Darbų pasiūlymų meistrams sistema „PortalPRO“ skaičiuoja antrus veiklos metus, per kuriuos šios platformos pagalba meistrai visoje Lietuvoje jau įvykdė daugiau nei 53 tūkstančius darbų užsakymų.

Dabar „PortalPRO“ skelbia inicijuojantys projektą, kurio tikslas – suteikti pagalbą ir platesnes galimybes į darbo rinką grįžti vyresnio amžiaus gyventojams.

Šiuo metu šioje platformoje darbų užsakymų ieško per 700 įvairių specializacijų meistrų visoje Lietuvoje.

Nuo gegužės pabaigos „PortalPRO“ pradeda bendradarbiavimą su senjorus vienijančia organizacija „Susitikim, mieli senjorai“. Apjungus jėgas tikimasi paskatinti vyresnio amžiaus asmenis nebijoti naujų darbų pasiūlymų paieškos būdų, išnaudoti savo laisvalaikį, darant tai, ką geriausiai moki, bei užsidirbti.

„Prie „PortalPRO“ sistemos yra prisijungusių ir vyresnio amžiaus žmonių, kurie sėkmingai vykdo darbų užsakymus, pasižymi itin atsakingu požiūriu į savo veiklą, yra sukaupę reikalingos ir naudingos patirties bei džiaugiasi galėdami ją išnaudoti net ir sulaukę garbaus amžiaus. Visgi, pastebime, jog didelę dalį senjorų išmaniosios technologijos gąsdina, jie nepasitiki savo jėgomis ir, dėl pasaulyje naudojamų išmanių sprendimų, jaučiasi apriboti ir neįvertinti. „PortalPRO“ nori padėti sumažinti atskirtį tarp vyresnio amžiaus ir jaunesnių žmonių, suteikti jiems galimybes grįžti į darbo rinką bei papildomai užsidirbti“, – pasakoja „PortalPRO“ e-komercijos direktorius Eimantas Vadeika.

Organizacija „Susitikim, mieli senjorai“ savo veiklą pradėjo dar 2017-ais metais. Šis projektas vyresnio amžiaus gyventojus kviečia nemokamai prisijungti prie įvairių laisvalaikio praleidimo veiklų, taip pat rengia ir išmanizacijos užsiėmimus, kuriuose senjorai mokomi kasdienius reikalus spręsti išmaniųjų technologijų pagalba.

„Džiaugiamės galėdami pradėti tokią iniciatyvą, kuri atvers platesnes galimybes vyresnio amžiaus gyventojams. Manome, jog per dvejus veiklos metus „PortalPRO“ yra pakankamai užaugusi, platformoje vykdomi procesai patikrinti ir ištobulinti. Mūsų komanda yra pasirengusi senjorams sistemos pagalba ne tik suteikti darbų pasiūlymų, bet ir suteikti jiems visą reikalingą informaciją bei palaikymą“, – sako E. Vadeika.

Visi vyresnio amžiaus žmonės, panorę pasinaudoti „PortalPRO“ galimybėmis rasti darbų pasiūlymų aplink savo namus, bus asmeniškai supažindinami su platformos veikimo principais, jiems parengta išsami instrukcija, kaip registruotis „PortalPRO“ platformoje, teikiamos asmeninės konsultacijos bei ruošiami specialūs mokomųjų paskaitų ciklai.

„PortalPRO“ darbų pasiūlymų platformoje užsiregistravę įvairių specializacijų meistrai gali rasti elektros, santechnikos, bendrastatybinių ir valymo darbų pasiūlymų. Platformos atstovas taip pat išduoda, jog artimiausiu metu „PortalPRO“ sistemą papildys dar platesnis siūlomų darbų pasiūlymų sričių spektras.

Užsakymo nr.: PT_87281777