Malonus atotrūkis nuo kasdienybės

Atradę tikrą atsipalaidavimą ne tik sulėtiname greitą gyvenimo tempą, nurimstame, apsivalome, įsiklausome į save, bet ir pasisemiame įkvėpimo naujiems sumanymams, kūrybai. Viešnagė „Vilnius Grand Resort” pramogų ir laisvalaikio komplekse bei „The V SPA & Wellness“ Spa ir sveikatingumo centre, sujungiančiame vakarų ir rytų medicinos praktikas – puiki galimybė atsipalaiduoti ir subalansuoti savo vidines mintis ir kūno sveikatą. Todėl ne šiaip sau Spa centras atnaujina darbą ir savo klientus pasitinka šūkiu „Balance your mind“ (Subalansuokite savo mintis!).

Balansą, harmoniją ir ramybę šioje kurortinėje vietoje galima rasti atvykus tiek su šeimos nariais, tiek vieniems – čia siūlomi paslaugų paketai („Mano laikas“, „Romantiškas poilsis“ ir kt.) su individualiai pasirenkamomis procedūromis. Asmeniniai kūno ir veido masažai – tai prisilietimų terapija, kurios metu pagaliau nurims įkaitęs protas, neramios mintys ir išgaruos nuovargis. Kūnas atsipalaiduos nuo pat galvos srities iki pėdų, tad dar ilgai po masažo jausimės žvalūs ir išgyvensime energijos pliūpsnį.

Vilnius Grand Resort

Išskirtinės poilsio akimirkos gali dvelkti pavasariu, nepriklausomai nuo atšalusių orų ar įsisiautėjusių oro stichijų – ramybės ir palaimos oazę galima atrasti pasirinkus naują paketą dviems „Pavasario atgaiva“, leidžiantį pasimėgauti dviem pasirinktomis procedūromis, nakvyne „Deluxe“ kategorijos kambaryje, pirtimis, baseinu ir gardžiais pusryčiais. Kūnas ir mintys išgyvens tą nubudimą, kurį kasmet išgyvena gamta, išbandžius visame pasaulyje jau spėjusią išpopuliarėti plūdriavimo terapiją kapsulėje ar kitas sveikatinimo ir grožio procedūras. Labai tikėtina, kad atgavus jėgas nejučia kils ūpas nueiti ir į golfo pamoką ar tiesiog užsisakyti romantišką vakarienę tiesiai į viešbučio kambarį.

Vilnius Grand Resort

Vandens malonumai privačioje erdvėje

Nors valdžia ir atlaisvina tam tikrus draudimus ir uždega žalią šviesą baseinams ir pirtims, Sps centras orientuojasi ne į masiškumą, o į centro svečią. Tai reiškia, kad baseinu, sūkurine vonia ir nuostabiais gamtos vaizdais pro langus galima džiaugtis neblaškomiems aplinkinių – individualiai su šeima ar vieniems patiems.

Vilnius Grand Resort

Buvimas vandenyje pravartus psichinei sveikatai – plaukiojant atsikratoma nemalonių minčių, tad ši veikla ypač tinka streso prevencijai. Apsilankę SPA centre ir panirę į maloniai pulsuojantį baseino vandenį neabejotinai suvoksime, kad gyvenimas yra gražus – vanduo neįtikėtinai atpalaiduoja, ramina, atstato jėgas ir nuteikia optimistiškai. O kur dar SPA restoranas su nuostabia terasa ir panaroma į viešbučio vidinį kiemą...

Vilnius Grand Resort

Įprasmina individualius poreikius

„Vilnius Grand Resort” atranda pačių įvairiausių poreikių žmonės – visi paslaugų paketai sukurti, atsižvelgiant į kiekvieno individualius poreikius. Šią vietą atranda net vienišiai. Jiems subalansuotas „Mano“ paketas su apgyvendinimu ir maitinimu. Jei kils noras iš kasdienybės pabėgti kartu su šeima, idealu rinktis „Šeimos“ paketą“. O „Romantiškas poilsio“ paketo net pristatyti nereikia, nes jis pats kalba už save. Palepinti save galima ir be nakvynės viešbutyje, užsisakant tik procedūras – vieną ar kelis dienos Spa paketus.

Vilnius Grand Resort

Atokvėpio malonumą galima patirti ne tik mėgaujantis kūno ir sielos malonumais, bet ir per gomurį. Tuo galima įsitikinti apsilankius itališkos ar japoniškos virtuvės restoranuose su lauko terasomis, iš kurių galima gėrėtis ežero ir golfo laukų panorama.

Pasimėgavus Spa malonumais ir išragavus kulinarinius atradimus neabejotinai kils noras pasimėgauti jaukia nakvyne kurortinio viešbučio „Deluxe“ kambariuose, pro kurių langus atsiveria kvapą gniaužiantys peizažai su mirguliuojančiais ežerais ir beržų salelėmis. Kambariai labai jaukūs ir patogūs, tad čia bus vienas iš tų atvejų kai norėsis pasilikti dar.

Užsakymo nr.: PT_87101161