Bendrovė ASUS žaidimams skirtų kompiuterių seriją ROG sukūrė seniai ir sėkmingai ją tobulina. Būtent šie kompiuteriai išsiskiria ne tik didžiausiu galingumu, bet ir originaliais konstrukcijos sprendimais bei išraiškingu, dėmesį traukiančiu dizainu. Kuo net šitoje kompiuterių grupėje ypatingas „ROG Strix Scar 17 G733“?

Visų pirma tai šiuo metu galingiausias nešiojamasis kompiuteris iš visų, sukurtų ASUS. Jame gali būti įrengta vaizdo plokštė „GeForce RTX 3080“ (garantuojanti aukščiausios kokybės vaizdą), AMD procesorius su neblokuotu dažnių keitikliu ir sparčiosios DDR4-3200 atminties (iki 64 GB) sistema.

Antra, ASUS pasirūpino, kad „ROG Strix Scar 17 G733“ atspindėtų kiekvieno žaidėjo individualumą. Kad ir kur būtumėte su savo kompiuteriu – tarp kitų kibernetinio sporto turnyro žaidėjų, mokykloje ar biure, kompiuterio dizaino elementai papildys Jūsų sportinį įvaizdį. Dekoratyviniai „Armor Caps“ prekės ženklai, klaviatūros foninio apšvietimo ir kito apšvietimo parinktys suteikia daug individualaus pasirinkimo galimybių. Be to, yra dar vienas neįprastas, labai įspūdingas sprendimas – nešiojamojo kompiuterio klaviatūros paviršius pusiau permatomas.

ASUS nuotr.

Trečia, kompiuteris „ROG Strix Scar 17 G733“ sukurtas ne tik žaidimams, bet ir rimtam darbui. Didelis ekranas suteikia galimybę patogiai naudotis mokantis ar dirbant su grafika, vaizdo įrašais, o kompiuterio svoris – tik 2,7 kg. Taip užtikrinamos visos mobilumo galimybės, nesumažinant produktyvumo.

Kas viduje?

Vaizdo plokštė. „GeForce RTX 30“ (30 kompiuterių serijos) vaizdo plokštė pritaikyta žaidimams ir suteikia tiesiog neįtikėtinas technines galimybes. Esant šiai plokštei, gali būti įdiegta spindulių sekimo tikruoju laiku ir kt. pažangios dirbtinio intelekto technologijos.

Ekranas. Yra du variantai: FHD ekranas (geriausias, koks įmanomas, 360 Hz atnaujinimo dažnis ir 3 ms atsako laikas) tinka kibersporto varžyboms; jeigu jums reikia detalesnio vaizdo, rinkitės ekraną, kurio raiškos tipas – WQHD. Šiame ekrane rodomas turinys taip pat greitai atsinaujina, bet perteikiama daugiau atspalvių.

ASUS nuotr.

Klaviatūra. Klaviatūra yra mechaninė-optinė, klavišų veikimas – praktiškai momentinis. Be to, klaviatūros konstrukcija labai patvari (numatyta 100 milijonų paspaudimų), o dėl gilesnio klavišų įspaudimo ir išlenkto klavišų paviršiaus itin patogu juos spaudyti. Klaviatūros foninį apšvietimą galima nustatyti taip, kad išsiskirtų svarbiausi klavišai.

Ir dar kai kas

Garsas. Keturių dinamikos tipų akustinė sistema, galimas penkių 5.1.2 kanalų garso efektas, pagrįstas technologija „Dolby Atmos“. Balso ryšio kokybei pagerinti naudojama pažangi dvejopa triukšmo slopinimo technologija.

ASUS nuotr.

Greitas belaidis internetas. Nešiojamajame kompiuteryje sumontuotas 6-os kartos (greito duomenų perdavimo) belaidžio ryšio adapterio modulis 802.11ax. Jis užtikrina didelę ryšio spartą su minimalia delsa – tai labai svarbu internetiniams žaidimams. Technologija „ROG RangeBoost“ padidina belaidžio ryšio srities aprėptį iki 30 % ir belaidžio signalo stabilumą.

Įkrovimas. Šiuolaikiniams žaidimams reikia daug kompiuterio išteklių. Dėl galingos kompiuterio „ROG Strix Scar 17 G733“ baterijos juo galima žaisti nekraunant kelias valandas. Jeigu žiūrėsite vaizdo įrašus, gamintojas nurodo, kad baterija laikys net iki 11 valandų. Įkrauti nešiojamąjį kompiuterį galima prijungus ne tik prie elektros tinklo, bet ir prie išorinės baterijos, naudojant USB-C jungtį.

ASUS nuotr.

Raktas „Keystone II“. Naujasis savininkas kartu su nešiojamuoju kompiuteriu gauna saugos sistemos, kurioje naudojama NFC sąsaja, raktą „Keystone II“. Kai raktas įdedamas į specialų lizdą, automatiškai prisijungiama prie naudotojo paskyros, nuostatų, paleidžiamos tam tikros programos, suteikiama prieiga prie slapto disko, skirto konfidencialiems failams saugoti, ir pan.

Sąsajos. Vienas C tipo USB 3.2 ir trys A tipo USB 3.2 „Gen1“ prievadai, taip pat HDMI jungties versija 2.0b, skirta 4K (60 Hz) vaizdo formatui apdoroti perduodant į išorinį monitorių arba televizorių. Kad kabeliai nesipainiotų po ran

Užsakymo nr.: PT_87104937