Saulė vis labiau mus džiugina, kviečia leisti aktyviai laisvalaikį lauke. Tačiau, reikia nepamiršti, kad geros nuotaikos ir vitamino D šaltinis, gali būti ir labai pavojingas ne tik mūsų odai, bet ir akims. Nesaugant jų, ilgainiui gali išsivystyti lėtinės akių ligos. Netinkamai pasirinkti saulės akiniai gali ne tik neapsaugoti Jūsų akių nuo kenksmingų UV spindulių, bet net ir pakenkti. Į ką būtina atkreipti dėmesį:

• Ar saulės akiniai turi UV filtrą;
• Ar saulės akinai turi CE ženklinimą;
• Ar saulės akiniai atitinka EN ISO standartus;
• Ar nurodyta saulės akinių kategorija

Profesionalūs saulės akinių gamintojai išskiria 4 pagrindines saulės akinių filtrų kategorijas, kurios žymimos taip:

CAT. 0 – Skaidrūs, šviesūs lęšiai. Tokios kategorijos lęšių, saulės šviesos pralaidumas siekia 80%-100%.

CAT. 1 - lengvai tonuoti lęšiai, tinka debesuotiems orams. Saulės šviesos pralaidumas 43% - 80%.

CAT. 2 – saulės akiniai, skirti dėvėti saulėtomis dienomis, kai saulė nėra itin ryški. Saulės šviesos pralaidumas 18% - 43%.

CAT. 3 – tinkamiausia kategorija atostogoms, esant ryškiai saulei, užsiimant vandens sportu, poilsiaujant paplūdimyje. Saulės šviesos pralaidumas 8% - 18%.

CAT. 4 – labai tamsūs lęšiai. Praleidžia tik 3%- 8% saulės šviesos. Dėmesio – šios kategorijos akiniai netinka vairavimui!

PREMIUM medžiagos už prieinamą kainą:

INVU prekinio ženklo saulės akinių teikiamos didžiausios naudos yra:
• Išskirtinė optika ir skaidrumas,
• ypatingas atsparumas dūžiams ir subraižymams, ilgai išliekantis estetinis vaizdas;
• 100% žalingų UV spindulių blokavimas;
• ULTRA poliarizacija;
• geresnis spalvų suvokimas, nes ultra poliarizuoti akinių lęšiai neužtemdo spalvų, tačiau blokuoja horizontalius atspindžius, todėl spalvas matysite itin aiškiai.
• INVU siekia, kad Inovatyvūs, Nauji, Vertingi ir Unikalūs inžineriniai sprendimai būtų prieinami už teisingą kainą visiems.

INVU nuotr.

INVU pasižymi atidumu detalėms, todėl apgalvojo, turbūt, visus gyvenimo atvejus ir poliarizuotus akinius gali pasiūlyti visiems šeimos nariams, pagal jų gyvenimo būdą bei aktyvumą.

Spalvingi, hipoalerginiai, lankstūs ir saugūs saulės akiniai vaikams.

Klasikiniai vyriški ir moteriški modeliai.

INVU nuotr.

„Active“ linija skirta sporto mėgėjams: Neskęstantys, poliarizuoti skirti vandens sportui, žvejybai.

Sportinio stiliaus pritaikyti dviratininkams, bėgikams.

Akinių spendimai – korekciniai akiniai su klipsu nuo saulės; specialūs saulės akiniai dėvimi ant Jūsų akinių rėmelių, sportinius akinius taip pat galima rinktis su dioptrijomis.

INVU LIETUVOJE

Naujausi optikos pramonės pasiekimai, investicijos į medžiagų naujoves ir stilingas dizainas yra šveicarų įmonės INVU SWISS EYEWEAR GROUP išskirtinis bruožas. Šių ultra poliarizuotų akinių nuo saulės kainos svyruoti gali dėl pasirinktos akinių lęšių medžiagos: nuo premium iki mineralinio stiklo. Daugiau informacijos suteiks optikų specialistai, kurie patars kaip išsirinkti akinius Jūsų aktyviam laisvalaikiui ar kitiems individualiems poreikiams.

Optikų sąrašą, kur galite įsigyti šiuos, technologijų inovacijomis kurtus, akinius savo mieste bei dalį modelių, rasite nuorodoje www.invu.lt.

Užsakymo nr.: PT_87191887