JURA Z10 yra pirmas pasaulyje automatinis kavos aparatas, leidžiantis mėgautis tiek karštais, tiek šaltais kavos gėrimais. Pastaruoju metu sencacija tapęs japoniškas šaltai plikomos kavos ruošimo būdas mus pasiekė amerikiečių baristų entuziazmo dėka.

Pirmas pasaulyje namų linijos kavos aparatas JURA Z10 šaltai plikytą kavą pagamins vienu mygtuko palietimu. Pažangaus plikymo proceso dėka šaltas vanduo impulsiniu būdu teka per sumaltą kavą suteikdamas jai gaivų, subalansuotą ir švelnų skonį. Tai ne jūsų atvėsusi rytinė kava ar kava atvėsinta ledo kubeliais – tai nauji gaivinantys potyriai.

Karštas vanduo išryškina kavos pupelėms būdingą kartumą, o šaltai plikyta kava nustebins daug švelnesniu skoniu.

Išskirtinis gaivumas ir daugybė pasirinkimo variantų

Ne tik šalta kava yra naujojo JURA Z10 naujienų arsenale. JURA inžinieriai sukūrė aštuntos kartos kavos plikymo mechanizmą kavos aparatui Z10. Unikali trimatė plikymo technologija užtikrina tolygų vandens tekėjimą per maltą kavą keliuose lygiuose, kurios dėka išgaunamas subalansuotas šaltų ir kaštų kavos gėrimų skonis ir aromatas.

Modernus dizainas

Naujasis modelis pelnė ne vieną dizaino apdovanojimą. 4,3 col. jutiklinis ekranas, „Blue Crystal“ valdymo ratukas ir išlenkta/išgaubta aliuminė priekinė panelė yra aukščiausios kokybės dizaino elementai. JURA siekia kurti kavos aparatus, kurių dizainas nepasentų ir išliktų modernus ilgus metus.Aukščiausios kokybės patvarios medžiagos ir maksimalus techninis tikslumas lemia nepriekaištingą kavos aparato veikimą per visą tarnavimo laiką.

Išmanusis įrenginys ir integruotas WiFi modulis

Nuo šiol JURA automatiniuose kavos aparatuose integruotas WiFi modulis, tad visas kavos aparato funkcijas galėsite valdyti išmaniuoju įrenginiu. Telefonu iš kito kambario paruoškite mėgstamo kavos gėrimo puodelį ar įjunkite kavos aparato valymo programą. Pavyzdžiui, jei turite išmanųjį laikrodį, Z10 sinchronizuosis su išmaniuoju įrenginiu ir informuos, kai į jį reikės įpilti vandens ar kavos pupelių.

Dar viena naujovė kavos aparatų pasaulyje unikalus malūnėlis, kuris greitai ir tiksliai nustato kavos pupelių malimo rupumą pagal jūsų pasirinktą kavos gėrimą. Išsaugokite savo mėgiamų kavos gėrimų malimo rupumą ir mėgaukitės tiek karštais tiek šaltais kavos gėrimais pagal jūsų skonį. Šalto plikymo kava, espresso ar juoda kava, mėgaukitės skirtingais skoniais.

Gaivinantys gėrimai vasaros terasoje

Šilti vasaros vakarai, ilgi ir jaukūs pokalbiai su draugais terasoje, kuriuos nustebinsite gaiviais ir vasariškais kavos kokteiliais pagardintais: ledo kubeliais, sultimis, toniku ar gazuotu vandeniu. Norite įdomiau, kitaip? Įpilkite mėgstamo sirupo, puoškite rozmarino šakele ar įmeskite griežinėlį apelsino.

Kiekvienas su Z10 paruoštas kavos gėrimas - tai tarytum tikras šedevras. Kad ir kokia įprasta kasdienių ritualų dalimi taptų mėgiami kavos gėrimai, pasididžiavimo jausmas tęsis ne vienus metus.

Susipažinkite su naujuoju JURA modeliu ČIA

Užsakymo nr.: PT_87281863