Moterims, vyrams ir vaikams – stilingi deriniai visai šeimai

Naujoje kolekcijoje dominuoja laisvalaikio stilius, tačiau Agnė Kuzmickaitė kuria taip, kad net ir paprasta glaustinukė gali būti lengvai pritaikoma prie puošnaus aprangos derinio. Ypatinga kolekcijos detalė – ikoninė drugelio formos apykaklė, puošta juodo satino dirželiu. Ją galima įsigyti atskirai ir derinti prie įvairių kolekcijos drabužių. „Siekėme sukurti tarpusavyje derančius drabužių modelius, kurie nevaržytų unikalumo ir leistų kiekvienam improvizuoti. Pavyzdžiui, ta pati glaustinukė lengvai gali tarnauti kaip įvaizdžio pagrindas, tačiau ją papildžius plačia balta apykakle, akimirksniu turime puošnų derinį“, – apie drabužių derinimą pasakoja dizainerė Agnė Kuzmickaitė.

Šios kolekcijos naujovė – laisvalaikio drabužiai vyrams. Stilingi vyriški marškinėliai ir džemperiai – santūrūs juodi ir marginti žaismingais raštais – nepriekaištingai dera prie moteriškų ir vaikiškų gaminių. „Man gražu, kai šeima žaidžia su savo aprangos stiliumi ir atkreipia į save dėmesį puošdamiesi derančiais drabužiais. Mes šeimoje irgi kartais mėgstame susiderinti – tai labai pakelia nuotaiką,“ – neslepia dizainerė.

Unikalūs kolekcijos raštai – dukros Leonardos kūryba

Kiekvienoje Agnės Kuzmickaitės kolekcijoje šalia tradicinio drugelio formos dekoracijų ir raštų atsiranda naujų marginimo improvizacijų. Šį kartą prie kūrybinio proceso prisijungė dizainerės dukra Leonarda. Jos impresionistinio stiliaus margaspalviai potėpiai su širdelėmis papuošė ne vieną kolekcijos drabužį. „Tai ne pirmas kartas, kai Leonardos piešiniai mane įkvepia kūrybai. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi jos gebėjimu derinti spalvas ir formas. Vaikai dažnai intuityviai jaučia ir savo piešiniais išreiškia laiko dvasią. Esame puikus kūrybinis duetas“, – sako Agnė Kuzmickaitė.

Elegantiški miego ir apatiniai drabužiai

Kokybiški ir patogūs miego bei apatiniai drabužiai yra neatsiejama UTENOS asortimento dalis. Jų gamybos procesas yra ypač sudėtingas, reikalaujantis daug kruopštaus, neretai net rankų, darbo. Agnė Kuzmickaitė šįkart „Utenos trikotažui“ metė iššūkį sukurti elegancija spinduliuojančią miego ir apatinių drabužių liniją. Nėriniais puoštos braletės, įvairių siluetų pižamos ir naktiniai, pasiūti iš ypatingai lengvos ir švelnios medžiagos. Spalvotais drugelių raštais margintus gaminius puošia efektinga plačios gumos dekoracija, pirkėjams jau pažįstama iš pirmosios UTENOS kolekcijos su Agne Kuzmickaite.

Ypatingas dėmesys puošnioms detalėms

Gausią laisvalaikio, miego ir apatinių drabužių kolekciją praturtina įprastai UTENOS gaminiams nebūdingos detalės: aksominės aplikacijos, satino dirželiai, kruopštūs nėriniai. Išskirtinio įvaizdžio mėgėjoms patiks tiuliu puošti mergaitiški ir moteriški sijonai.

Pavasarišką kolekciją galima apžiūrėti ir įsigyti UTENOS elektroninėje parduotuvėje, adresu UtenosTrikotazas.lt, ir fizinėse parduotuvėse visoje Lietuvoje.

Užsakymo nr.: PT_87100027