Tai patogu, mat užkandžiaujantys tėvai visada gali stebėti pramogaujančias atžalas.

Raubonių parkas

Visos šios pramogos – įeinančios į bilieto kainą. „Raubonių parko“ lankytojams nereikia papildomai mokėti nei už gyvūnų aplankymą, nei konkrečių pramogų ar karuselių lankymą. Svarbu tai, kad įsigijus bilietą į tam tikrą zoną – galima mėgautis visomis joje esančiomis pramogomis.


Pramogos, dėl kurių norisi sugrįžti

„Raubonių parkas“, įsikūręs patogioje susisiekimo vietoje šalia „Via Baltika“ automagistralės, nuo Vilniaus nutolęs 180 kilometrų ir tik 90 kilometrų nuo Rygos.

Viena iš labiausiai vertinamų siūlomų pramogų svečiams – Dinozaurų–drakonų ir milžiniškų vabalų parkas. Čia galima pamatyti daug natūralaus dydžio riaumojančių dinozaurų kopijų bei judančių drakonų, kurie nustebins savo neįprasta išvaizda.

Raubonių parkas

Dar viena išskirtinė vieta, kurią būtina aplankyti – gyvūnų parkas, kuriame gyvena daugiau nei 30 skirtingų rūšių gyvūnų. Čia galima sutikti mažytes voveraites ar gamtos karalių – liūtą, rudąsias meškas, pumas, elnius ir daugybę kitų. Laukiniai gyvūnai gyvena erdviuose aptvaruose, kurie atitinka Europos sąjungos reikalavimus. Kai kuriuos gyvūnus galima aplankyti specialiai įrengtuose aptvaruose ir iš arti su jais pabendrauti, juos paliesti, paglostyti. Gyvūnų parkas veikia jau daugiau nei 10 metų.

Taip pat, mėgstantiems ekstremalius pojūčius, verta neaplenkti Tarzano tako. Tai – vienintelis tokio tipo parkas, kur galėsite stebėti gyvūnų gyvenimą iš viršaus! Šis parkas tinka aktyvaus poilsio ištroškusiems lankytojams. Jame yra net 5-ios skirtingo sudėtingumo trasos, tad sau tinkančias pramogas pasirinks įvairaus amžiaus lankytojai.

Raubonių parkas

Lankytojus džiugina nuolat pildomas pramogų spektras: lazerių žaidimas („laser tag“), nauji batutai, mašinėlės smagiam pasivažinėjimui po parko aplinką.

Užsiėmimu tokia gausa, kad kiekvienas šeimos narys ras dėl ko čia grįžti dar ne vieną kartą.

Daugiau informacijos rasite čia.

Užsakymo nr.: PT_87296147