„Tik primenu, kad 100 colių yra 254 centimetrai, todėl tokios įstrižainės ekrane vaizdo yra tikrai daug, patikėkit. Maža to, tas vaizdas yra 4K raiškos, itin kontrastingas ir sodrus. Dar geriau, kad lazerinio televizoriaus ekranas yra pasyvus – tai reiškia, kad jis neskleidžia jokios spinduliuotės, nekaista ir yra toks pats saugus akims, kaip ir vaizdas pro langą. Iš esmės, tai ne tik naujas televizinės įrangos segmentas, tai nauja vaizdo patirtis namuose“, - sako „Hisense Baltic“ produktų vadovas Dmitrijus Tairovas.

Nors lazerinio televizoriaus idėja patentuota praėjusio amžiaus aštuntame dešimtmetyje, rinkoje pirmasis modelis pasirodė tik 2008 metais. Nepaisant puikių vertinimų, technologija pasirodė esanti itin komplikuota ir brangi, todėl naujas segmentas sunkiai skynėsi kelią į vartotojų namus. „Hisense Lazer TV“ serija gali pakeisti tendenciją visiems laikams.

„Hisense“ televizorius

Lazerinis televizorius nuo mums įprasto skiriasi tuo, kad jį sudaro dvi dalys – ekranas ir lazerinis projektorius, kuris nuo ekrano gali būti nutolęs iki 19 centimetrų. Projektorius yra sistemos smegenys ir akys, o ekranas tiesiog atspindi projektuojamą vaizdą.

„Hisense“ sukurtame projektoriuje „4K DLP Ultra-Short Throw Laser Smart Projector” sumontuotas ultratrumpujų impulsų lazeris „X-Fusion“, kurio spindulys per itin trumpo fokuso linzių sistemą nukreipiamas į milijonus besisukiojančių mikrometro storio veidrodžių. Veidrodžių sistemą valdo mikroprocesorius „4K DMD“. Projektorius televizoriaus ekrane sukuria 8,3 milijono pikselių visavertės 4K raiškos vaizdą.

Vaizdui paskaninti televizoriuje įdiegta 30 vatų galios garso sistema, su įdiegta erdvinio garso technologija „Dolby Atmos“.

„Hisense“ televizorius

Kaip ir kiti „Hisense” išmanieji televizoriai, šis gali būti kontroliuojamas balsu, bei turi įdiegtą „Hisense“ operacinę sistemą „VIDAA U4“ su daugeliu populiariausių programėlių - „Netflix“, „Disney+“, „YouTube“ ir t.t.

Šiuos „Hisense Lazer TV“ televizorius jau galite išbandyti, įvertinti ir, žinoma, įsigyti Avitelos parduotuvėje Kaune, Savanorių pr. 321.

Užsakymo nr.: PT_87254567