Argano aliejus – šilkiniams, žvilgantiems plaukams

Elgon

Norinčioms profesionalios ir efektyvios plaukų priežiūros namuose rekomenduojame dermatologų patikrintą, Italijoje pagamintą „Elgon“ kosmetiką, skirtą visoms, kurios rūpinasi savimi!

„Elgon“ – italų profesionalios plaukų priežiūros priemonės, kurios padeda atrodyti nepriekaištingai. Žinoma aktorė, rašytoja Gražina Baikštytė neslepia, kad jau eilę metų jos plaukus padeda puoselėti būtent šio ženklo priemonės. „Elgon“ produktus aktorė yra rekomendavusi ir savo dukroms.

Rinkoje jau pasirodė atnaujinta, dar geresnė „Elgon Argan“ linija moterims, siekiančioms šilkinių ir žvilgančių plaukų! Argano aliejus – eliksyras sausiems plaukams, gausus riebalų rūgščių ir vitamino E, kurie maitina, minkština ir giliai drėkina plaukus. Apsaugo juos nuo išsausėjimo ir žalingo aplinkos poveikio, pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Linija taip pat papildyta apsauginiais UV filtrais ir pantenoliu (provitaminas B5). Tinka visų tipų plaukams.

Atnaujintos linijos šampūnas, kondicionierius ir kaukė su argano aliejumi – puikiai tinka sausų ir nualintų plaukų kasdienei priežiūrai. Švelniai valo, intensyviai drėkina ir neapsunkina plaukų. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis ir augalinis keratinas stiprina, gerina jų elastingumą. Plaukai tampa ypač minkšti, lengvai šukuojami, gyvybingi, žvilgantys ir švelnūs it šilkas.

Argano aliejus „Elgon Argan Supreme Oil“ – sausiems plaukams ir skilinėjantiems plaukų galiukams. Intensyviai drėkina, maitina ir minkština. Kiekvieną plauką apgaubia permatoma apsaugine plėvele ir apsaugo juos nuo išsausėjimo, žalingo aplinkos ir saulės spindulių poveikio, o plaukų spalvą – nuo blukimo, pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Nesuriebaluoja ir neapsunkina. Subtilaus vanilės, kokosų ir gėlių kvapo.

Visą gegužės mėnesį visoms „Elgon“ plaukų priežiūros priemonėms taikoma 25 proc. nuolaida! Tebūnie sveiki ir gražūs jūsų plaukai!

„Elgon“ profesionalių plaukų priežiūros priemonių galima įsigyti grožio parduotuvėje „GaroCare“ Vilniuje, Ogmios mieste (Verkių g. 29H), vaistinėse ir internete www.garocare.lt

______________

Dekoratyvinė kosmetika, gimusi iš meilės

Physicians formula

Grožis – tai raktas į sėkmę, kuris gali padėti užkariauti pasaulį, jis priverčia mus šypsotis ir jaustis puikiai. Šią gamtos dovaną puoselėti padeda EUROKOS – didžiausias kosmetikos parduotuvių tinklas Lietuvoje.

Šį pavasarį EUROKOS siūlo plačiau susipažinti su „Physicians formula“ (www.eurokos.lt/prekiu-zenklai/physicians-formula) dekoratyvine kosmetika, kuri tinka net ir ypač jautrios odos savininkėms. Šio prekės ženklo išskirtinumas – platus asortimentas priemonių, kurios yra kokybiškos, nebandytos su gyvūnais, hipoalerginės. Tiesa, šio ženklo priemones naudoti rekomenduoja alergologai, dermatologai, oftalmologai bei plastikos chirurgai. Įdomu tai, kad „Physicians formula“ gimė iš meilės – šią kosmetiką ėmė kurti garsus alergologas Frankas Crandallas savo žmonai, turinčiai itin jautrią odą.

Tad siūlome ir jums atrasti dekoratyvinę kosmetiką, kuri nedirgina odos, o kaip tik ją praturtina reikiamomis medžiagomis. Kaip tik pavasarį – pats metas atrasti naujus atspalvius ir jaustis žvaliai bei lengvai. Galbūt jūsų kosmetinę papildys ir šios priemonės:

„Physicians Formula Butter Bronzer“ pudra – šios priemonės sudėtis papildyta Murumuru sviestu, kuris pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, atgaivinančiomis odą. Ši kompaktinė pudra veidui suteikia švelnumo ir spindesio.

„Physicians Formula Mineral Wear“ biri mineralinė pudra tolygiai dengia odą, padeda paslėpti jos netobulumus bei suteikia satino švelnumo. Sudėtyje nėra talko, parabenų.

Švelnus „Physicians Formula Organic Wear“ lūpų šveitiklis atgaivina sausas šerpetojančias lūpas, pašalina negyvas odos ląsteles. Priemonė pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Sudėtyje yra organinio erškėtuogių aliejaus, cukraus dalelių, sviestmedžių bei kokosų aliejų.

„Physicians Formula Rose All Day“ serumo sudėtis papildyta rožių vandeniu, kuris drėkina, atgaivina sausą odą. Gerina odos būklę, suteikia skaistumo. Serumas neriebios konsistencijos – jį galima naudoti kaip atskirą priemonę arba prieš/po makiažo.

Maitinamasis makiažo eliksyras „Physicians Formula Organic Wear Silk“ tolygiai dengia odą, suvienodina jos atspalvį. Priemonė drėkina odą, padeda išsaugoti būtiną drėgmės kiekį ir vizualiai gerina odos tekstūrą. Sudėtyje yra organinių simondsijų alavijų, kokosų aliejų bei kaktusų žiedų ekstrakto.

„Physicians Formula The Healthy Lip Velvet“ – tai ilgai išliekantys skysti lūpų dažai, praturtinti avokadų aliejumi, vitaminais A bei E, hialurono rūgštimi ir peptidais, kurie saugo nuo senėjimo.

Daugiafunkcė švytėjimo suteiks pudra „Physicians Formula Rose All Day Petal Glow“: perlamutro spindesiu padengs veido ar kūno odą. Itin prabangi priemonės formulė prisitaiko prie visų odos tonų ir padeda paryškinti jos atspalvį. Pudros sudėtyje esančios veikliosios medžiagos pasižymi skaistinamosiomis savybėmis.

Skaistinamasis serumas „Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot B“ išmaniai puoselėja odą. Priemonė padeda suvienodinti odos atspalvį, sumažinti tamsių dėmių atsiradimą. Sudėtyje yra vitaminų C, B3, saldymedžių ekstrakto.

„Physicians formula“ priemonių ieškokite EUROKOS parduotuvėse. Daugiau informacijos:

www.eurokos.lt

www.facebook.com/EUROKOS

www.instagram.com/eurokos.kosmetika

_________________

Naujiena Vilniuje – stilingas salonas prestižinio viešbučio kaimynystėje

Cut Code

Gerai žinoma plaukų stilistė Rūta Morozovienė ką tik Vilniuje atidarė jau antrąjį savo grožio saloną „Cut Code“. Stilingas, jaukus, komfortabilus salonas įsikūrė prestižinio viešbučio „Courtyard by Marriott“ kaimynystėje, Rinktinės gatvėje. Salono interjerą kūrė Žaneta Smailienė.

R. Morozovienė pelnytai vadinama žvaigždžių meistre: ji yra sukūrusi įvaizdį ne vienai pramogų, televizijos, sporto pasaulio garsenybei. Stilistė su jos vadovaujamo salono meistrų komanda yra ne vienus metus kūrusi įvaizdį „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos konkurso dalyviams, įvairiems televizijos projektams ir laidoms.

Tad jei norite atnaujinti, o galbūt – netgi pakeisti savo įvaizdį, pats metas apsilankyti naujame „Cut Code“ salone. Tiesa, to paties pavadinimo salonas veikia ir kitoje strategiškai patogioje sostinės vietoje – prekybos ir pramogų centre „Ozas“.

Salonų „Cut Code“ specialistai puikiai išmano naujausias tendencijas bei kirpimus, be to, gali nemokamai patarti, kas tiktų ir puoselėtų jūsų plaukus. Siūlomos ne tik plaukų kirpimo paslaugos, bet ir dažymas, sušukavimas (ir proginis) bei gydomosios procedūros. Taipogi salone teikiamos manikiūro, pedikūrio paslaugos, antakių korekcija ir dažymas.

Čia galima įsigyti ir vardinių salono „Cut Code“ kokybiškų plaukų priežiūros priemonių linijos produktus: apsauginį plaukų serumą, praturtintą argano aliejumi ir vitaminu E, stiprinantį šampūną pažeistiems plaukams su grūdų gemalais, linų sėmenų ir morkų ekstraktais bei regeneruojančią plaukų kaukę su migdolų pienu, jojobos ekstraktu ir sviestmedžio aliejumi.

Rezervuoti savo apsilankymą salonuose galite tel. +370 66553855 (Rinktinės g.); +370 656 53255 (Ozo g.).

www.cutcode.lt

www.facebook.com/cutcodelt

_____________

STOP raukšlelėms ir viskam, kas kenkia odos jaunatviškumui

Age Stop

„Age Stop“ – tai aukščiausios kokybės kosmetika iš Šveicarijos. Unikali technologija ir šveicarų aukšti kokybės standartai leidžia „Age Stop“ pasiūlyti priemones, kurių rezultatu tiki vis daugiau klientų. Atstatykite odos drėgmę ir efektyviai stabdykite jos senėjimo procesus su specialiai jūsų odai sukurtais koncentratais veidui! Šių „Age Stop“ priemonių formulėse derinami vieni iš naujausių, daugybę apdovanojimų pelnę ingredientai.

Vienas iš jų – tai Šveicarijos snieginiai dumbliai „Snow Algae Powder™“, tapę tikru atradimu kosmetikos industrijoje. 2014 m. Europos kosmetikos Metų inovacijų rinkimuose (BSB Innovation Prize Europe 2014*) snieginių dumblių pudrai suteikta nominacija – geriausias aktyvus ingredientas („Best Active Ingredient”). Snieginių dumblių pudros pagrindą sudaro unikalaus ekstremofilinio dumblio ekstraktas. Šis dumblis išgyvena net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Mokslininkai atliko eksperimentą – du metus išlaikė šiuos dumblius kosmose: net po 2 metų nežemiškų sąlygų, jie išlaikė gyvybingumą.

Vienas iš populiariausių „Age Stop“ produktų – naktinė veido kaukė „Oxygen Therapy“. Tai – unikali priemonė, kuri veiksmingai drėkina, stangrina bei suteikia veido odai jaunatvišką ir gaivų švytėjimą. Jeigu ir jūsų oda pavargo nuo nuolatinio kaukių dėvėjimo ir prarado gyvybingumą – ši kosmetikos būtent jums! Rezultatas matomas jau po pirmojo panaudojimo.

„Marine Retinol Sos Balm“ – tikras jaunystės eliksyras! Tai biologiškai aktyvus atkuriamasis veido balzamas, į kurio sudėtį įeina išskirtinis į retinoidus panašus užpatentuotas dumblių ekstraktas „Lanablue“. Tai – natūrali alternatyva retinoidams, kuri nesukelia jiems būdingų nepageidaujamų poveikių. Balzamas padeda nuraminti sudirgusią odą, lyginti odos toną, šviesinti dėmes po aknės bėrimų ir sulėtinti giliųjų odos raukšlių atsiradimą.

„Peptide Complex“ – unikalios sudėties dieninis/naktinis kremas su multipeptidais ir trijų augalų kamieninėmis ląstelėmis, papildytas snieginiais dumbliais. Šis produktas atkuria ir drėkina odą dieną ir naktį bei padeda sugrąžinti veidui stangrumą ir jaunatvišką švytėjimą. Itin maloni tekstūra, kuri nepalieka riebumo jausmo!

Motinos dienos proga „Age Stop“ dovanoja 20 proc. nuolaidą visiems produktams su nuolaidos kodu: MAMA20. Prabangi tekstūra, abejingų nepaliekantys aromatai ir, svarbiausia, efektas po pirmo panaudojimo! Nustebinkite savo mamą arba palepinkite savo veido odą su tuo, kas geriausia! Skubėkite pasinaudoti šiuo pasiūlymu, apsilankydami: www.agestop.lt

________________

Po šaltojo sezono – vėl gražūs ir sveiki plaukai!

MONA.SI

MONA.SI – elektroninė erdvė skirta nepriekaištingai jūsų plaukų išvaizdai puoselėti. Čia galite atrasti kokybiškų produktų savo plaukams; išskirtiniai pasiūlymai laukia meistrų! „Mums labai svarbu, kad rūpinatės savo plaukų išvaizda ne tik atliekant procedūras salone, o skiriate bent truputį laiko jų priežiūrai ir savo namuose“, – teigia MONA.SI įkūrėja, plaukų priežiūros specialistė Simona Deveikytė.

Po šaltojo sezono mūsų plaukų galiukai skilinėja, pkaukai netenka drėgmės, žvilgesio, ima slinkti ir elektrintis – visai tai dėlto, kad deramai jais žiemą nepasirūpinome. Tai verčia sunerimti ne tik dėl galimai vitaminų stygiaus mūsų organizme, sveikatos pokyčių, bet ir susirūpinti, kokias plaukų priežiūros priemones naudojame, galbūt nauju šampūnu reikėtų pakeisti senąjį. Ir vis dėlto po žiemos vien tik šampūno ar kondicionieriaus, norint atstatyti plaukų būklę, mums tikrai nepakaks. Tad plaukų priežiūros specialiste Simona skuba mums į pagalbą ir pateikia keletą naudingų patarimų!

Taisyklė Nr. 1-as: venkite bereikalingo streso! Pandeminė situacija visame pasaulyje paveikė daugelio nervų sistemą, kas neišvengiamai suduoda smūgį grožiui, gerai savijautai. Palepinkite savo plaukus atstatomąja procedūra grožio salone: grožio oazėje galėsite trumpam atitrūkti nuo kasdienybės rūpesčių, pasivaišinti puodeliu arbatos ar kavos. Jūs visada laukiami grožio salone „Beauty Makers studio“:

www.book.treatwell.lt/salonas/394560/meniu

Atlikite galvos masažą: suaktyvinsite galvos odos kraujotaką, o tai – itin svarbu plaukų augimui bei jų tvirtumui. Esant riebiai/problemini galvos odai bent kartą per porą savaičių naudokite K05 eksfoliuojantį šveitiklį, dar kitaip vadinamą pilingu. Ši priemonė, kurią galite rasti www.monasihair.lt paruošia galvos odą kitoms procedūroms, kurios mažina plaukų slinkimą bei skatina jų augimą.

Užtikrinkite gilų plauko maitinimą naudodamos „X-Real“ kondicionierių bei „X-Serum“ po trinkimo. Ši profesionalios priežiūros linijos formulė dėl didelės aminorūgščių koncentracijos pašalina vidinius pažeidimus, atjaunina plauko struktūrą, suteikia papildomo tūrio.

Į savo plaukų priežiūros rutiną nepamirškite įtraukti ir efektyvias „K05 Antihair Loss“ ampules, kurios sustiprina plauko svogūnėlį, bei suaktyvina naujų, sveikų plaukų augimą.

Įprastą frotinį rankšluostį pakeiskite į mikropluošto, kuris nežalos jūsų plauko. Puikiai ir teisingai džiovina šlapius plaukus – nepaprastai gerai ir greitai sugeria vandenį – net 7 kartus daugiau drėgmės nei jis pats sveria.

Saikingai naudokite karščiu formuojamus prietaisus, jei yra galimybė, kuriam laikui juos visai padėkite į šalį. Nepamirškite naudoti serumą, skirtą plaukų galiukams bei jūsų plauku tinkamą šepetį. Gerkite daugiau vandens ir gerai išssimiegokite!

Daugiau naudingų patarimų ir profesionalių 100 proc. itališkų plaukų priežiūros priemonių rasite: www.monasihair.lt

www.facebook.com/monasihair.lt

www.instagram.com/si.monasi

___________________

Šilkinis prisilietimas – jūsų tobulumui atskleisti

Ellamé

Tobula gamtos estetika. Šilkinis prisilietimas. Meilė sau. Tai – „Ellamé”. Čia moderni elegancija susilieja su nekintančiais gamtos dėsniais.

Meilė moteriškumui įkvėpė sukurti profesionalią odos priežiūros liniją. Viskas, ko reikia skubėjimo nualintai, šilkinio prisilietimo išsiilgusiai odai. Tad leiskite „Ellamé” įminti jūsų grožio paslaptį!

Farmacijos specialistų specialiai jums sukurtos greito poveikio veido kaukės – idealus pasirinkimas odos drėgmei atstatyti, odai atgaivinti ir puoselėti!

„Ellamé“ veido kaukių išskirtinumas – itin plonas lakštas prisotintas didele hialurono rūgšties koncentracija, biologiškai aktyviomis medžiagomis – biopeptidais bei ypatingą odos švelnumo pojūtį suteikiančiu hidrolizuotu šilku. Veido kaukių serumą sudaro kruopščiai atrinktos odą puoselėjančios ir tausojančios medžiagos tiksliai nustatytomis koncentracijomis.

Drėkinamoji veido kaukė „Ellamé Hydro Complex“ tonizuoja, atgaivina ir intensyviai drėkina, padeda išsaugoti odos drėgmės pusiausvyrą. Stangrinamoji veido kaukė „Ellamé Anti-aging“ padeda mažinti raukšleles, skatina kolageno ir elastino gamybą. Regeneruojamoji veido kaukė „Ellamé Regenerate Complex“ – pavargusiai veido odai. Sudėtyje esantys sniego dumbliai suaktyvina odos regeneracijos procesus, padeda atkurti ir išlaikyti odos spindesį bei jaunatviškumą ir sumažina pirmųjų senėjimo požymių atsiradimą. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti 1–2 kartus per savaitę.

Tad savo grožiui rinkitės „Ellamé“ – oda jums tik padėkos!

www.ellame.eu

www.lt-lt.facebook.com/ellame.lietuva/

www.instagram.com/ellamelietuva/

_________________

Pavasariško vėjo ir saulės blyksnių žaismas jūsų plaukuose

Helen Seward

Įsibėgėjęs pavasaris suteikia ne tik daugiau džiaugsmo, bet ir ragina pasirūpinti mūsų plaukais, nauju įvaizdžiu. Kaip ilgiau išlaikyti spalvą po plaukų dažymo, kaip apsaugoti plaukus nuo plaukų džiovintuvo skleidžiamo karščio, na, ir pats metas jau būtų apgalvoti kaip galėsime formuoti nerūpestingas garbanas paplūdimyje? Norėtume supažindinti jus su inovacijomis, kurios semiasi įkvėpimo iš gamtos tam, kad tarnautų jūsų plaukų grožiui. „Helen Seward” prekinis ženklas atstovauja aistrą grožiui ir įsipareigojimą kokybei, filosofiją, kuri remiasi Italijos gamintojų kompetencija, profesionalumu ir naujausiomis mados tendencijomis pasaulyje.

Susipažinkime plačiau su keletu kompanijos produktų. Šampūnas „Mediter Hydra 5/S“ skirtas dažytiems, po cheminio šukavimo ir pažeistiems plaukams.Atgaivina nublukusių dažytų plaukų spalvą, padeda ją ilgiau išsaugoti, intensyviai drėkina. Kaukė „Mediter Hydra 5/M“ ypatingai drėkina plaukus, padeda atkurti pažeistą jų struktūrą, puoselėja nublukusią spalvą. Intensyvi drėkinamoji emulsija „Mediter Nutrive 4/F“ – sausiems, pažeistiems ir nepaklusniems plaukams. Priemonės sudėtyje yra pažangių bio-technologijų keramidų ir natūralių aliejų kompleksas. Emulsija maitina, drėkina ir tiesina plaukus jų neapsunkindama, suteikia purumo. Naujiena: purškiklis „Indaco“ apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo ir plaukų džiovintuvo skleidžiamo karščio, suteikia apimties ir užtikrina ilgalaikę apimtį. Pusiau matinis purškiklis „Indaco“ su jūros druska leidžia plaukams laisvai judėti, jų nesulipina. Puikiai tinka nerūpestingoms „paplūdimio garbanoms“ formuoti. Daugiafunkcinės apsaugos formulė su organiniais ekstraktais.

Kiekvienas naujas „Helen Seward” kompanijos produktas yra gamtos ir technologijų, tradicijų ir naujovių sintezė. Natūralūs ingredientai iš Viduržemio jūros baseino derinami su techniškai pažangiais aktyviais komponentais, leido sukurti produktų linijas ir salonines plaukų priežiūros procedūras, sprendžiančias esmines plaukų bei galvos odos problemas net ir namų sąlygomis.

Daugiau nei prieš penkiasdešimt metų Milane įkurta „Helen Seward” kompanija, pelniusi tarptautinį pripažinimą, specializuojasi profesionalių plaukų priežiūros priemonių gamyboje, glaudžiai bendradarbiauja su garsiausiais plaukų stilistais visame pasaulyje.

www.juara.lt

www.facebook.com/JUARAkosmetika

www.instagram.com/juara.lt_kosmetika

_____________

Inovatyvūs grožio atradimai iš Australijos

Inika

Natūralios inovacijos jūsų kosmetikos krepšelyje: atraskite sertifikuotą, organišką, dekoratyvinę kosmetiką iš Australijos – „INIKA Organic“!

„INIKA Organic“ – 100 proc. natūrali, sertifikuota organiška, Halal, veganiška bei netestuota su gyvūnais dekoratyvinė kosmetika, kurią jau išbandė ir pamėgo daugelis grožio specialistų bei vizažo meistrų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Ar žinojote, jog tai – vienintelė natūrali kosmetika, kuria buvo dažomi „New York Fashion Week” modeliai 2018-2020 m., o 2020 m. pirmą kartą ir Lietuvoje „Mados infekcijos“ renginyje. „INIKA Organic“ yra pelniusi net 40 aukščiausio pasaulinio lygio sertifikatų, kurie įrodo šios kosmetikos inovatyvumą, organiškumą bei sveikumą mūsų odai.

„INIKA Organic“ birus mineralinis makiažo pagrindas su SPF 25, sukurtas tolygiai užmaskuoti odos nelygumus, suvienodinti odos atspalvį, suteikti odai gaivumo ir švelnumo pojūtį. Sudėtyje yra cinko oksido, kuris suteikia natūralų SPF, titano oksido bei žėručio. Oda ne tik lepinama organiška sudėtimi, bet kartu ir puoselėjama bei apsaugoma.

Atraskite „INIKA Organic“ sertifikuotą organišką, natūralią dekoratyvinę kosmetiką ir leiskite savo odai suprasti, kad mylite ir rūpinatės ja. Susikurkite sveikesnę rutiną ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės su odai draugiškomis kosmetikos priemonėmis.

www.medexy.lt/inika-naturali-veganiska-kosmetika

www.facebook.com/INIKAOrganicLietuva

www.instagram.com/inikaorganic_lt

_________

Kasdieniams grožio ritualams – prabangi odos priežiūra

Gold Beauty

„Gold Beauty Line“ – sukurta šiuolaikinei moteriai. Tai – prabangi odos priežiūra, pagaminta nuoširdžiai ir rūpestingai iš išpuoselėtų ir rafinuotų ingredientų. Juk kiekvienos mūsų oda, nepriklausomai nuo spalvos, amžiaus ar veido bruožų, nusipelno atrodyti gražiai!

„Gold Beauty Line“ kūrėjai didžiuojasi galėdami jūsų grožio ritualams pasiūlyti kokybiškus ir žvaigždžių pamėgtus produktus: paakių, lūpų kaukes ir, žinoma, serumus veidui. Hialurono rūgštis ir vitaminas C – tai ne sutapimas. Hialurono rūgštis padeda išlaikyti odos drėgmę, jos stangrumą, taip pat lygina raukšles, o vitaminas C skatina kolageno gamybą, slopina melanino gamybą, skaistina odos paviršių ir suteikia tinkamą antioksidantų apsaugą. Abu ingredientai gali padėti sumažinti odos senėjimo požymius, suteikti jai švytėjimo ir elastingumo, ypač kai yra naudojami drauge.

Kol lūpas vis dar tenka slėpti po kaukėmis, nepamirškite, kad tai – puikus metas jas palepinti! Lūpų kaukė ne tik intensyviai drėkina naktį, bet ir pakeičia įprastą lūpų pieštuką dieną.

SPA diena namuose: „Gold Beauty Line“ molio kaukė padės išvalyti ir pamaitinti odą naudingais ekstraktais bei mineralais. Viskas, ko reikia, tai patepti veidą lygiu kaukės sluoksniu, atsipalaiduoti ir šiek tiek palaukus nusiplauti veidą. Šį pavasarį spindėkite ryškiau už saulę: paakių kaukė pasirūpins, kad jūsų akys būtų išraiškingos. Kolagenas ir retinolis skatina odos atsinaujinimą, lygina smulkias raukšleles, padeda sumažinti paakių paburkimą, patamsėjimis ir suteikia odai tvirtumo bei skaistumo. Bioceliulozinė lakštinė veido kaukė priglunda prie veido it antroji oda ir akimirksiu ją atgaivina, drėkina, putlina ir padeda mažinti raukšleles. Naudojama pažangi 3D kaukių technologija, leidžia giliau ir efektyviau perduoti odai naudingąsias medžiagas.

O ar žinojote, kodėl verta namuose turėti mini kosmetikos šaldytuvą? Todėl, kad šaltai laikomos grožio priemonės ilgiau galioja, sumažėja bakterijų atsiradimo tikimybė, šalti produktai padeda nuraminti ir atgaivinti odą. Plačiau apie „Gold Beauty Line“ grožio produktus, mini šaldytuvą, daugiafunkcines makiažo kempinėles galite sužinoti:

www.goldbeautyline.lt

Facebook: Gold Beauty Line Lietuva

Istagram: @goldbeauty_line

_________________

Inovatyvios priemonės, įkvėptos didmiesčių ritmų

Malu Wilz

„Malu Wilz“ – tai profesionali kosmetika iš Vokietijos, kuri yra „ArtDeco group“ dalis. Jau daugiau nei 25 metus ji džiugina profesionaliais veido ir kūno priežiūros produktais. „Malu Wilz“ nuolatos stebina inovatyviomis priemonėmis ir jų formulėmis, todėl daugelis produktų pelno tarptautinius apdovanojimus bei greitai užkariauja klientų širdis. Šios kosmetikos naujovės dažniausiai įkvėptos Ibizos, Niujorko, Milano, Paryžiaus, Miuncheno grožio pasaulio tendencijų.

Produktai ne tik kuriami, bet ir gaminami Vokietijoje, netestuojami su gyvūnais. Šios kosmetikos gamintojai ypatingai didelį dėmesį skiria, kad visi produktai būtų gaminami gamtai nekenksmingais metodais ir būtų itin saugūs jų vartotojams. Būtent todėl visi gaminiai yra tinkami net ir jautriai odai.

Šiuo metu populiariausios „Malu Wilz“ naujienos: drėkinantis lūpas aliejukas, praturtintas vynuogių kauliukų ir persikų aliejais, ilgai išliekantys lūpų balzamai, vėsinantis ir raukšleles mažinantis paakių gelis bei rankas puoselėjanti produktų linija „Luxury Moments“.

Taip pat klientų itin pamėgta: jauninanti ir skaistinanti kosmetikos linija su vitaminu C ir kolagenu; intensyviai drėkinanti „Hydro Thalasso“ liniją su dumblių ekstraktais ir hialurono rūgštimi; koncentruoti serumai ampulėse. Atšilus orams ypač populiarūs tampa nuo saulės apsaugantys veido kremai su SPF30 ir SPF50 apsauga bei natūralų atspalvį odai suteikiantis ir drėkinantis veido kremas su SPF10 apsauga.

„Malu Wilz“ kosmetikos ieškokite www.proco.lt, grožio salonuose arba sveikatingumo centruose.

__________________

Plaukų priežiūra namuose – it prestižiniame salone

Ollin Professional

Ar norėtumėte, kad kas nors už jus profesionaliai pasirūpintų, patartų, kas labiausiai tinka jūsų galvos odai ir plaukams? Patikėkite šią užduotį „Ollin Professional“. Tai – prekės ženklas, kuriam rūpi, kad kiekvienas klientas atrastų tai, ko reikia būtent jam.

„Ollin Professional“ asortimente galima rasti itin platų profesionalių priemonių pasirinkimą, todėl galima greitai atrasti tinkamiausius produktus plaukų problemoms spręsti. Pradėti naudotis „Ollin Professional“ priemonėmis neretai rekomenduojama nuo vadinamojo produkto-bestselerio: nenuplaunamo plaukų kremo, kuris itin maloniai kvepia ir yra tinkamas visų plaukų tipams, visų sezonų metu. Šis produktas pasižymi apsauga nuo UV spindulių, kas aktualu pavasarį ir vasarą, tiek antistatiniu poveikiu, kuris ypač svarbus žiemą, be to, turi termo apsaugą ir neapsunkina plauko, ypač palengvina besivelenčių plaukų iššukavimą.

Na, o pavasarį vienas aktualiausių produktų – „Matisse“ plaukų dažai ir/arba kaukės. Juk pavasaris ir ryškios spalvos – neatsiejama. Tiesioginio pigmento dažai „Matisse Color“ akimirksniu nudažys jūsų plaukus norima spalva, o svarbiausia – nereikės eiti į grožio saloną: vos per 15 minučių savo namuose galėsite mėgautis ryškia plaukų spalva. Šiltuoju sezonu trokštate sveikų, žvilgančių ir lengvai krentančių plaukų? Tuomet galite išbandyti „Ollin Professional“ linijas be sulfatų ir parabenų: „Shine blond“, skirtą šviesiaplaukėms ir „Megapolis“ – atstotomoji, gydomoji linija, suteikianti elastingumo, gyvybės jūsų plaukams.

Dar viena išskirtinė priemonė „Ollin Professional“ asortimente: medus plaukams. Vos keli lašeliai išskirtinio aromato medaus – ir plaukų galiukai tampa nepriekaištingai švelnūs. Nevertėtų jaudintis, kad dėlto plaukai gali riebalintis: šio produkto perteklius paprasčiausiai išgaruoja, o plaukai pasisavina tik tokį kiekį, kokio tuo metu jiems reikia.

Su gausiu „Ollin Professional“ asortimentu galima susipažinti: www.ollin.lt

www.facebook.com/ollinlietuva

www.Instagram.com/ollinlietuva

___________

Korėjietiškos kosmetikos atradimai jūsų kosmetinėje

Asian Blossom

„Asian Blossom“ – šiuo metu itin sparčiai auganti korėjietiškos kosmetikos internetinė parduotuvė, siūlanti platų odos bei plaukų priežiūros kosmetikos asortimentą. Priemonių pasirinkimas šioje parduotuvėje plečiasi, ko gero, kas savaitę, o Instagram ir Facebook paskyrose galima rasti naudingų patarimų bei šios kosmetikos naudojimo ypatumų. Korėjietiškos kosmetikos populiarumas visame pasaulyje auga tarsi „ant mielių“, o dabar – „Asian Blossom“ dėka, ji yra dar lengviau prieinama Lietuvoje.

Vienas plačiausiai naudojamų korėjietiškų produktų – paakių pagalvėlės. Tai yra greitas ir efektyvus būdas sumažinti nuovargio požymius akių srityje. Aktualiausios šio metu yra „Petitfee“ paakių pagalvėlės su ramunėlėmis, kurios turi ne tik skaistinantį poveikį, bet taip pat ramina ir drėkina odą. Šių pagalvėlių jums užteks ilgam, nes vienoje pakuotėje yra net 60 vienetų tokių pagalvėlių.

„La‘Dor“ prekės ženklas yra plačiai žinomas dėl profesionaliai prilygstančių plaukų kosmetikos priemonių, tačiau šiuo metu jis nustebino ir priemonėmis odai. Labiausiai sulaukė dėmesio SPA lakštinė kaukė su neįtikėtina sudėtimi, kurioje yra net 47 proc. kiparisų vandens. Šis komponentas skatina odos atsinaujinimą, suteikia skaistumo ir švelniai šveičia; labiausiai patiks pavargusiai ir išsausėjusiai odai.

Įsibėgėjus pavasariui itin aktualu pasirūpinti apsauga nuo saulės – šiam etapui korėjiečių odos priežiūros sistemoje skiriama itin daug dėmesio. Galima išbandyti ne tik apsauginę priemonę nuo saulės, bet ir sveikos odos švytėjimo suteikiančią bazę viename – „Heimish Artlesss Glow Base“. Tai – lengva priemonė su smulkiomis švytinčiomis dalelėmis, turinti SPF50 apsaugos nuo saulės lygį. Ją galima naudoti tiek kaip savarankišką priemonę, tiek prieš makiažą.

„Aromatica“ – tai naujas aromaterapeuto sukurtas veganiškas organinis prekės ženklas, kuris daug dėmesio skiria net tik produktų sudėčių natūralumui, bet ir pakuočių ekologiškumui. Aktuali naujiena – linija pažeistiems plaukams, kurios pagrindinis komponentas yra supermaistu vadinamos kinoa sėklos. Šis ingredientas gausus proteinų, kurie kartu su keratinu užpildo ir atstato gležnų, pažeistų bei lūžinėjančių plaukų struktūrą. Galima išbandyti net tris skirtingas priemones: šampūną, plaukų kaukę bei purškiama nenuplaunama plaukų esenciją.

Šiuo metu esame itin išsiilgę vasaros kvapų, spalvų ir vaisių skonio, todėl „Frudia“ kūno priemonės bus itin aktualios. Drėkinančios kūno esencijos ir dušo geliai su persikų, vyšnių, svarainių ekstraktais primins mums keliones po egzotiškus kraštus, o spalvingas dizainas džiugins akį.

www.asianblossom.lt

www.facebook.com/asianblossom.lt

www.instagram.com/asianblossom.lt

Užsakymo nr.: PT_87050921