Odos problemos prasideda nuo netinkamai parinktų kosmetikos priemonių

Gydytoja kosmetologė L. Gruničeva atkreipia dėmesį, kad dauguma žmonių susiduria su įvairiomis odos problemomis, tačiau dažnu atveju dėl to kaltinti galime tik patys save: netinkamai parinktos odos priežiūros priemonės įsuka mus į užburtą nesibaigiančių problemų ratą.

„Jei žiemą oda labiau šerpetoja, tai dar nereiškia, kad ji yra sausa. Galbūt, tai yra natūrali odos reakcija į aplinkos poveikį. Lygiai tas pats galioja ir vasaros metu, kuomet dėl padidėjusio prakaitavimo ir suaktyvėjusios riebalinių liaukų veiklos oda tampa riebesnė, dažniau blizga. Tokiais atvejais labai svarbu atskirti, kas yra odos tipas, o kas – odos būklė, – sako gydytoja kosmetologė L. Gruničeva. – Netinkamai pasirinkus priemones, patys sau sukuriame papildomas problemas: stengdamiesi sukontroliuoti riebalines liaukas, odą „perdžioviname“, tuomet puolame ją intensyviai maitinti, nors to daryti nereikėtų, nes ant odos susidaro riebalų perteklius. Reikėtų suprasti, kad kosmetologija – tai medicina, tad ir veido odos priežiūrą reikėtų patikėti profesionalams, kurie, nustatę odos tipą ir įvertinę esamą būklę, parinks tinkamas kosmetikos priemones.“

Dermia Solution

Profesionali odos priežiūra tiek kosmetologo kabinete, tiek namuose

Kaip pastebi gydytoja L. Gruničeva, rūpinantis savo oda, labai svarbu išlaikyti tęstinumą – ne tik reguliariai lankytis pas profesionalus ir puoselėti odą kosmetologinėmis procedūromis, bet ir tęsti teisingą odos priežiūrą namuose.

„Žinoma, reikia įsivertinti tai, kad profesionalaus kosmetologo atliekamos procedūros gali turėti didesnį poveikį, nes specialių neinvazinių procedūrų metu veiklieji kosmetikos priemonių ingredientai gali lengviau įsiskverbti į odą, daryti jai didesnį poveikį. Tačiau tai nereiškia, kad vien to pakanka – rūpintis savo oda turime ir namuose. Taip užtikrinsite geriausią efektą ir greičiau pasieksite norimus rezultatus“, – sako gydytoja.

Dermia Solution

Į Lietuvą neseniai atkeliavusio tarptautinio prekinio ženklo „Dermia Solution“ kosmetikos priemonių ir neinvazinių procedūrų sistema sukurta taip, kad ją galėtų naudoti tiek profesionalūs kosmetologai, tiek savo oda besirūpinantys klientai namuose. Taikydami profesionalius odos tipo analizės metodus, grožio specialistai nustato klientės odos faktorių ir parenka tinkamiausias procedūras, kurių metu naudojamos odą puoselėjančios medžiagos. Jų poveikį dar labiau sustiprina neinvazinės technologijos, kurios padeda odai įsisavinti veikliąsias medžiagas ir švelniai stimuliuoja natūralias atkuriamąsias funkcijas. Todėl priemonių poveikis juntamas iš karto ir išlieka ilgą laiką.

„Steriliu vienkartiniu aplikatoriumi atliekama švelnaus poveikio poliabrazija, kuri padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, stimuliuoja odą ir žadina jos mikroapytaką. Taip oda paruošiama mikroaktyvinimo procedūrai, kuri yra puiki injekcijų ar mezoterapijos alternatyva. Atliekant šią procedūrą, viršutinis epidermio sluoksnis atveriamas švelniai ir neskausmingai, veikliosios medžiagos į odą patenka akimirksniu, o poveikis yra maksimalus“, – apie neinvazines odą puoselėjančias „Dermia Solution“ procedūras pasakoja gydytoja.

Dermia Solution

„Po profesionalių procedūrų klientės namuose gali naudoti kosmetologo parinktą kasdienės odos priežiūros sistemą, padėsiančią išsaugoti pasiektus rezultatus. Visi pagrindiniai „Dermia Solution“ produktai savo sudėtyje turi odą raminančių, jos jautrumą mažinančių, ingredientų, kurie neslopina imuninės sistemos, o padeda odai atsistatyti. Tai – aktyvų, tačiau švelnų poveikį turinčios priemonės.“

Kaip išsirinkti tinkamas odos priežiūros priemones

Įprasta manyti, kad grožio priemones pirmiausia reikėtų rinktis pagal savo amžių, tačiau gydytoja L. Gruničeva pastebi – tos pačios problemos gali būti aktualios skirtingo amžiaus grupėms, tad renkantis kosmetikos priemones, reikėtų koncentruotis į problemą, kurią norima spręsti.

Dermia Solution

„Amžius – labai specifinis klausimas, juk aknė gali kankinti tiek paauglystėje, tiek vėlesniame amžiuje, kai organizme mažėja estrogenų ir daugėja vyriškų hormonų. Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie kitas odos problemas: pigmentaciją, raukšlių susidarymą, odos elastingumą.

Kitas dalykas – tai visapusiškumas. Juk dažnu atveju norime ne tik išspręsti konkrečią odos problemą, bet ir tuo pačiu puoselėti odos grožį ir jaunystę, prevenciškai saugoti odą nuo raukšlių susidarymo. Tuo ir ypatingos visos „Dermia Soliution“ priemonių linijos – jose yra ingredientų, kurie padeda spręsti konkrečią problemą ir tuo pačiu veikia prieš odos senėjimą“, – pasakoja kosmetologė.

Paklausta, kokias odos priežiūros priemones būtina turėti savo namuose, gydytoja tikina: nukrauti kosmetikos lentynėlės begale produktų nėra prasmės, nes kasdienei odos priežiūrai pakanka vos kelių svarbiausių priemonių.

Dermia Solution

„Veido odos priežiūra prasideda nuo tinkamo odos valymo, tad svarbiausia priemonė yra pienelis ar prausiklis, kurį reikėtų pasirinkti, atsižvelgiant į savo odos tipą. Net jeigu makiažo nenaudojate, odą vis tiek būtina valyti kiekvieną vakarą. O ar tą pačią procedūrą kartoti rytais, priklauso nuo aplinkybių: jei oda sveika, neatliekate gydomojo pobūdžio procedūrų, reikalaujančių intensyvesnės odos priežiūros – tuomet ryte veidą pakaks nuprausti vandeniu. Tačiau jei po nakties oda susiriebaluoja, pradeda blizgėti, kosmetikos priemonėmis galima ją pavalyti ir ryte, – pasakoja kosmetologė L. Gruničeva. – Kitas svarbus dalykas – bent kartą per savaitę odą nušveisti, padėti jai pašalinti negyvas odos ląsteles. Šiuo atveju svarbu nepamiršti, kad kas per daug – tas nesveika. Rezultatams pasiekti vieno karto per savaitę tikrai pakaks.“

Papildomai odos grožiui puoselėti gydytoja rekomenduoja atkreipti dėmesį į tris skirtingus produktus – serumą, kremą ir patentuotą busterį – kurie veido odą veiks keliomis kryptimis: atkurs odos lipidų sluoksnį, stiprins natūralų apsauginį odos sluoksnį ir drėkins, stangrins veido odą.

„Serumas visuomet yra labiau koncentruotas produktas, savo sudėtyje turintis didesnį kiekį aktyviųjų ingredientų, įsiskverbiančių į gilesnius odos sluoksnius ir paskatinančių odą aktyviau dirbti. Tuo tarpu kremas veikia paviršinius odos sluoksnius, sukuria odos apsaugą. Taigi, naudodami ir serumą, ir kremą vienu metu, aprūpinsite odą reikalingais ingredientais ir tuo pačiu stiprinsite apsauginį odos sluoksnį“, – pataria gydytoja kosmetologė.

Dermia Solution

Besirūpinantiems savo oda gydytoja rekomenduoja išbandyti ir naujovę kosmetikos rinkoje – kompanijos „Dermia Solution“ patentuotą odą prisotinančią busterių sistemą – specialius preparatus, kurių sudedamosios dalys susijungia į mažas ištisinių atomiškai subalansuotų molekulių santalkas, keliaujančias į gilesnius odos sluoksnius ir padedančias kovoti su skirtingomis odos problemomis.

Dermia Solution

„Tai odą itin aktyviai veikiančios emulsijos, kurias galima saugiai naudoti ir namuose. „Dermia Solution“ busterių sistema padeda spręsti svarbiausias odos problemas – padidėjusią pigmentaciją, odos uždegimus ir raukšlelių atsiradimą. Tad kurį busterį pasirinkti, priklauso nuo jūsų odos būklės, – pataria kosmetologė L. Gruničeva. – Patentuotos „Brightening Booster“ procedūros slopina perteklinę melanino gamybą, atkuria odos švytėjimą ir užtikrina drėkinimą. „Purifying Booster“ linija mažina uždegimus ir slopina aknės, rozacijos bei kitas paūmėjusias odos problemas, padeda suvaldyti probleminės, dirglios odos būklę. „Rejuvenation Booster“ linija mažina mimikos ir kitas raukšles bei palaiko sveikos odos funkcijas, intensyviai drėkina, ramina ir suteikia odai putlumo.“

Oficialus DERMIA SOLUTION atstovas Lietuvoje UAB „Grožio galia“
Vasario 16-osios g. 2 / Goštauto g. 4, Vilnius
Tel.: 8 666 555 72, 8 612 515 10
El.paštas: didmena@sothys.lt
FB | IG Dermia Solution Lietuva

Užsakymo nr.: PT_87126097