Tvirtas monolitinis namas statomas iš kokybiškų medžiagų, jo fasadą dengs ilgaamžės aliuminio kompozito apdailos plokštės, klinkerio ir akmens masės plytelės. Kiekvienas butas turi erdvų balkoną, o antro aukšto trys butai – ypatingai dideles terasas.

Buto dydis – pagal poreikį

Nuo 1 iki 4 kambarių 38–78 kv. m butai parduodami su pilna daline apdaila: bus pastatytos pertvaros, išvedžiota elektra, atvesti vandens ir kanalizacijos įvadai, įrengta individuali rekuperacinė sistema su valdymu kiekviename kambaryje, sumontuotos įėjimo į butą šarvuotos dviejų spynų durys. Butai kainuoja nuo 74 tūkst. eurų.

Automobilių parkavimo vietos įrengiamos ir po namu – požeminės, ir šalia namo. Požeminėje aikštelėje taip pat įrengiamos ir bendros dviračių saugojimo vietos. Gyventojai gali įsigyti sandėliuką.

Sky Home

Namas bus pastatytas su įrengta J. Rutkausko gatvės dalimi. Ant namo stogo įrengta saulės elektrinė padengs apie 70 proc. bendrųjų patalpų ir kiemo apšvietimo elektros poreikių.

Šalia namo, aptvertoje teritorijoje, įrengiamos vaikų žaidimo ir sporto aikštelės. „Sky Home“ plėtotojas „Infra Group“ priešais namą finansuoja būsimo parko projekto rengimą. 2022–2023 m. Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyva bus įrengtas nedidelis parkas, kuriame laisvalaikį galės leisti „Sky Home“ ir aplinkinių namų gyventojai. Parke bus įrengti takeliai pasivaikščiojimui, treniruokliai, suoliukai, šunų vedžiojimo aikštelė.

Sky Home

Vieta, vieta ir dar kartą – vieta

„Sky Home“ Viršuliškėse bus baigti statyti kitų metų ketvirtą ketvirtį. Namas yra ypač patogioje vietoje – aplinkui daug mokyklų, vaikų darželių, vaikų laisvalaikio klubų. Be to, iš čia greitai pasiekiamas bet kuris Vilniaus rajonas, nes už kelių šimtų metrų sostinės Vakarinis aplinkkelis, Pilaitės ir Laisvės prospektai, T. Narbuto gatvė, visuomeninio transporto stotelės.

Sky Home

„Pasirinkome šį rajoną dėl neišnaudoto jo potencialo. Kurį laiką Viršuliškės buvo neįvertintos, tačiau dabar čia lieka vis mažiau laisvų plotų statybai, nes šis rajonas tapo patrauklus gyvenimui, ypač šeimoms su vaikais ir siekiantiems nenutolti nuo didmiesčio teikiamų privalumų. Aplink esantys vaikų darželiai, mokyklos, klubai, prekybos bei laisvalaikio praleidimo centrai, taip pat puikiai išvystytas susiekimas su miesto centru ar kitais rajonais traukia pirkėjus rinktis Viršuliškes. Pirkėjai, ieškantys nekilnojamojo turto investicijai, taip at turėtų atkreipti dėmesį į šį projektą, nes, apsistačius aplinkiniams sklypams, būsto vertė ateityje kils. Absoliutinė turto kaina gerokai mažesnė, nei arčiau centro esančiuose rajonuose, tačiau nuomos pajamos žymiai nesiskirs“, – pasakoja projektą plėtojančios bendrovės „Infra Group“ pardavimų vadovas Mantas Mikša.

Netoli nuo „Sky Home“ jau veikia laisvalaikio ir pramogų centras šeimai „Moon Play“, greito maisto restoranas „Mcdonald‘s“, kyla didelis laisvalaikio ir išparduotuvių prekybos centras „Vilnius Outlet“.

„Sky Home“ stato bendrovė „Infra Būstas“, kuri priklauso nuo 2003 m. nekilnojamojo turto projektus vystančiai „Infra Group“. Grupės specialistai yra sukaupę didelę patirtį vystant šiuolaikiškus išskirtinius gyvenamuosius daugiabučius namus ir kitus objektus.

Išsirinkti savo svajonių būstą ir išsamiau susipažinti su savo būsimais namais „Sky Home“ galima tinklapyje https://www.skyhome.lt/.

Užsakymo nr.: PT_87171023