Tai reiškia, kad alkoholio troškimas, nors ir patologinis, yra toks pat organizmo poreikis, kaip ir, pavyzdžiui, vandens, maisto, gryno oro, judėjimo, sekso, darbo, poilsio, miego ir kt. poreikiai. Būtent todėl priklausomas nuo alkoholio asmuo nebegali alkoholio poreikio kontroliuoti savo valia.

Kas iš tikrųjų yra pagirios ir kodėl alkoholikai pagiriojasi?

Cheminiai alkoholio junginiai sukelia nervinės sistemos sutrikimus, todėl alkoholikui kyla stiprus poreikis gauti vis didesnes alkoholio dozes, kad pasijustų taip pat gerai.

Pagirios, arba fiziškai ir emociškai bloga savijauta po alkoholio vartojimo, iš esmės yra sunkus organizmo apsinuodijimas alkoholiu ir acetaldehidu, kurie apnuodija visą organizmą. Tai reiškia, kad pagirios alkoholikui yra ne kas kita, kaip toksiškas organizmo apsinuodijimas etilo spirito tarpiniais produktais ir laimės hormonų deficito sukelti panikos priepuoliai, paranoja ir bloga nuotaika.

Pagiriodamasis nuo alkoholio priklausomas asmuo dėl organizmo medžiagų apykaitos kaip anesteziją gauna naują heroiną ir morfijų primenančią narkotikų dozę. Žmogus ima jaustis daug geriau tiek fiziškai, tiek emociškai nepaisant to, kad savo organizmą vėl užpildo nauja, į acetoną panašios medžiagos acetaldehido doze ir tęsia nuodijimąsi, kuris veda prie naujų pagirių ir nesibaigiančių kančių.

Prasideda girtuokliavimas. Tai pradinė priklausomybės stadija, kai priklausomas asmuo tvirtina, kad alkoholis jam nepavojingas, be šampano nėra atsipalaidavimo ir t. t. Tačiau po kurio laiko be alkoholio nėra nei poilsio, nei darbo. Priklausomybė nuo alkoholio pašalina pasirinkimą norėti negerti.

Taip pat, kuo daugiau ir dažniau vartojamas alkoholis, tuo kepenys lėčiau skaido alkoholį ir žmogus iš esmės yra nuolat veikiamas toksiškos acetaldehido įtakos ir yra nuolat įkaušęs.

Alkoholiką etilo spirito skilimo medžiagų apykaita veikia kitaip nei sveiką žmogų, todėl alkoholizmas yra fizinis specifinis medžiagų apykaitos sutrikimas, sugriaunantis tiek fiziškai, tiek dvasiškai.

Žmogaus organizme nėra nė vieno organo, kurio neveiktų naikinanti alkoholio įtaka.

Kaip nutraukti girtuokliavimą ir jaustis geriau

Priklausomam nuo alkoholio žmogui labai sunku nutraukti girtuokliavimą savo jėgomis. Sunkiais atvejais būtina konsultuotis su gydytoju narkologu, nes alkoholizmas kaip liga yra labai sudėtinga ir specifinė.

Deja, didžiausia alkoholizmo gydymo problema yra ligonio nenoras pripažinti problemos sau ir kitiems bei ieškoti specialistų, galinčių padėti.

Kaip padeda FACCEX

Gyvenimas be alkoholio nuo jo priklausomam žmogui yra kančia, todėl, siekiant palengvinti blaivumą, ypač pradžioje, bendradarbiaujant su Latvijos organinės sintezės institutu (Latvijas Organiskās sintēzes institūts), vadovaujamu mokslininko, profesoriaus Ivaro Kalvinio (Ivars Kalviņš), sukurtas natūralus augalinės kilmės preparatas FACCEX, skirtas padėti alkoholizmu sergantiems žmonėms. Preparatas sukurtas siekiant padrąsinti žmogų tolesnei kovai su žalingu įpročiu, paskatinti organizmo atsinaujinimą, gerą savijautą, mažinti potraukį alkoholiui, skatinti motyvaciją gyventi sveikai ir blaiviai, nepiktnaudžiaujant alkoholiu.

Siekiant palaikyti alkoholikų sveikimą tiek fiziškai, tiek dvasiškai, preparato FACCEX sudėtyje yra aktyviųjų medžiagų, skatinančių galvos smegenų ląstelių funkcionavimą, nervinės sistemos ir katecholamino laimės atlyginimo sistemos veiklą. FACCEX yra tarsi pagalbos ramstis kovoje su alkoholizmu.

Tyrimai rodo, kad vartodami FACCEX žmonės tampa ramesni, sumažėja nerimas, pagerėja miegas, kartu pastebima geresnė fizinė savijauta, vyrams pagerėja seksualinė funkcija.

Dvasinės ir fizinės sveikatos kontekste svarbu atkreipti dėmesį į FACCEX sudėtyje esantį ekdisteroną, kurio yra rapontiko šaknyse. Jis liaudyje pažįstamas iš posakio, kad ją vartojantis žmogus „pasveiksta nuo keturiolikos ligų ir pripildo save jaunystės“. Tuo tarpu reiši grybo ekstraktas skatina kepenų veiklą ir pastebimai gerina savijautą.

Pagirių, pervargimo, vegetacinės distonijos ir stresinių situacijų atveju nebūtina vartoti viso preparato FACCEX kurso, galima atsižvelgti į individualią savijautą. Gausiai vartojant alkoholį patariama preparatą vartoti 27 dienas rytais ir vakarais.

• Sukurtas mokslininkų
• Narkologų pripažintas
• Sukurtas ir pagamintas Latvijoje
• 100 % natūralus
• Nesukelia priklausomybės
• Nėra medikamentas ir receptas nėra būtinas

FACCEX – ir protas šypsosi!


Kas yra alkoholizmas – daugiau: https://int.faccex.com/home/top

Preparatą galima įsigyti https://int.faccex.com/home/top

NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE

MAISTO PAPILDAS. MAISTO PAPILDAI NEATSTOJA VISAVERTĖS IR SUBALANSUOTOS MITYBOS.

Užsakymo nr.: PT_87116379

Dalintis
Nuomonės