Šiandien išmanusis telefonas vaidina svarbų vaidmenį kiekvieno jauno žmogaus gyvenime. Jis ne tik tarnauja kaip ryšio priemonė, bet ir viename kompaktiškame įrenginyje talpina visą puokštę mums kasdien reikalingų funkcijų. Išmanusis telefonas atveria naujas galimybes mokytis, suteikia prieigą prie socialinių tinklų, leidžia apsipirkti internete, žiūrėti filmus, klausytis muzikos ir džiaugtis kokybiškomis nuotraukomis. Visa tai telpa „Samsung Galaxy A52“ telefone, kurį galima įsigyti už draugišką kainą – jis kainuoja vos 349 eurus.

Pateikiame tris priežastis, kodėl „Galaxy A“ serijos telefonai – neabejotini biudžetinės kainų kategorijos lyderiai.

1. Pažangus ekranas ir dailus dizainas

Ekranas visuomet buvo ta sritis, kurioje pigesni išmanieji nusileisdavo rinkos flagmanams, todėl kuriant naująją „Galaxy A“ seriją, ekranui buvo skiriamas ypač didelis dėmesys. Jis tapo kur kas šviesesnis, todėl sodriomis spalvomis ir ryškiu vaizdu vartotojai gali džiaugtis net ir būdami lauke, šviečiant stipriai saulės šviesai.

Samsung Galaxy A52

Kadangi pastaruoju metu daug laiko praleidžiame naršydami internete ir naudodamiesi įvairiomis programėlėmis, valdymo sklandumas tapo dideliu prioritetu. 90Hz atsinaujinimo dažnį suteikiantis „Galaxy A52“ ekranas leis lengviau ir sklandžiau peržiūrėti socialinių tinklų įrašus, o tam, kad nuo ilgo žiūrėjimo į ekraną nenuvargtų akys, šis modelis turi akių sveikatą tausojančią „Eye Comfort Shield“ fukciją.

Žinoma, dovana turi būti asmeniška ir įkvepianti, todėl „Samsung“ siūlo net keturias skirtingas korpuso spalvas – violetinę, juodą, baltą ir mėlyną. Aptakesnis dizainas, minimalistinis kamerų modulis bei kiti apgalvoti dizaino sprendimai leidžia telefonams atrodyti dailiau bei patogiau įsitaisyti vartotojo delne.

Naujas dizainas taip padeda geriau atlaikyti kasdienius išbandymus. „Galaxy A52“ yra vienas iš nedaugelio savo klasės telefonų, pasiekęs atsparumo vandeniui ir smūgiams IP67 standartą, puikiai apsaugantį įrenginį nuo vandens ir dulkių. Žinoma, nardymas naudojant telefoną nerekomenduojamas, tačiau įrenginys maždaug 30 minučių atlaikys vieno metro vandens gylį.

2. Dar universalesnė ir pajėgesnė kamera

„Galaxy A52“ siekia paneigti susiformavusį mitą, kad nebrangiu išmaniuoju telefonu neįmanoma užfiksuoti kokybiškų nuotraukų ar vaizdo įrašų. Patobulinta kamerų sistema suteiks ne tik kokybišką vaizdą, bet ir naujų fotografavimo galimybių.

64 MP raiškos kamera leis fiksuoti ryškius bei detalius kadrus, o „4K Video Snap“ funkcija padės jūsų norimus vaizdo įrašų momentus lengvai išsaugoti aukštos kokybės nuotraukose. Kad fotografuoti būtų dar paprasčiau, telefonas automatiškai parinks optimalius fotografavimo nustatymus 30-čiai nuotraukų kategorijų, tokių kaip maistas, kraštovaizdžiai ir naminiai gyvūnai.

Retai vidutinės klasės įrenginiuose sutinkamą optinio vaizdo stabilizavimo funkciją turėtų įvertinti gyvenantys aktyviai. Ji užtikrina, kad nuotraukos ar vaizdo įrašai nebus susilieję net tada, kai norėsite įamžinti vasaros žygį ar tiesiog bandysite stadione nufilmuoti įspūdingą kamuolio dėjimą į krepšį. Tamsoje vaizdo kokybę pagerinti padės kameros naktinis režimas, padėsiantis išgauti šviesią ir ryškią nuotrauką, kuria socialiniuose tinkluose galėsite nustebinti draugus.

Samsung Galaxy A52

3. Nuo gyvenimo būdo neatsiliekantis praktiškumas

Pastaraisiais metais išmaniajam telefonui tapus pagrindine darbo ir laisvalaikio priemone, vienu svarbiausių prioritetų tapo jo praktiškumas ir patikimumas. „Galaxy A52“ išmanusis telefonas šiuos lūkesčius pateisina pasiūlydamas įvairias premium klasei priskiriamas savybes, tokias kaip stereo garsiakalbiai ar iki 1 TB talpos kortele išplečiama vidinė atmintis.

Šiandien didžiulis nuotraukų ir vaizdo įrašų kiekis įrodo, kad išmaniojo telefono atminties talpa negali būti per didelė. Tad integruotą 128 arba 256 GB atmintį išplėtus iki 1 TB, galėsite išsaugoti net milijoną nuotraukų arba 250 valandų aukštos raiškos vaizdo įrašų!

Na, o tam, kad pačiu netinkamiausiu metu nereikėtų jaudintis dėl senkančios baterijos, „Samsung“ šiam telefonui parūpino 4500 mAh bateriją. Tai reiškia, kad žiūrėti serialus galėsite net 21 valandą be papildomo įkrovimo, o naudojantis telefonu pagrindinėms žinučių ir skambučių funkcijoms, jis tarnaus net keletą dienų. Įrenginį taip pat galite įkrauti belaidžiu būdu, o tai ypač patogu ne tik namuose ar mokslo įstaigoje, bet ir keliaujant automobiliu.

Užsakymo nr.: PT_87241337