„Bloodshot“


Po susišaudymo Rėjų atgaivina mokslininkų komanda, suteikianti jam antžmogiškų galių. Jo kraujyje gyvenanti nanotechnologijų armija pavertė jį nesustabdoma jėga. Dabar Rėjus stipresnis nei bet kada anksčiau ir gali akimirksniu save pagydyti. Tačiau, kai įmonė nusprendžia manipuliuoti jo protu ir prisiminimais, Garisonas turi imtis beviltiškos misijos, kad sužinotų, kas yra tiesa, o kas – melas.

„Pašėlę vyrukai amžiams“ (Bad boys for life)


Meksikos narkotikų barono žmona ir sūnus imasi vykdyti keršto planą. Jie siekia surasti ir nužudyti visus, kurie prisidėjo prie vyro sulaikymo ir teismo. Šiame sąraše atsiduria ir Majamio detektyvas Maikas Loris. Po sužeidimo Maikas susivienija su partneriu Markusu Burnetu ir stengiasi sutriuškinti negailestingą Armando Armasą. Senosios policijos mokyklos atstovai turi išmokti sutarti su naujaisiais kolegomis, jei nori sužlugdyti narkotikų kartelį, kuris kelia grėsmę jų gyvybei.

„Čarlio angelai“ (Charlie’s angels)


Dabar „Angelų“ komandos veikia visame pasaulyje. Jose įdarbinamos protingiausios, drąsiausios ir labiausiai ištreniruotos moterys, kurios visuomet pasiruošusios pačioms sunkiausioms užduotims. Elena Houghlin – „Calisto“ mokslininkė, inžinierė ir išradėja. „Calisto“ yra tvarus energijos šaltinis, kuris iš esmės pakeis tai, kaip žmonės naudoja energiją. Tačiau kai pažangiausios technologijos pakliūva į netinkamas rankas, Elenai tenka ieškoti pagalbos Townsendo agentūroje. Džeinė, Sabina ir naujai įdarbinta Elena privalo atgauti „Calisto“, kol jis netapo masinio naikinimo ginklu.

„Džiumandži: kitas lygis“ (Jumanji the next level)


Spenseris vėl įtraukiamas į paslaptingąjį Džiumandžį pasaulį. Jo draugai Marta, Fridžas ir Betanė leidžiasi į gelbėjimo operaciją. Tačiau niekas nėra taip, kaip jie tikėjosi. Dabar bičiuliai turi ne tik išsiaiškinti pasikeitusias žaidimo taisykles, bet ir įveikti dar pavojingesnes ir sudėtingesnes kliūtis.

„Adamsų šeimynėlė“ (The Addams Family)


Animacinė pasaka apie labiausiai pašėlusią šeimą. Paslaptingos ir bauginančios Adamsų šeimynėlės nariai: Gomesas, Mirtišė, Pūgžlys, Trečiadienė, dėdė Pūlinys ir močiutė ruošiasi dar šiurpesnių giminaičių vizitui. Tačiau netrukus į paviršių iškyla daugiau papildomų problemų, nes klastinga televizijos realybės šou vedėja supranta, kad Adamsų vila trukdo jai parduoti kaimynystėje stovinčius namus.

www.viaplay.lt

Užsakymo nr.: PT_87173161