Pristatydamas 2021 m. funkcionalių baldų kolekciją, danų gamintojas Innovation Living demonstruoja itin atsakingą požiūrį į gamtą. Įdiegęs ne vieną atsakingos gamybos principą, Innovation Living ir toliau efektyviai mažina įmonės veiklos paliekamą CO2 pėdsaką bei įrodo, jog dizainas ir ekologija gali ir privalo žengti išvien.

Kokie sprendimai minkštųjų baldų gamyboje leidžia mažinti įtaką gamtai ir apibūdina tvarų gaminį? Tvarumo puoselėjimas prasideda dar kuriant baldo dizainą ir apima visą jo eksploatacijos laiką iki pat baldo perdirbimo pasibaigus jo naudojimui. Pirmoji taisyklė – kuo baldas ilgaamžiškesnis, t.y. kuo ilgiau galime jį naudoti, tuo laikome jį tvaresniu pasirinkimu. Innovation Living lovų rėmus gamina iš ilgaamžiškos medžiagos – metalo ir suteikia savo gaminiams net 5 metų garantiją, tuo patvirtindami jų kokybę ir tvarumą. Šalia kokybės ir ilgaamžiškumo, baldo tvarumas turi visą eilę kriterijų, apimančių ne tik patį gaminį, bet ir jo gamybą bei logistiką.

Foto: Innovation Living, sofa-lova „Revivus”

Dauguma Innovation Living gaminamų baldų yra surenkami ir pas klientus keliauja plokščiose pakuotėse. Tai ne tik padeda žymiai sumažinti transportavimo kaštus bei CO2 emisiją logistikos procese, bet ir užtikrina ilgesnį produkto gyvavimo ciklą. Juk surenkami – vadinasi pagaminti iš atskirų detalių, kurias esant reikalui galima keisti, remontuoti ar atnaujinti. Patogi baldo renovavimo ar taisymo galimybė bei ilgaamžiai konstrukciniai sprendimai pratęsia jo naudojimo laiką ir mažina vartojimą bei įtaką aplinkai. Galimybė baldą išrinkti renovavimui ar perdirbimui yra viena prioritetinių Innovation Living dizaino gairių.

Foto: Innovation Living, sofa-lova „Revivus”

Kitas svarbus šios kompanijos darbo principas – pastangos gamyboje naudoti kuo daugiau perdirbtų medžiagų. Šiuos siekius ypač gerai atspindi naujasis sofos-lovos modelis „Revivus”. Ilgaamžio plieno konstrukcija suteikia tvirtą pagrindą stilingam baldo siluetui, o dosnaus dydžio atraminių pagalvių ir čiužinio teikiamą komfortą užtikrina Oeko-Tex® sertifikuoto ir perdirbto porolono deriniai. Ši sofa-lova džiugina ir pilnai nuvelkamais bei skalbiamais užvalkalais, tad jos priežiūra itin paprasta.

Foto: Innovation Living, sofa-lova „Revivus”

2021 m. Innovation Living audinių kolekcija žavi ne tik šviežumu alsuojančia spalvine gama – tuo pačiu ji yra ir įkvepiantis atsakingumo pavyzdys. Gamintojo kruopščiai atrinkti audiniai yra itin patvarūs, o dauguma turi Oeko-Tex® sertifikatą. Šio sezono neabejotina žvaigždė gamintojo audinių paletėje – audinių serija „Vivus”. „Vivus” – tai atsparus trinčiai, itin mažai blunkantis bei lengvai prižiūrimas audinys gaminamas iš 100% perdirbto pluošto, kuris gaunamas perdirbus plastikinius butelius.

Norisi paminėti ir kitus, tiesiogiai su gamyba nesisiejančius, bet ne mažiau svarbius gamintojo atsakingą požiūrį iliustruojančius aspektus – prisidėdamas prie globalios ekosistemos balanso palaikymo, Innovation Living kasmet pasodina 10.000 medžių.

Foto: Innovation Living, Oeko-Tex® sertifikuotos ir perdirbtos konstrukcinės medžiagos

Savo namams pasirinkę Innovation Living baldus džiaugsitės ne tik estetika ir daugiafunkcionalumu, bet ir suvokimu, jog jūsų namuose puoselėjama tvaresnės ateities vizija!

>> 04.19-24 naujos kolekcijos pristatymo proga baldų salonuose SKANDINAVIŠKI INTERJERAI visiems Innovation Living gaminiams 20% nuolaida!

Užsakymo nr.: PT_87012951